Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 33 709
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
Какъв още един път, те ще рискуват ли да се начие и да му счупи шишето в главата наистина и да се стига до болници, буквално трябва да я изселят и да се лекува, за нейно добро. Кой да знае кллко точно е неуравновесена и не дава да се каже гък за нейната особа. И двамата не ги харесвам, но и Коцето, и Симо човешки няколко пъти й казваха кое как може да прави, за да е по- лежерно всичко там, но тя избеснява. Хеле това с монолога, едва ли има друг такъв участник, а всеки за нещо е критикуван, но само тя побеснява като го чуе, а то е точно така, видя се 100 пъти, че не слуша изобщо никой. Тя самата не знае е коя е от игрички и филми, много й станаха актьораките ангажименти...
А Симеон след тоя удар да се снима с нея навън и да правят шоутата й на тая кукувица, това не го разбирам, ако й е простил, за са става известен и той.
Коцето не каза, че е на стриптийза тази случак, а по повод подготовката за него са говорили и Теа е дошла и той я е засегнал нещо с думите си, нищо общо с самия купон като време, излиза, че много държат Коцето да лъже!

# 46
  • София
Тейчето с публичен дисплей на разкаяние:

Скрит текст:

Опитах се, много се опитах, но нещо не успявам да й повярвам..

# 47
Edit: Зрителите настоятелно питали за Теа и пак върнаха темата за нея. Мишо каза, че нямало кадри с ритника на Теа. Състоянието на Симеон било много тежко, доктор го е прегледал, дори до ден днешен му било зле положението. Теа казала, че било "без да искам".

Д Ъ Н О ! ! ! !
Дъно са реакциите на Едис Пала, Мишо.
Спирам да гледам формата!
Трябвало е да изгонят Теа-вещицата още при първата счупена чаша, още при първия шамар към Симеон.
Подозирам, че я гонят, затова сега се правят на ощипани, изненадка един вид.

# 48
  • София
Теа търси съвети за психолог, който да ѝ помогне да се справи с изблиците си. Отдолу ѝ препоръчват Александра Гърдева, ако ги послуша, съвсем ще се закопае.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 16:41 от Niya-

# 49
Хахаххахха, само това й липсва. Joy

# 50
Теа търси съвети за психолог, който да ѝ помогне да се справи с изблиците ѝ. Отдолу ѝ препоръчват Александра Гърдева, ако ги послуша, съвсем ще се закопае.

Тя самата Алекс не си сдържа емоциите, едно време се дразнех на Капитанова и Дениз и мислех Алекс за ангел, дори смятах да се обърна към нея за лични проблеми. Тя обаче е нестабилна, а като терапевт се изисква, за да предадеш на пациентите си знание, самият ти да го имаш и прилагаш. Отделно участва в подкасти и предавания, обидни за мен като професионалист и минава от характер тип "people pleaser" в емоционален срив.

# 51
Теа е много тъпо парче. В ергена ми цеше забавна и я харесвах, во тук я виждам тотално друга светлина.

# 52
Този "извънреден подкаст" е абсолютно плямпане и празнодумие. Нищо "извънредно" не казват.  Госпожицата (не й запомних името) казва, че "Диви и красиви" е първото реалити в България за запознанства, за двойки.... Така ли? Ми "Сладки свалки" какво беше? А "Summer flirts"? Ами "Фермер търси жена"?

Едис коментира двойките една по една, започват от Ина и Йордан. Е какво извънредно има в това?  Половин час ги слушам, нито дума за Теа.
Допълвам с Женени от пръв поглед, което ми е най-любимото от изброените.

# 53
Тейчето с публичен дисплей на разкаяние:

Скрит текст:

Опитах се, много се опитах, но нещо не успявам да й повярвам..
Е, тук направо се подиграва с нас! Какъв психолог, това се е случило не оня ден, а преди 3 месеца поне, мята коси и се чуди кога да се изсмее..

