Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 353
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Еее, ако се визират Ния и Неделчо, те постоянно са си в обтегнати отношения, изобщо няма общо с предаването. Почти всеки подкаст, в който съм ги гледала заедно имат рубрика "минута за заяждане и криндж комуникация".

# 91
Да не е момчето, дето пише в темичката?
Доста момчета пишат в темата

# 92
  • софия
Като за първи опит и ограничени финанси мисля, че се справят повече от отлично. С всяка година ще надграждат. Само си представете, почти всичко им е за сефте. Екип да се стикова, да се намерят спонсори. В момента правят чудеса от храброст. И това не е опит да ги оправдая. Просто ми се ще, освен критиката, чат пат да се вкарва и малко похвала.
 А те, ако са умни (за Неделчо не се и съмнявам) ще се учат от грешките си и ще отсяват градивната критика от мрънкането за спорта.
 Мишо е на 24, като гледам около мен и 30 годишните се държат, като тийнове, да не кажа тодлъри. А той се в хванал да бори вятърни мелници, че и е на път да ги сбори.
 Много се радвам и на тях и на Павката и Ицака и на Иван и Андрей, че подпират, даже и само със съвети. Стискам палци на всички донкихотовци в начинанието им.

# 93
Все пак трябва да признаем на младежите, че правят риалити, в което мъже–жени са равнопоставени. Не е честно да ги стравняваме с мегапродукциите за милиони. Нека не ни се сърдят, че си казваме директно какво ни дразни – така, ако оправят и една десета от грешките си ще е по-добре, отколкото да циклят на едно и също ниво.

От друга страна точно този тип любителски формати, могат да пуснат ток на големите продукции и да ги накарат да се адаптират към очакванията на зрителите.

# 94
Колкото и да го критикувам, аз много харесвам Неделчо и гледам всичко негово. Не страдам от липсата на Ния, съжалявам, натоварваше ме във всички формати.

# 95
И аз много ги харесвам и нищо не съм пропускала от тях от бая време.
Аз даже не усещам толкова липсата на голям бюджет, със срещите, спонсорирани от Макарон, дори да не са много мащабни, се получава по-раздвижено. На мен ми правят впечатление повече неща, които концептуално не са изчистени от самото начало.

# 96
Впечатлена съм. Явно погрешно го асоциираме със сестрата. Много уважавам спортистите. Може да не са най-умните, но носят други, много положителни качества - целеустременост, упоритост, дисциплина, които на фона на днешните кльофнали пред телефона млади, са гаранция за висока себестойност. (егати изречението!)
Впечатли ме и образованието, което е избрал.
Ако пообере малко непремерените реплики и демонстрацията на самочувствие, ще има успех и в тази дейност.

# 97
Да не е момчето, дето пише в темичката?
Доста момчета пишат в темата
Еее, ти момче ли си? И на мен ми се иска да бях все още на 22. Ех. 😌

# 98
ще е жалко , ако предаването за събиране на двойки , завърши с разделяне на една вече сформирана , под натиска на зрителя.
Ама зрителят гледа няколко месеца, след като всичко това вече е заснето. Ние не гледаме в реално време, че действията вътре да се развиват спрямо наш натиск.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 11:32 от diziler

# 99
Тук, във форума всички са момчета по дух, но иначе са много в час. Явно имат топки щом пишат във бг-мама.

# 100
ще е жалко , ако предаването за събиране на двойки , завърши с разделяне на една вече сформирана , под натиска на зрителя.
Ама зрителят гледа няколко месеца, след като всичко това вече е заснето. Ние не гледаме в реално време, че действията вътре да се развиват спрямо наш натиск.
Пише го и под аватара ми от години. И пиша за себе си в мъжки род, така че става ясно, хахаха.
Не разбра май нито моя пост , нито на Алу

# 101
Е имаше лека препратка и за възрастта, всички мъже сме момчета, всички вие сте момичета, това защо го споменаваме изобщо...
Иначе в този форум често (особено в туристическите теми, където половината пишещи са мъже) редовно има коментари: "Здравейте, момичета....  бихте ли дали съвет".., хахаха

# 102
Относно критиката към формата. Съгласна до голяма степен с Aurora.
Наистина е хубаво,че продуцентите не излагат твърде много участниците (те сами си се излагат и без продуцентска намеса 😀). Приятно впечатление прави,че в подкастове Неделчо и Мишо са споделили,че е имало много излагащи кадри,но са ги спестили. Явно имат човещина.

За техническите въпроси обаче според мен ДиК заслужават добронамерена критика. Имат нужда да поработят над монтажа, да показват повече сцени, да има субтитри, да работят със звука (силна музика върху разговор на участници не е Ок).
Относно Ивка, аз я харесвам като водеща.

Те в крайна сметка се водят от "гледания". Може да са заливани от хейт и какво от това, ако гледанията пръскат и успешно монетизират?
Понякога зрителите сме парадоксални, обясняваме колко е криндж нещо,ама стоим, гледаме,лайкваме,че и коментари пишем...

Simple Smile Simple Smile

# 103
Пише го и под аватара ми от години. И пиша за себе си в мъжки род, така че става ясно, хахаха.
Знам, че си мъж. Имах предвид, че не си момче, както и аз вече не съм момиче. Остаряхме. 😃

# 104
Ще се подобрят, Неделчо не е глупав. Има го и моментът, че отстрани обикновено изглежда много по-лесно. Когато са започвали формата, са си мислели, че ще е много лесно да избегнат грешките на телевизионните формати, но след това ги е ударила реалността. Сигурна съм, че втори сезон ще бъде още по-добър. Този вече е заснет, вижда се, че работят по монтажа, единственото, което могат да контролират в момента, така че евала, само напред! Това го пиша, в случай че са изгонили Теа, ако не са, чао от мен. Абсолютно недопустимо е. И много правилно де писа по-горе, че ако бяха реагирали на първата проява на агресия, нямаше да се стига до този случай изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт