Отговори
# 90
Братята Йълмаз не мога да не ги споделя. Обичам си ги!

# 91
Категорично за мен това е най-добрия мъжки тандем на Чаатай и след това слагам със Салих

# 92

Момичета, позволих си да цитирам Злати без нейното разрешение, но тя е качила в темата на Джан победителите на Кинео.
Злати, извини ме!
Радвам се за Ибро - отличен е с наградата за най-добър международен актьор.

Пуснали са победителите на Кинео
Награда Kinéo 2024 – всички победители във Венеция 81

Наградата Kinéo, замислена и учредена от Rosetta Sannelli (президент на Културната асоциация Kinéo) като част от 81-вата международна изложба за кино изкуство. Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica, което е историческо съпътстващо събитие.

Събитието, чийто домакин е актрисата Франческа Валторта, ще се проведе в събота, 31 август 2024 г., от 21:00 ч. в хотел Cà Sagredo, дом на наградата Kinéo благодарение на чувствителността към изкуството на режисьора Лоренца Лайн.
Награда Kinéo - Sei nell'anima
Наградата отива при тосканската стилистка Елеонора Ластручи, която може да добави красота към едно събитие и да направи целия червен килим да изглежда перфектно с нейните тоалети Haute Couture.

Наградата Kinéo & Martha De Laurentiis беше връчена на продуцента Андреа Скросати, главен оперативен директор на Fremantle. Той участва в множество проекти, включително новия телевизионен сериал Sandokan с Can Yaman.

Що се отнася до киното, абсолютната звезда на това издание беше филмът на Netflix "Sei nell'anima", биографичен филм (биографичен филм) за рок звездата Джана Нанини, който получи три награди: Чинция Торини спечели за най-добър режисьор, Летиция Тони - за най-добра актриса в главна роля, а Ноеми Брандо спечели за Young Revelation.

Други лауреати
Преминавайки към другите награди, наградата за най-добра главна мъжка роля отиде при Алесандро Тедески за филма „Dieci minuti“ на Мария Соле Тоняци, а Алис Аркури спечели най-добра поддържаща женска роля за филма „Ваканция“ на Едоардо Габриелини.

В света на телевизионните сериали наградата за най-добър международен актьор отиде при Ибрахим Челиккол, турската звезда от малкия и големия екран, обичаният герой от сериалите на Netflix Ambizione, Terra amara и My Home my Destiny с Демет Йоздемир, който получи същата награда в предишното издание.

Джузи Бушеми (прибл. Админи - съпруга на Жан Мария Микелини) - най-добра актриса за филма "Ванина".
Най-добър актьор отиде при младия талант Матиа Карано, който участва във филма Prisma (Prime Video), в който той едновременно играе близнаци. Наградата за най-добра актриса отиде при Джузи Бушеми за Vanina - Un vicequestore a Catania.

Накрая Kinéo връчва на американския режисьор Адам МакКей наградата Revelation. Авторът, съчетал изкуството на 3D анимацията с емоциите на киното на живо, бе отличен за най-новата си творба – късометражния филм „Краят на историята“. Майсторска комбинация от психологическо напрежение и дълбочина на разказа.

Сред победителите беше и Марко Д'Аморе за филма "Каракас", като най-добър поддържащ актьор и най-добър сценарий.

# 93
Ново от Сю

# 94
Сладурана е Сю. Много добре си партнираха с Чачо в "Gaddar".

# 95
Дъмпа на Селинка Heart

Барселона

# 96
Тази седмица Чачо е заел добра позиция в IMDb.

# 97
Още от Селинка

# 98
Диди, благодаря ти за всички нови фотки, които постваш в темата.
Аз не следя актрисите, участвали в проекти заедно с Чачо.
Само Хазалка "проверявам" от време на време.

# 99
Селин ми е слабост от доста години и си я следя по принцип.

Ново от Ибо

# 100
Обещавам да те редувам, за да постнеш новостите за проектите и колегите на Чачо. Трябва да зарадваме момичетата, които отсъстват!

Цитат
Турция | Ассоциации Актёров и Актрис |
Красивата усмивка интригува, скромната - докосва, добрата - радва, щастливата - очарова, искрената - вдъхновява. Усмивката не ви оставя безразличен.
Усмихни се!

# 101
# 102
# 103
# 104
"До ден днешен не съм забравил нито един от героите, които пресъздадох. Всеки един от тях е някъде в мен."
Çağatay Ulusoy

Общи условия

Активация на акаунт