# 54
  • София
Аз не видях някой да оправдава Теа в подкаста. Изложиха фактите, Теа се е оправдавала, че било без да иска. Едис също го разбрах по съвсем различен начин. "Доволен" е, че покрай този случай се повдига темата и двойният стандарт по отношение на насилието на мъже към жени и жени към мъже. Защото, да не си кривим душата, насилието е насилие, независимо към кой. Но обикновено, когато  жена упражни насилие върху срещуположния пол, това най-често предизвиква смях и се омаловажава. Та, най-добре, ако толкова ви вълнува темата изгледайте подкаста и си съставете сами мнение.
Слабе, понеже аз съм една от интерпретиралите изказването на Едис, ми е много любопитно как може да се изтълкува по друг начин това, заявено с огромна радостна усмивка от ухо до ухо:
- Аз съм много горд, между другото, искам да ви кажа... В смисъл то е много грозно, нали, цялото нещо, признавам си.. Но мисля, че за първи път, нали ако не се лъжа, възможно е да има някакви други ситуации, в риалити предаване виждаме точно обратното на това, което.... Обикновено мъжете атакуват жените, а сега се случва точно обратното. Което е прецедент и го има в "Диви и красиви".
После Мишо пита защо смятат, че Симеон е продължил да защитава Теа и след случката и Едис със същата превъзбудена усмивка отговаря "Ами смятам, че Симеон просто си намери майстора". А впоследствие започна да обяснява колко са сладки реакциите на Теа към Симеон.
От гласа му, от цялото му същество лъхаше едно умиление към Теа, не осъди постъпката й в нито един момент, не каза, че е хубаво, че се е случило, за да се даде гласност и да бъде укорено и да се заклейми подобно поведение /въпреки че вметна, че е съгласен с Камелия, когато тя заяви, че агресията е неприемлива/. Но веднага започна да обяснява как не трябвало да съдим твърде строго, защото човек бил многопластов и можело да покаже различни страни от себе си /това го пресъздавам вече със свои думи, защото изгубих достатъчно време да ровя из подкаста, за да го цитирам/ в различни моменти от живота си и в различни предавания.
Което по същество е вярно, но мен не ме интересува нито един друг пласт на някой агресор и насилник, след като съм видяла тази му страна.
Освен това се чудеше дали агресивните действия не Теа не били в резултат на любов, което само по себе си е достатъчно неадекватно. И не беше само това, имаше и други неадекватни включвания и по други въпроси.

Аз си признавам, че Симеон започва да ми става все по-симпатичен с всеки епизод. Има си и той трески за дялане като всички, но показа, че нито е големият играч и манипулатор, нито е голям сваляч, нито се приема на сериозно, напротив - подхожда с много уважение и търпение не само към Теа, а и към останалите момичета. Съобразява се, толерантен е и проявява разбиране. В случая - дори много повече от нужното.
За негово собствено добро се надявам отношенията му с Теа извън формата да са само и единствено служебни. А още повече се надявам да се оправи напълно!

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 20:22 от Reinа

# 55
Теа е социопат! Въобще не ми пука , че някой ще ме критикува за поставянето на диагнози. Това видео не е нормална реакция. С тези напъни може да излъже само феновете на Русалки, но не и адекватни , мислещи хора.
Теа, ти не се притесняваш за Симеон , притесняваш се от реакцията на хората срещу теб.  Пожелавам ти да не бъдеш поканена повече в риалитита, за да може да се лекуваш . Не психолог , а в частност психотерапевт си търси, да не бъда и по-крайна с психиатър...

# 56
Теа, ти не се притесняваш за Симеон , притесняваш се от реакцията на хората срещу теб. 
Естествено!
Доста културно се изказа по повод на Туджаров. Ния-Косара беше тази, която му сипа.
Хм, явно говориш за друго изказване. Мишето на няколко пъти му "сипа", Мия Косата също. 
Отдолу ѝ препоръчват Александра Гърдева, ако ги послуша, съвсем ще се закопае.
О, мамоо... то самата Гърдева има нужда от психолог

# 57
Благодаря за темата 🌺
Ще ме светне ли някой какво е Едис ? И като какво коментира?
НеделчУ затова беше толкова горд с каста, без да ги кара да правят простотии, участниците дават всичко от себе си в тази насока.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 23:24 от dany_nik

# 58
  • София
Много е фалшива Теа в опита си да каже нещо по темата.
Можеше да е забавната във формата, но тя залитна в друга крайност в опитите си да е интересна.

# 59
Едис Пала е моден дизайнер (мяу мяу), участваше в Сървайвър и в Черешката на тортата, сега е стилист в Диви и красиви.
Ще ме светне ли някой какво е Едис ?
Предполага се, че мъж.

Общи условия

Активация на акаунт