Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 50 956
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
Има има не си обърнала внимание, а и при французите никога няма опашки.
https://maps.app.goo.gl/XxhT7QL5B5iTm8rL6
Ако това е барът на плажа от снимката, мисля че го няма вече. Всъщност тези постройки ги няма. Душове има, после е улицата, на нея има нещо си продават, но е платено. Барът и там още една постройка видях от линка ги няма. Няма никакви постройки на пясъка, само чадъри и шезлонги. Аз поне това видях , а всеки ден оттам минавам. Басейнът също ми се вижда по-различен, няма я онази бялата постройка, има нещо каменно, като пещера направено. Вече почвам да се чудя и аз какво съм видяла, а днес се върнах, щях по-обстойно да разгледам, ама няма нищо и на снимките ми се вижда. Това май е преди било, сега го няма, но не смея да твърдя със сигурност вече се обърках и аз. Ми не, няма такова нещо сега, ама нека и други да кажат да не подведа някой.
Ресторант Рай, където преди планинарите се хранеха и пиеха също не работи. Бе нищо няма на плажа барове и ресторанти, както преди, аз не видях. Влизаш на плажа и само пясък, шезлонги и чадъри. Сградата на Рая стоеше затворена и пуста. А другите ги няма изобщо, аз това май видях, ама вече и аз не знам какво съм видяла.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 02:20 от Анонимен

# 106
Лагуна Бийч има бар на плажа. По-назад в темата ви разказвах за престоя си там през юни. Единствено в този бар безалкохолните бяха от бутилка.
До средата на август бара си беше там.

# 107
Абсурд е ресторант Рай да не работи. Освен ако не става дума за друг с такова име. Този, който е към Ралиците, изрично го пише в офертата. На него дават кафе, бира, сокове, има и обяд, салати, пици. Е, и на него не можеш да си вземеш към инклузива коктейл или мента, всичкият алкохол освен бирата се заплаща. Това е, за да не се напиват хората на плажа и да не се удавят. Затова само бира, с която не можеш да се напиеш, защото е почти безалкохолна😂

Albena Bch St
https://maps.app.goo.gl/cdCYpGRmSEZRfcmu6?g_st=ac

Ето и в момента в реално време пише - отворено.
Доп. Не знам как ми е копирало линка, през телефона, но първо като се отвори, отдолу пише - "преди 9 години", но в средата на снимката има едно оранжево кръгче с нож и вилица. Кликнете върху него и кръгчето става червено, а в него пише "ресторант Рай". Това вече е в реално време и отдолу пише - "отворено".

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 09:34 от Татко Мецан

# 108
Съмнявам се да са затворили "Рай" толкова рано.

# 109
Извинявам се, дано не ви подвеждам, ама аз не видях да работи ни Рай, ни някакви барчета, ни хората да носят чаши с нещо , но..пък и не съм гледала кой какво прави, ама щях все пак да видя. Носеха чаши , но чак от преди да влезнат на плажа съм виждала. Може и да работят, както казвате и дано е така, на мен ми направи това впечатление, а Рай както го знам , малко преди 13 пост , отзад дървеното си беше затворено. Преди това беше Рай си мисля, сега нещо да съм се объркала, не съм ходила да го разглеждам отблизо.
ПП. Сега отворих линка на Мецан, ама това е друго заведение. Аз помня Рай едно голямо дървено на самия плаж след Боряна с много маси и си пишеше ресторант Рай преди, беше много посетен от хора, обядваха там, взимаха напитки, това помня и за него пиша. Това от линка е друго нещо и извън плажа малко на улицата, не е на пясъка и самия плаж. Ако това сега е Рай, може и да работи, него не съм забелязала и наблюдавала. Може би са им по-далече чадърите и затова, не знам, но дървено едно такова, дето преди беше мисля Рай (по спомен) не работи.

# 110
Абе на плажа си е, алеята е метър широка. И не е разрешено да се изнасят чаши от него да си ги носиш под чадъра, затова не си видяла никой да разнася чаши. Това пък сигурно е, за да не може някой от инклузива да изнесе бири за 10 човека, които не са на инклузив 😂. Влиза се с гривната и се консумира само вътре. Но то си е на плажа, морето се вижда.

Albena Bch St
https://maps.app.goo.gl/bEcpA7CnqEzk6nfz7?g_st=ac

Ето така като врътнеш малко ъгъла и се вижда, че си е на плажа.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 10:18 от Татко Мецан

# 111
Ясно, затова не съм разбрала. Преди май не беше така, поне в Елица. Взимаш си от бара на пясъка и си отиваш на шезлонга да лежиш и пийваш.
Май, ако ходя пак някога на Албена ще си искам отново Елица. Там си ми беше най-добре и като за мен.

# 112
Ресторант Рай си работи, ние се хранехме в него.
Точно този е, който показа Мецан.

# 113
Мецане, пуснала съм снимки от ресторанта и какво се предлага на закуска.
Снощи писах цял ферман по точки за нещата в Албена.
С две думи всички твои изисквания съм покрила.
Нямаш причини и основание сега да не ми храниш котето пред Лагуна Гардън.
Завещавам го на теб и очаквам да изпълниш обещанието.
Ако има и друга добра душа там да се погрижи ще се радвам. А е и толкова красиво, че ...някой да си го осинови...не мога и да мечтая, но..проба, проба))

# 114
  • София
Албена си остава чудесно място за почивка,  като плаж и природа. За съжаление качеството на услугите пада, но цените растат. Що се отнася за хотелите вдигат само звездите и цените! Тази година мина почивката, с доста забележки, но почваме да мислим за следващото лято и пак ще е Албена.  За сега по-добро място, от наша гледна точка, не сме намерили на българското черноморие. Ценим българското и искаме децата ни да са с нас в България поне през лятото .

# 115
  • В.Търново

pnet, за съжаление е така. Чаках да видя за едно допълнително море за 2025г да резервирам, но ранните са само 10%, което е много малко предвид качеството, което пада по хотелите с всяка година.

# 116
Та..богатата Албена изобщо толкова стиснати и бездушни, че кучетата са скелети направо, ...
Вероятно това е политика на курорта. Ако бяха охранени, току-виж някой недоволен от ОИ ги опекъл на плажа, което не кореспондира със здравните и екологични норми. Laughing

# 117
Татко Мецане, стягайте багажа смело-оправи се времето, слънце, страхотен ден за плаж днес. Има го ресторант Рай, точно където прати линка. След Боряна е Нона, няма никакъв друг ресторант там. Продължавам да твърдя, че улични кучета нямат място в Албена. Само който не го е гонила глутница от такива ,може да изпада в умиление от тях. Няма да забравя -сняг, връщам се от работа вечерта късно и една сюрия охранени псета ръмжи и препуска след мен. Не го пожелавам на никой това изживяване.

# 118
Има ли поне 30% намаление на цените в Албена и Черноморието като цяло,или е кьорфишек раздуван от телевизиите?

# 119
  • В.Търново
Има ли поне 30% намаление на цените в Албена и Черноморието като цяло,или е кьорфишек раздуван от телевизиите?
Къде?
Няма такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт