Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 264
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Аз нямам против факта, че другите я уважават, но само да кажа, че това да си мениджър на работното място не означава, че е необходимо да менажираш приятелите и близките си. За мен това постоянно да се опитваш да контролираш хората и да им се месиш, не е нещо позитивно, а е вид психологическа манипулация. Иначе разбирам как това е свързано с нелекото й минало.

# 676
Алооо, продуцентитИ!
Да не забравите да включите и опцията "Не подкрепям нито една двойка" при упражняването на зрителския вот на финала.

# 677
Защо е нужна тази опция? Победител трябва да има и няма вариант да няма. Само ще се размие вота. Който не подкрепя никого, просто да не гласува.

# 678
Аз нямам против факта, че другите я уважават, но само да кажа, че това да си мениджър на работното място не означава, че е необходимо да менажираш приятелите и близките си. За мен това постоянно да се опитваш да контролираш хората и да им се месиш, не е нещо позитивно, а е вид психологическа манипулация. Иначе разбирам как това е свързано с нелекото й минало.

И как разбрахме, че тя била менажирала приятелите си? Само не ми е ясно? Според мен това се случва натурално както и при Симона. Тя също е една от най-адеквятните хора вътре!

# 679
Единствено във връзка с видяното в предаването и това, което съм чула от Мишо в подкаста. Много ясно, че нямам предвид приятелите й в живота. Grinning Мишо за Симона каза, че тя няма същият статут в къщата, че тя е авторитет само в своите очи и смята, че доминира, но не е вярно. Също така е очевидно, че преценката ми, както и вашата, са абсолютно субективни. Освен ако не сте някой познат или роднина, в такъв случай, се надявам да не приемате всяко изказване толкова лично.

# 680
От всички вътре само един ми е адекватен и уравновесен и в мир със себе си, без видими комплекси, и това е Ивайло.

# 681
И Ники може да е, но го видяхме последно преди 5 епизода. Grinning

# 682
Видяхме и дупето му, в този.

# 683
Сега го изгледах,

Според вас има ши нещо нагласено 🤔 Казвам го заради Йордан, къв му е филма с Ина 😂. Според мен трябваше със Стиляна да продължи

Никито нещо държеше краката на Симона, май нещо се беше схванала 🤪

# 684
  • София
Йоан няма какво да се жалва. Искал е хем да си начеше желанието за онази "сценка", хем да не дължи нищо на Стилияна. Жалкарски истории, да не използвам една дума с п. После като малко дете се жалва пред всички каква жертва е и какво толкова бил направил. Малко му беше.

Ина унижава Йордан, защото той се поставя в тази жалка и подчинена позиция. Така и не разбра, че това я отблъсква. Уж добър анализ направи, а всъщност действията пак същите. Неговата постъпка към Стилияна не беше много по-мъжка от тази на Йоан. И двамата я използваха.

Симеон в момента прави предаването. Но ми е супер гадно да гледам как го боли. Лудата Теа е за съд.

Епизодът беше интересен. За съжаление за пореден път става ясно колко ключови моменти не са ни показани. Подобряват се все пак, има потенциал, но има и още много да учат и да се стараят.

# 685
  • София
Йоан накрая направи това, което максимално щеше да подразни и скофти нещата за Йордан. Не че вярвал в любовта им и дрън-дрън. Просто прави напук. То се вижда.
Ина е отвратителна, дано си ходи по-скоро.
Аз обаче смятам, че Йордан играе игра тук и нарочно се прави на убитак, за да се случи това, което иска. И то вече се случи, де. Просто подхлъзна Йоан да мисли, че държи още на Ина.
Ще видим, де, може и да греша. Ако греша, значи Йордан е един много-много смотан човек, който се подлага на унижение буквално за нищо.

# 686

Въобразявам ли си или не, но по-голямата част от участниците си общуват/изповядват главно на Николета и/или Ина, а те двете са си най-близки и съответно през тях минава по-голяма част от информацията във вилата?
Николета и Ина са близки, от другата страна е Симона. По-скоро в другия лагер. Симона и Ники са стабилна двойка, въпреки, че тя иска деца от Йоан Laughing
Симона и Николета бяха арбитраж за драмата на Йоан. Според мен се ползват с някакъв авторитет не само пред жените, но и от мъжете.
Стиляна ревала на рамото на Ина, може би защото реши да се изрепчи на Симона и втората просто не й се слушат драмите на тази "малката". Отделно, в разговор с Йордан, Стиляна сподели, че Николета наговаряла другите да я гонят.

Не си въобразяваш, още от началото Николета изглежда, че им е като Кръстникът и всички я молят за услуги или за помощ. Като цяло аз я харесвам. За това колко е интелигентна, не знам, определено не е професор, но се спрявя в отношенията си с хората много добре. Също е и човек, който си държи на думата и е стабиляга. Но, колко бързо се върза на тоя Гош само защото й наприказва един куп глупости, които знае, че ще й погалят егото само и само да има полза от нея, не знам... (добре, че се отказа от него) и как се дразни на Стиляна толкова и иска да я изгонят- друга причина освен ревност,че Ивайло първо при нея отиде, не виждам.

Симона на Николай трябва да му се извини поне 100 пъти според мен за това, че каза, че иска деца от Йоан?! Разбирам я донякъде, изпитала е някакво 'силно' сексуално влечение към него, ама чак пък толкова.. то ако всяка тръпка прерастваше в семейство или въобще във връзка... Мен лично би ме било срам да кажа такова нещо, в очите на човек, които ми върви след мен и се надява да се получи нещо между нас и също пред още 10 човека ( и интернет)?!?

Йордан и Стиляна на мен ми бяха симпатични и уравновесени( заедно, не по отделно), но той е категоричен, че ако Ина го иска и той я иска и че като цяло за сега друга жена освен нея не вижда, но тяхната връзка дори да се получи ще е много трудна в ежедневието.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 17:27 от BobbyDyl

# 687
Какви са тези пухени топчета, с които са закичени всички?

# 688
Микрофоните.

# 689
  • София
Все повече започвам да си мисля, че Йордан нарочно пусна първи въжето, за да се отърве от лепналата му се Стиляна. Искаше да накара Ина да ревнува, но Стиляна взе, че доста хлътна, а той очевидно харесва все още Ина и оставането на Стиляна щеше да му попречи. По същата причина пък Йоан даде гривната на нея - напук на Йордан. Какво има да им дава шанс като двойка щом се видя, че Йордан няма нищо към Стиляна.

Общи условия

Активация на акаунт