Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 305
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Николай не е длъжен да се отпуска пред камера и затова го виждаме като темерут. Аз също.. изпречи ли ми се камера пред физиономията и ... просто все едно съм друг човек, няма такова вдървяване и изкуственяк. Не всеки свиква с камерите и едва ли тези 16 души в Диви и красиви са свикнали еднакво с тях.
Или се е оказало, че трябва да изтърпи пътешествие на три континента в продължение на месец заедно с напористата Николета.
И във всеки хотел, на голямо двойно легло, а не на две единични, хахаха. Ми човекът може и да не иска Grinning

# 556
Имаше една сцена, която бяхте извадили със Симона, която стои нещастна на земята и си мисля, че може да е загубила някоия от женските битки и да е останала без гривна за даване и да е осъзнала, че няма кой да спаси Николай.

# 557
Залагам по-скоро на някоя от нейните истерии. Има счупена чаша до нея, бутната лампа, може би?

# 558
Може би Николай е отказал да ѝ се подчинява повече.

# 559
Или просто си стои и блее в една точка,но от монтажът изглежда като някаква велика драма 😁

# 560
Какво ли се е случило със Симона тук? (кадър от трейлъра на финала)
Скрит текст:

Вече сме виждали Симона с тази рокля и прическа / + розовата шнола /. Може би е нещо, което не ни е показано, което ме води на мисълта, че много неща, които ги има в трейлъра няма да ни ги покажат.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 22:28 от WonderWoman

# 561
Според мен Симона си е признала вече и пред себе си и на продукцията, че умира от скука с Николай, или е завъртяла нещо зад гърба му с Йоан, според мен е доста податлива, но заради камерите пази поведение. В момента както са двойките в предаването са ми безинтересни и всичко е на основа на интерес да се показват още, стратегия и едно голямо безсмислие, но такъв им е "уникалния " каст, с който се тъпат в гърдите горди, горди...

# 562

Не смятам, че Йордан ще е много очарован от постъпката на Стиляна. Той горкия от едната крайност на другата. От момиче, което се държи студено и се отнася с пълен непукизъм до момиче, което ще смачка собственото си достойнство само за още малко време и внимание от негова страна.
Йордан, според мен, даде картбланш на Стиляна да "играе" с друг мъж.
Стиляна му каза, че можела да наиграе Елена. Йордан отговори, че, ако можела, да действала. То се видяло, че не може да разчита на него...
Дали ще е очарован от сцената между Йоан и Стиляна може би зависи от това доколко му пука за Стиляна. На този етап мисля, че той я приема по-скоро като приятелче, така че не би трябвало да го жегне изпълнението ѝ.

# 563
Забелязахте ли на играта с кофите с пясък - Ивка се закача със Стилияна като и казва “Стиляна, май много ти се ходи на среща с Йордан?” И тъкмо да продължи и Йордан пусна въжето.. не мисля, че Йордан е заинтересован от нея, за Ина прави лицеви, изпи толкова шотове, а тук се предаде, а можеше да издържи повече..

# 564
Има още нещо, което ми направи впечатление. Явно участниците в това реалити не са напълно лишени от телефоните си или поне им се позволява да се обаждат на свои близки.
Близостта на Йордан и Стиляна е малко странна. Мисля, че той иска да даде пространство на Ина, както тя го помоли, и все пак той трябва също да се задържи в предаването и обърна внимание на Стиляна, която така или иначе няма с кого да е в момента и кой да я спаси. Лично аз виждам по- скоро джентълмнско отношение, отколкото искрен интерес.

# 565
Има още нещо, което ми направи впечатление. Явно участниците в това реалити не са напълно лишени от телефоните си или поне им се позволява да се обаждат на свои близки.
Близостта на Йордан и Стиляна е малко странна. Мисля, че той иска да даде пространство на Ина, както тя го помоли, и все пак той трябва също да се задържи в предаването и обърна внимание на Стиляна, която така или иначе няма с кого да е в момента и кой да я спаси. Лично аз виждам по- скоро джентълмнско отношение, отколкото искрен интерес.

А това как го преценихте с телефоните?

Да, всички се обърнаха срещу Стилияна - преди да станат “двойка”, даваха двамата да играят билярд и обсъждаха, че някоя от жените / дали не беше Николета / настройва всички срещу нея и се опитва да я изгони. Вярвам, че е джентълменска постъпка, а не искрен интерес.

# 566

Кое те кара да мислиш, че имат достъп до телефоните си?
То доста неща са странни в този формат! Последните епизоди нищо не се разбира …кой, защо и как! Но и няма как като дават по 40 минути епизод, в които 36 мин. дават логореята на Теа или пък вайба Гош!
Що се отнася до Йордан …нали щеше да разбива стени, да копае и т.н? Нали така обесняваше на Ивка на едната церемония? И какво стана ..за 5 дни се влюби и се разлюби! Това е несериозно! И явно Ина ще се окаже права, че изобщо не е бил влюбен! Не знам дали й дава пространство или се опитва да я накара да ревнува, което споменах в предишна публикация! Има много хора, които не харесват Ина заради поведението й към Йордан, но на мен са ми много сладки! И ми се струва, че между тях наистина има химия, но Йордан избърза много и се отказа в момент, в който не трябваше да го прави!
И честно казано двойките, които са в момента са ми скучни!

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 01:09 от Борислава Б. 765758

# 567
Забелязахте ли на играта с кофите с пясък - Ивка се закача със Стилияна като и казва “Стиляна, май много ти се ходи на среща с Йордан?” И тъкмо да продължи и Йордан пусна въжето.. не мисля, че Йордан е заинтересован от нея, за Ина прави лицеви, изпи толкова шотове, а тук се предаде, а можеше да издържи повече..
По-скоро Ивка го каза в коментар на изпълнената с надежда физиономия на Стиляна, когато виждаше, че Йордан вече изнемогва. Но май наистина не е заинтересован - не му е неприятна, но няма "плам".

Не ми изглеждат като да имат достъп до телефони.

# 568
Отпадналите от предаването казваха в подкастите, че не са имали връзка с външния свят.

# 569
Не пишете много активно, скука...
Симона, доста досадна мома, вече не ми се вижда и хубава заради това. Родена за свекърва.
Йоан е самовлюбен, но поне не е избухлив. Докато скалъпи едно изречение, и свършва епизода.

Общи условия

Активация на акаунт