Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 51 061
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
  • БГ
Днес ми е есенно, но разчиствайки едно чекмедже попаднах на това картонче и се върнах 25 години назад!!!, с прекрасни спомени, от пролетен лагер в Албена (бях ръководител, не лагерник! 😉). Хотел Лора е предшественик на Ралица Супериор Делукс.

Някои хотели са си със старите имена, други са преименувани, трети обединени със съседни в нови, четвърти изобщо ги няма.

Няма текст на български?!

# 121
Часът на заминаване е бил 12 ч.,в което има логика-обядваш и заминаваш. А сега още в 11 да напускаш.

# 122
  • София
Цитат на: Lady B link=topic=1685824.msg48494010#msg48494010date=1725218043
Часът на заминаване е бил 12 ч.,в което има логика-обядваш и заминаваш. А сега още в 11 да напускаш.

Има хотели, които са до 12 ч., примерно Гергана.

# 123
Извинявам се, имах предвид Боряна-напускане до 11 ч. Програмата завършва с обяд,който е от 12,30 ч. чак. В 4-звездните като Гергана може да е друго.

# 124
Масово вече в чужбина напускането на хотелите е до 11 и настаняването след 15, а вече често се среща и след 16.
Правилото чистачките да минават до обяд също вече не виждам да се практикува. Работят по цял ден и чистят до към 17. Не говоря за Албена, а за хотели извън България. Пести се навсякъде, не само тук.

# 125
  • София
Масово вече в чужбина напускането на хотелите е до 11 и настаняването след 15, а вече често се среща и след 16.
Правилото чистачките да минават до обяд също вече не виждам да се практикува. Работят по цял ден и чистят до към 17. Не говоря за Албена, а за хотели извън България. Пести се навсякъде, не само тук.

Има такава тенденция, да. Очаквам скоро да стане - напускане преди 06 ч. сутринта, настаняване след 22 ч. вечерта Grinning

# 126
Здравейте, имате ли отзиви за хотел Лагуна Маре?
Видях доста изчерпателен отзив от fanfanito.
Благодаря!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 12:26 от Staceys

# 127
  • Русе
Благодаря!
По изчерпателно от това едва ли някой ще отговори.

# 128
Ейй, снимките ми излишни, мнението ми голямо, знаех си аз. Че и котето никой не иска едно парче храна да му подхвърли. Кучетата ви пречат, ама домашните свободни навсякъде и породи разни не ви бъркат. Изобщо..
Няма да казвам , ако ходя някога пак в Албена. Обидена съм ви.

# 129
Аааа, няма да се сърдиш! И аз съм от хранещите животни. Единствените случаи, в които си позволявам да влизам в ресторанта по бански,  е като си доведа някое куче от центъра и вляза за храна за него Simple Smile И смятам подробното ти споделено мнение за полезно.

# 130
.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 08:05 от Татко Мецан

# 131
Мецане, не се хаби. То котето е само сутрин там рано, а ти още спиш. Ама иначе от Рай ще ти е по-близо. То..иначе много красиво, на снимката не е такова. Няма да го намериш, но някой почиващ там да знае при стълбите от страната на лобито с масичките навън на Лагуна Гардън стои, но само сутрин, после се крие.
Мен ми липсват камерите, искам да видя какво е там времето и морето и нещо се сетих да си погледна, еми..няма и няма. Времето ще е хубаво казаха, ама от четвъртък пак малко ще се поразвали. На морето няма да е лошо, ще превалява за кратко , ама валежи обилни не се очакват. Отделно водата щяла да е топла, сутринта Василковски приказва обширно, почиващите сега дето ще ходят по Нова в сутрешната прогноза може да си пуснат и да го чуят.

# 132
Благодаря!
По изчерпателно от това едва ли някой ще отговори.
Видях го после и редактирах Hands V

# 133
  • Русе
В края на Октомври ще пуснат ранните записвания.

# 134
Днес пристигнах и съм приятно изненадана от Лагуна Маре.

Общи условия

Активация на акаунт