Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 51 915
  • 765
  •   1
Отговори
# 180
Я пишете има ли скари на плажа?И дали са до последния ред чадъри или стигат до морето

# 181
  • София
Е, верно ли очаквате мецан да пише всеки 3 часа, тя темата става малко размита.

От май допреди две седмици имаше двайсе мнения в темата, после...отворихме нова 😂

За барбекюто - в Гергана е посочено, че е всеки ден в ПИК сезона,тоест до началото на септември. После пак има, както и юни, но по-рядко.
Чадърите в Гергана си бяха до ресторанта почти.

# 182
  • София
Някой наясно ли е каква ще е разликата между офертите за 55 годишнината на Албена и ранните записвания?

# 183
Е, верно ли очаквате мецан да пише всеки 3 часа, тя темата става малко размита.

От май допреди две седмици имаше двайсе мнения в темата, после...отворихме нова 😂

За барбекюто - в Гергана е посочено, че е всеки ден в ПИК сезона,тоест до началото на септември. После пак има, както и юни, но по-рядко.
Чадърите в Гергана си бяха до ресторанта почти.
Еми, притесняваме се за Мецанчо))) Липсва ни))
Как няма да се изпише, то аз ежедневни бюлетини пусках цели фермани и снимки))
Няма лошо хората да пишат и снимат, да споделят, на мен това поне ми харесва, а и си правиш съпоставка хотелите и т.н.

# 184
Човек остава с впечатлението,че има само една котка в Албена! Laughing Което може би говори добре за курорта...

Акулата черноморска ли е,в смисъл прясна ли е?

# 185

Акулата черноморска ли е,в смисъл прясна ли е?

Не знам. Беше филе, не опитах.

# 186
Мецане, събота е трансферен ден за чужденците, затова ти се е видяло празно. Хотелът е пълен до дупка. Много се радвам, че си изкарваш добре и че не съм те подвела. Дано имате късмет с времето.
А малкото коте, което е всеобщ любимец на комплекс Ралица, там ли е? То си живее на лоби бара Simple Smile

rumka_73, скарите стигат до 1/3 или половината от плажа, не са до водата. Поне на плажовете на Ралиците и Лагуните. Може към Гергана-Мура-Славуна, където ивицата е значително по-тясна, да стигат и по докъм брега.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 14:38 от Принцеса Лея

# 187
  • Русе
Някой наясно ли е каква ще е разликата между офертите за 55 годишнината на Албена и ранните записвания?
Сега цените са тазгодишните, а отстъпката е само10% и може да се комбинира с карта. В края на октомври вече ще са нови цени за следващия сезон отстъпката ще е 20-25% и най-вероятно отново няма да се комбинира с картата докато е периода на намалението. Така беше поне миналата година пък за тази може и нещо друго да измислят.

Иначе относно бара на плажа на Лагуна бийч, там си е още.
https://maps.app.goo.gl/371vDzUoKY2H6sN2A

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 14:41 от Polina238

# 188
Може и да има, ама аз не го видях, всъщност нищо на плажа с шезлонгите не видях бар да има на пясъка, ако е след пътя вече.. , това май е стара снимка, но...пък и не съм толкова вече сигурна, ама щях да го видя, а добре уж гледам.
Мецанчоооо, де си , бре???? Загуби се тоз човек, да ходим да го търсим викам.
Сега и на Ралицата имало коте, ама...еййй на Лагуната е супер коте, знаете ли колко е сладко)) Няма тук сега с котета да се мерим, ама нашето си е най-най)) (шегувам се де)
Аз се чудех за кои скари пита, мислех за кебапчета)) Иначе да, скарите са съвсем къси, примерно аз преброих 15 реда на Лагуните с шезлонги, като влезеш да стига до 10 ред примерно (за представа някаква)

# 189
Мецане, пиши как си, да не те мислим, плийз...

# 190
И за котето пиши. Пусни снимки да го видим това прочуто коте по-добре. Yum

# 191
Снимки от днес.
Скрит текст:
Пътят за ресторант Славянски кът. Не знам сега как се казва

До Лагуна бийч.

Динопаркът

# 192
Много е валяло ((( Мецан и Стейси нищо не пишат(( Котетата са се удавили милите((

# 193
Снимки от днес.
Скрит текст:
Пътят за ресторант Славянски кът. Не знам сега как се казва

До Лагуна бийч.

Динопаркът
На първата снимка трябва да е плажната алея отстрани на Боряна. Там си беше наводнено още от валежите в края на август. Гледах, че един ден жена от персонала пробваше да изгребва водата ,не й се получи, разбира се. Както има една приказка- не отивай при океана с кофичка...

# 194
Много е валяло ((( Мецан и Стейси нищо не пишат(( Котетата са се удавили милите((
. Вече съм в къщи, до вторник бях там и котето беше добре. 👍

Общи условия

Активация на акаунт