Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 413
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
И Ния да влезе ,като участник Trollface
Късно е либе за китка Grinning
Ако вече са разделени, станало е след приключване на снимките...

Айде, може в следващия сезон... Grinning

П.П. Въпреки че се майтапя на техен гръб, аз ги харесвах като двойка.

# 376
  • Paris
И според мен са разделени още след захапванията им в последния подкаст. + че Неделчо в последните подкасти е с една тениска Любов❌ задраскано. Те ще си кажат рано или късно. Аз също ги харесвах като двойка. Сега видях и че не следва “Диви и красиви” и Мишо. Може и да не е издържало на хейта момичето, то много се изля срещу нея.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 18:52 от Noreli

# 377
И Ния да влезе ,като участник Trollface
П.П. Въпреки че се майтапя на техен гръб, аз ги харесвах като двойка.
И аз по някакъв странен начин. Самата Ния не ми допада като разсъждения, но все пак е младо момиче.

Ще ме е яд за подкаста им, защото беше много сполучлив и нямаше друг такъв.

Може да го преотстъпят на двойката-победител в ДиК Grinning

# 378
  • София
Те се карат от началото, имат страшно токсични отношения, ако сте гледали подкаста им, ще знаете. Нито се изслушват, нито уважават мнението на другия. Повишават си тон и се карат и това е пред камери, сами са си казвали, че имат редовно сериозни скандали. Казаха, че и на терен на предаването яко са си крещяли, както и са споделяли за блокиране в социалните мрежи, че не са приятели в инстаграм от няколко месеца и тн. Така че да се приписва вина на хейта... Това може да е само повод, но не и причината. Различни поколения са, личи си, че имат почти 20 години разлика и различни виждания за живота. Ако се обичат и се чувстват добре заедно, нека се съберат. То и двамата са по-арт хора, подхождат си и си го възприемаха нормално, но отстрани изглеждат адски токсични отношенията им. Аз не бих издържала, но и не съм арт. 😁

# 379
Потвърждавам мнението на Niya-. И аз ги наблюдавам от доста време и имам същите впечатления.  
Само да вметна, като една селска клюкарка, че Неделчо е споделял, че и предишната му връзка, въпреки че е била дългогодишна, пак е била доста токсична.

# 380
Оф, Наистина върнаха рускинята, кота нула направо на интереса ..

# 381
Много им е важно Симо да остане и му вкарват всичките гаджета. Grinning

# 382
Гошко и Йоан колко приятелски си говорят на следващия ден, нито помен от заканите предната вечер.

# 383
Симо: Дори с контузия няма как да отпадна.. леле леле, случайния удар...

# 384
Симо: Дори с контузия няма как да отпадна.. леле леле, случайния удар...

Ами явно Теа се справя много добре в някои неща , та си я иска човекът.

# 385
На играта с пясъка, как им хрумна на момичетата с дългите коси да им изсипват толкова пясък, по- тъпа игра не бях виждала.

# 386
Наистина глупаво, трябваше да е вода - в тези жеги нямаше да бъде студена. Като гледам не са с микрофони.

# 387
Ах Симо, сега като види кадрите и тая вежда как я дръпна на Ирена ли беше, какво щяла да си облече, голям схемаджия, дано не го удари пак Тейчето Simple Smile

# 388
  • България
Някой ще ми обясни ли защо жените трябваше да бъдат посипани с пясък?! Поредната недомислица.

Не може една игра в стил Игри на волята да определя кой ще иде на среща. Малоумен регламент.

# 389
Симеон няма почивен ден, смях се много как само реагира като си помисли ся тва е Теа, после съвсем се изненада от Арина и как му реагира да тръгва към него, голям смях!

Общи условия

Активация на акаунт