Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 422
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
  • България
Симо защо направо не си тръгна с Теа? Нали целта е да намериш любовта, значи си я е постигнал, да си я взима и води вкъщи.

В Инстаграм е отговорил, че искал, но нямал 25 хиляди. (Вероятно неустойки)

# 331
Йоан също имаше някакъв пост , че Теа била изгонена заради изрични клаузи по договорите, че не е допустима каквато и да била физическа саморазправа. И така трябва да е, но можеха да го кажат просто и ясно, а не да теглят локуми за двойно стандарти и т.н. Има ли физическо посегателство, си аут.
То обяснението й за удара и без това е доста нелепо-няма как с премятане на крак, при неволно движение да причиниш такава травма. Явно са се разбрали със Симо да казват така,  но не е минал номерът.

# 332
  • София
Теа явно ни взема за канарчета. Ударила била неволно Симеон - и защото беше неволно, се чу само той как извика от болка и влезе вътре в къщата, превивайки се, докато "неволно" ударилата го си стоя навън, без да каже дума, без да го последва и да се поинтересува как е. Мда, и един мърмот ...

# 333
Да не говорим, че този удар дойде точно в момент, в който Теа му беше ядосана, да не говорим и че не се чу да му се извинява след това.

Имам спойлер, който не е изненада, но
Скрит текст:
Йоан не стига до края на предаването. Има го в клип на Джия от Ергенът от 26 май, а тогава още трябва да е имало снимки, които като гледам са почнали около 6 май.
Елена също напуска по-рано.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 17:27 от Clouded

# 334
Да не говорим, че този удар дойде точно в момент, в който Теа му беше ядосана, да не говорим и че не се чу да му се извинява след това.

Скрит текст:
Йоан не стига до края на предаването. Има го в клип на Джия от Ергенът от 26 май, а тогава още трябва да е имало снимки, които като гледам са почнали около 6 май.

За Елена и Йоан не съм изненадана, че не стигат до финал! Нея последните епизоди почти не я дават (само в общите сцени), а Йоан само мрънка! Нищо лично и към двамата!

Иначе аз лично не мога да си представя възможните двойки финалисти! Единствено Симона и Николай, Ина и Йордан са ми вариантите!

# 335
  • София
Спойлерът е спойлер, за да се коментира в скрит текст. Егати хората сте, честно...

# 336

Скрит текст:

За Елена и Йоан не съм изненадана, че не стигат до финал! Нея последните епизоди почти не я дават (само в общите сцени), а Йоан само мрънка! Нищо лично и към двамата!

Иначе аз лично не мога да си представя възможните двойки финалисти! Единствено Симона и Николай, Ина и Йордан са ми вариантите!

Е много хубаво.Браво! Нали говорихме нещо за спойлерите.Ако искате да ги обсъждате ги обсъдете в спойлер.

# 337
Кога излизат епизодите ?

# 338
Кога излизат епизодите ?
всяка неделя и сряда от 19:00 ч.

# 339
То единствената реална двойка загуби шанса да се поразходи заради глупостта на Теа ( или най-вероятно личностно разстройство , но все едно ) .
Сега остават Ники и Симона, но ме съмнява да са двойка и сега. Имаше едно стори на някой от участниците, който казва, че бил разочарован от Симона сега докато гледа, защото Ники много в харесваЛ и държал на нея в предаването.
Евентуално Ина и Гош, Данчо и Стиляна, Николета и Ивайло …

# 340
Да беее Ина и Гош чуваш ли се 😂😂😂

То единствената реална двойка загуби шанса да се поразходи заради глупостта на Теа ( или най-вероятно личностно разстройство , но все едно ) .
Сега остават Ники и Симона, но ме съмнява да са двойка и сега. Имаше едно стори на някой от участниците, който казва, че бил разочарован от Симона сега докато гледа, защото Ники много в харесваЛ и държал на нея в предаването.

# 341

Абсурд …Ина и Гош! Тя каза на синхрон, че няма шанс с нея!

# 342
Момичета, тук сме обсъждали доста, май се включвате по-късно. И да, имаме подозрения, че Ина се сдвоява с Гош. Не е спойлер, аз лично нищо не чета никъде.

# 343
Момичета, тук сме обсъждали доста, май се включвате по-късно. И да, имаме подозрения, че Ина се сдвоява с Гош. Не е спойлер, аз лично нищо не чета никъде.
Аз лично съм от два дни тук! Съжалявам ако е коментирано! А може ли да кажете тези подозрения на база на какво са? За новодошлите ☺
 Коментарите, които пиша са си мои лични анализи! Съжалявам ако някои от тях са се приели за спойлер! Не познавам хора от продукцията, нито съм роднина на участниците …или пък трол!

# 344
  • София
Само цитираш спойлер и го коментираш открито отдолу.

Общи условия

Активация на акаунт