Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 355
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Тейчето с публичен дисплей на разкаяние:

Скрит текст:

Опитах се, много се опитах, но нещо не успявам да й повярвам..
ЖДНБ, тя от емоции неможе да контролира движенията си.
Недъга е не само психически, но и физически.

# 76
Не, не излъчиха кадри, няма и да излъчат. Поне на 2 пъти дадоха на забавен каданс как тя посяга леко назад и уж хваща нещо, това бяха "разобличаващите кадри", според тях.

# 77
Не, не излъчиха кадри, няма и да излъчат. Поне на 2 пъти дадоха на забавен каданс как тя посяга леко назад и уж хваща нещо, това бяха "разобличаващите кадри", според тях.

Не мисля, че е мамила, имали са нещо предвид с това “разобличаване”… за толкова незначителна и кратка игра да ги “заплашват” с изгонване ми звучи меко казано несериозно. Ако беше играта, с която спечелилата двойка отива на среща и след това автоматично имат имунитет на церемонията /както Ина и Йордан имаха, ако не се лъжа/, разбирам, но …

# 78
  • България
Моята теория е малко смешна, но смятам, че поради размера на бедрата си, е успяла да задържи по-лесно пръчката, и не е измамила. Много точно е навигирала Йоан. Може момчето да се сработи с нея.
Смешно ми беше, когато тя прецени неговия характер на база външен вид. Ще се разочарова дълбоко.
И както никога защитавам Йоан. Любимият ми и най-цветен персонаж в това шоу.

# 79
Малко се шокирах, че под видеото на Теа има доста хора, които я подкрепят, но после се сетих, че сигурно яко трие в момента и си върнах надеждата в човечеството.

# 80
  • София
Теа много обича да говори за езика на тялото и как не лъже. Ами права е. Няма как да ѝ повярвам.

# 81
Този "извънреден подкаст" е абсолютно плямпане и празнодумие. Нищо "извънредно" не казват.  Госпожицата (не й запомних името) казва, че "Диви и красиви" е първото реалити в България за запознанства, за двойки.... Така ли? Ми "Сладки свалки" какво беше? А "Summer flirts"? Ами "Фермер търси жена"?

Едис коментира двойките една по една, започват от Ина и Йордан. Е какво извънредно има в това?  Половин час ги слушам, нито дума за Теа.
Допълвам с Женени от пръв поглед, което ми е най-любимото от изброените.
Имаше и едно предаване с Део (Джубокс: Любовни квартири), в което 3-ма участници отиваха в квартирата на потенциалната си бъдеща приятелка и след оглед на дома и решаваха дали я искат или не, а след това тя ги виждаше и избираше един от тях. От 2005 някъде е (то от своя страна има американска версия и също не е уникално)

# 82
В някакъв подкаст с Неделчо и Ния разказваха как се зародила идеята за ДиК и там споменаха, че Мишо е 22-23 годишен. Момчето няма достатъчно опит за да преценява кое би било интересно за нас. Видно е, че се учи в движение.

Теа освен, че е физически насилник е и психически. Безкрайните ѝ монолози стават още по-продължителни, когато някой се опита да ѝ каже, че е добре да изслушва събеседника си. Явно никак не ѝ харесва да я критикуват на тази тема.

# 83
Да, тъкмо щях да напиша същото за Мишо, защото слушам разсъжденията му от края на подкаста.

Иначе трябва да сме благодарни все пак, че някои неща се изрязват. Разказваха как в случаите, в които се опитвали да ограничат я алкохола, я цигарите на участниците, те започвали да се карат с тях, да се бунтуват и отказвали да участват в синхрони.

# 84
В някакъв подкаст с Неделчо и Ния разказваха как се зародила идеята за ДиК и там споменаха, че Мишо е 22-23 годишен. Момчето няма достатъчно опит за да преценява кое би било интересно за нас. Видно е, че се учи в движение.

Теа освен, че е физически насилник е и психически. Безкрайните ѝ монолози стават още по-продължителни, когато някой се опита да ѝ каже, че е добре да изслушва събеседника си. Явно никак не ѝ харесва да я критикуват на тази тема.
Да не е момчето, дето пише в темичката? Шегувам се, шегувам се. 😁

# 85
Неделчо и сие , са решили да направят продукт ,който да е възможно най-близък до желанието на публиката. отчитайки недоволството на зрителя от всевъзможни риалитита. Мрънкането, защо давата насилие, (спазено), защо излагат участниците (спазено) , да не ги държат гладни,жадни и при лоши условия (спазено) . Колкото повече се опитваш да угодиш, толкова ти се качват на главата. Ма колко непрофесионално било, туй не се виждало, онуй не се чувало, всеки втори дава акъл и има претенции да става продуцент. Неделчо , угодия няма , не се мъчи . Като си признаеш , че си неопитен, всеки започва да натяква и философства, вместо да си бръкне в джоба и да покаже , като направи свое предаване. Нещо безплатно ни се дава и пак хейт до небесата . Че , чак и претенции да се смени екипа, който си е дал труда , парите и желанието , да ни направи кефа. Водещата да сменят фъфлела и сисите и били странни, продуцента и спонсора да сменят , че ни се вижда незнам си какъв, жена си да смени, че не ни кефи , е айде стига. Поздравления , че не се връзва Неделчо и стои зад хората , които му помогнаха да реализира проекта си

# 86
Аз не мисля, че има лошо в критиката. Повечето коментари, които съм чела, всъщност са доста резонни и ще им помогнат да направят по-добър продукт в бъдеще. Конкуренцията става все по-голяма, ако не си изчистят грешките, ще минат на заден план. И както много хора са писали - прекалената критика понякога идва от прекалено завишените очаквания. Когато си човек, който изключително много критикува грешките на други риалити формати и кажеш "Сега ще видите моята невероятна продукция!", това са нормални реакции. Неделчо и да се "връзва", някои пропуски, които са направили, няма как да ги поправят на момента.
Най-малкото, ако бяха работили с психолог, ако имаха по-добре изградени персонажи, ако даваха повече инфо за тях, коментарите навсякъде щяха да са още повече, отзвукът щеше да е по-голям, успехът щеше да е по-мащабен. В крайна сметка това го правят, за да монетизират, не е основно да си направят кефа и да правят на нас кеф.

# 87
# 88
Все пак вкарването на нови играчи пораздвижи отношенията. На всички дами очите светнаха като разбраха за новите играчи. Сега, какво разочарование са преживели като са видели новите, няма как да знаем, но поне се видя, че това което е било на пазара не им е харесало.

Гош дотук не ме дразни, но винаги може да се покаже в целия си блясък. Ирена-изкусителката си мисля, че са я вкарали за да се гаврят с нея. Направих ѝ скрийншот заради неземния ѝ тоалет, но честно да ви кажа ми се видя много долно да го постна. Момичето е пълна противоположност на това, за което се мисли.

# 89
Може да има градивна критика, има я , но болшинството е абсурдни претенции. И ще е жалко , ако предаването за събиране на двойки , завърши с разделяне на една вече сформирана , под натиска на зрителя.
Далече съм от мисълта , че не се очакват приходи от продукта , но ясно си личи , кога нещо е направено само за пари и кога е вложено желание , амбиция и хъс. Такива само с цел монетизиране , мога да гледам на всеки канал .

Общи условия

Активация на акаунт