Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 446
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Огромен минус за продукцията е, че не са изгонили Боклука навреме при чупенето на чаши в ръцете на Коцето (вярвам му)
Той даже каза, че е било удар в гърдите, там му е забила чашата. И аз му вярвам. Макар, че  Мишето каза "пълна лъжа" (само защото не са го заснели), но нека не забравяме, че сега Мишето и Неделчо са във война с Коцето, заради това, че ги е изиграл и чак в Надкаста си призна, че е влязъл обвързан и един вид.. е заблудил умишлено продукцията. Нали се зарекоха да ровят и да вадят кадри какви секси моменти са имали Коцето и Теа (защото Коцето твърди, че не е изпитвал нищо към Теа) ... Мишето е доста злобен, та не се учудвам да се амбицира и да рови в архивите за такива кадри, само и само да изобличава Коцето.  Просто нарича Коцето лъжец, само защото не са заснели кадрите с чупенето на чашата.

# 286
Счупената чаша, хвърленият стол, ударите по стени и врати, дръпването на по-слаб във водата (Йордан), крясъци, обиди, да не говорим за шамари и ритници СА агресия. Не могат да бъдат оправдани с каквото и да е, а за агресивните изблици виновен е само извършителят. Неглижирането на някои по-"дребни" прояви дава криле на агресивния да развива потенциала си.

# 287
Доколкото разбрах ударът е бил по време на организацията на стриптийза, а Мишето е търсил кадри по време на самия стриптийз, затова не е намерил. Не му прави чест да използва изрази като “пълна лъжа”, но това е Мишо.

Не оправдавам Гош, постъпката беше грозна. Но не мога да оправдая и двойният аршин. Щом на Теа и Йордан се прощава, трябва и на Гош. Порицаваш, но прощаваш. Николай (както често се случва) реагира най-адекватно.

# 288
Всичко това е така, но кога са дали "удари по стени и врати"?
ударите по стени и врати
Мисля, че такива кадри нямаше. Освен да са ми убягнали. Кой е удрял по стени?

# 289
Не мисля, че не могат да му намерят кадрите, могат и то твърде лесно, просто не искат да падат на махленско ниво, казаха си мнението , пък кой на каквото иска да вярва. Аз видях кадрите в банята и желанието с което Коцо и се линзеше, докато не го отряза, за мен са напълно достатъчни . Какво значи кадрите за Йоан не били излъчени , нали все пак говорим за отношенията и ситуациите ,вътре и за здравето на участниците, а не за нас и нашия комфорт

# 290
  • България
Теа е много скъсала с реалността. Обвинява Гош за изблиците си на агресия и настройва цялото любовно имение срещу него. Боклукът си е боклук. Грам не съжалява за агресията към Симеон.

А Симеон няма грам мъжко достойнство. Не може да защитаваш човек, който за малко не те осакати. Симеон, Йордан, Симона абсолютно неглижират насилието и както Ивка каза: "двоен стандарт". Симона е срам за юридическата професия.

# 291
  • София
Доколкото разбрах ударът е бил по време на организацията на стриптийза, а Мишето е търсил кадри по време на самия стриптийз, затова не е намерил. Не му прави чест да използва изрази като “пълна лъжа”, но това е Мишо.

Не оправдавам Гош, постъпката беше грозна. Но не мога да оправдая и двойният аршин. Щом на Теа и Йордан се прощава, трябва и на Гош. Порицаваш, но прощаваш. Николай (както често се случва) реагира най-адекватно.

Не трябва да се прощава на никого, а не да се прощава на всички.

# 292
  • София
Вчера за колана, какво им пречат Теа и Симо да кажем в 4 часа през нощта, нали са си двамата вътре в банята, едва ли ще са толкова шумни, че в къщата да пречат на Йоан и другите да спят. Тя тъкмо почна да му прави ... и те ги прекъснаха, всяка пила и възбудена жена ще агресира, не я извинявам разбира се, тя си е кукувица, но те са си решили да си правят игрички, да си разнообразят вътре, лошото е, че както каза Йоан се минават всякакви граници. Еми то всеки има различни граници Simple Smile
На мен ми се стори, че в банята с джакузито се влиза от едната стая, в която спят. Ако е така - на мен би ми пречило. Но аз изначално не бих могла да понеса такава лудница, общи спални, бани, абсурд Simple Smile
Теа си е за лечение. Разбирам защо е такава, предвид гадното й детство и ми беше жал за нея, но след като дадоха как се държи след изгонването - не знам, не мисля, че осъзнава всъщност проблема си.
Йоан е мега дразнещ и превземащ се. И Симона и тя му приглася. Много неприятно държание. Гош беше прав, но имам чувството, че го нападат просто защото е външен за групата.
Стиляна как малко по малко се доближава до Йордан Simple Smile Току виж им се получат нещата Simple Smile

По тоя повод си мисля, всичките са един дол дренки. Всеки хвърляше само в чуждата градинка. На всеки собствените му грешки удобно му попадат в сляпото петно. Аз осъждам ударите с колана, токата е остра и тежка и тук дори звучи смешно да си говорим за нежни женски ръце. Но и Йоан не е прав да хули агресорката, а да премълчи собствената си провокация. И той изкриви ситуацията, така че да е чист, а тя да изглежда по-зле. Пречели му били да спи, още малко ще изкара че бил легнал и загасил лампата, а те викали. Докато на кадрите ясно се вижда как цялата къща е будна и в заговор да пречи на уединението на Симеон и Теа. Ми ако толкова му се спи, да ги помоли да се уединят на друго място и наистина да гаси лампата. Ми не - всъщност, всички искаха да ги дразнят и ситуацията беше "кой още да влезе, че да ги издразним още повече".

За Николета си мисля, че някъде надълбоко е заровила силен копнеж да е в контакт с женската си енергия. И този Гош, за момент ѝ го даде това нещо. Още с Ивайло ми се стори, че не е толкова в мъжката си енергия, но все пак когато се налага ти да обграждаш и завоюваш един мъж, няма как да не си. Докато в интеракциите с Гош тя някак разцъфтя и поне на мен ми се стори, че лицето ѝ се промени даже. Мисля си, че за много кратко получи нещо, което силно желае, и затова беше толкова разочарована и разстроена.

# 293
  • София
За мен не са равносилни постъпките. Теа лъга, че не е нарочно, после си призна, че явно не може да си контролира емоциите. Както и не беше за първи път да посяга на други хора.

Гош е по средата - агресия, при която можеха да пострадат други, но не беше умишлено срещу тях. Не е искал да ги нарани, в повечето риалитита е на ръба между изгонване или последно предупреждение, най-малкото сериозен разговор, че не е ок това, което прави.

Йордан блъска стена, не е приятно, но никой не страда физически от това и в риалити не са гонили никога за такива неща. Не е дал индикация, че би ошамарил Ина или някой от другите. Ина не се страхува вътре от Йордан, притесненията са ѝ, че е контролиращ и че навън няма да е добър партньор. Йордан е един голям Red flag.
Отново смятам, че е редно да го предупредят и да има сериозен разговор от страна на продукцията. Може и да е имало, защото последните дни не е имал такива изблици.

За да има предупреждения, продукцията трябва да всява респект. Щом правят бойкот за алкохол, значи са изпуснали положението.

# 294
Освен това дори да няма физическа болка от такова посегателство, то винаги е унизително и накърняващо достойнството на лицето, спрямо което се упражнява.
Виждаме, че много от хората са с объркана ценностна система, ако това поведение се толерира, поне да се има предвид, че по същество е налице и нарушение на договора, който са подписали. Затова не подкрепям аргументите на Мишо в подкаста, че те били едно общество и сами трябвало да си регулират отношенията. Затова им дали власт те да решат дали Теа да си ходи.

# 295
Йордан блъска стена, не е приятно
Кога са излъчили такова нещо? В кой епизод?

# 296
  • София
То кое са излъчвали? Всички ситуации са от преразкази, синхрони и Мишето на подкаст.

# 297
Е, тогава говорим за  "ЕЖК", в случая "Ина каза". За блъскането в стената спомена тя. Тогава тежестта дали е вярно или не... е същата като при изказването на Коцето в подкаста, че Теа го е ударила с чаша в гърдите. Дума срещу дума. Кадри йок. По-склонен съм да вярвам на Коцето (защото Теа си е агресор със и без това твърдение).
Иначе излъчиха кадрите с колана. Ама само защото се припомни случката и се разсмърдя историята. Иначе нямаше и тях да пуснат.

# 298

Една жена каза.

# 299
Жена на име Ина Wink

Общи условия

Активация на акаунт