Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 53 540
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе

Да, видяла съм цените, 456 лв е за 3 дни - тази с климатика. Идеално ме устройва, не търся изхранване. Иначе звънях на телефона, вдигат явно от рецепция, момчето беше много учтиво и обяснително. Simple Smile Има опция и за закуска, като можеш да закусваш във всеки един хотел. Питах за цени - зависи в кой, в най-близкия Ралица Супериор например цената била 16 лв на човек. Едва ли ще се възползваме, но го има като опция. Каза, че пръскали редовно за комари.

Само да вметна, че до Горска фея ми се струват по-близо Боряна, Нона, Елица, че и Лагуните...Ралица е в горна зона.

Може, не знам. Това ми каза момчето по телефона. Сигурно цените са сходни.

Не няма да са сходни. В Нона и Елица ще е по-евтино. Не знам и в ресторанчето с/у администрацията дали не предлагат закуска, там цените са доста сносни.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 16:59 от Polina238

# 556
  • пустинята Гоби
В Боряна не знам колко е закуската, но обяда е 31 лева, а вечерята 39.

# 557
  • БГ
stefaniika тези ли са Горска фея? Тогава аз съм се объркала, аз мислех, че жената пита за бунгалата, които са между Горски цар и автогарата. Тези къщи къде точно са? Много добре си изглеждат.
Разгледах днес по-подробно сайта на Албена и установих, че вилите алпийските стил, с покрив до земята, са преименувани на Къщичка Горска приказка (не фея) Делукс, те се намират до детския лагер Бригантина (влизате през КПП-то и тръгваге към Администрацията, завивате надясно, покрай зала Перуника, пак надясно покрай Бригантина и сте на входа Къмпинга, вилите са срещу басейна.

Другите, двуетажни къщи, са Вили Болярски стан Лукс, те са по-близо до Автогарата, но са в гората/резервата.

# 558
Бихте ли споделили пред кой хотел е плажът на Ралица аква клуб? Благодаря!

# 559
Мисля, че не е пред хотел, а пред плажния ресторант Рай, от другата страна на плажната алея. Имаше някакви  детски катерушки там, зад тях.

# 560
  • В.Търново
Моят син е на 17 г. и търся за 3-ма възрастни, така че къщичките като цена идеално ме устройват. И не само - и местоположение, че нещо не ми понасят тълпите, а те ми изглеждат усамотени. Не търся ол инклузив, басейни и т.н. А по южното Черноморие ако трябва да ида сега в сезона - по-добре да си седя вкъщи Simple Smile)) Благодаря за отзивите, ще резервирам, и ще дам отчет към края на август - може пък да има и други любители на по-дивите местенца.
С Албена няма да Ви се получи, дори и къщичките са скъпи. Ето примерни дати за края на август.
https://reservations.albena.bg/villasalbena/search/?lng=bg-BG¤cy=BGN&dates=2025-08-23%7E2025-08-30&guests=%5B%7B%22adults%22%3A3%2C%22children%22%3A0%2C%22children_ages%22%3A%5B%5D%7D%5D
На снимките изглеждат реновирани, но само за нощувка според мен не си заслужава.

Да, видяла съм цените, 456 лв е за 3 дни - тази с климатика. Идеално ме устройва, не търся изхранване. Иначе звънях на телефона, вдигат явно от рецепция, момчето беше много учтиво и обяснително. Simple Smile Има опция и за закуска, като можеш да закусваш във всеки един хотел. Питах за цени - зависи в кой, в най-близкия Ралица Супериор например цената била 16 лв на човек. Едва ли ще се възползваме, но го има като опция. Каза, че пръскали редовно за комари.
Какви да тия цени, на мен ми ги задава за 3 нощувки към 800лв и то само спане.

# 561
  • Русе
Мисля, че не е пред хотел, а пред плажния ресторант Рай, от другата страна на плажната алея. Имаше някакви  детски катерушки там, зад тях.
Да точно там е, пред ресторан Рай.

# 562
ехо.....има ли някой в Арабела бийч?Как сте там?

# 563
И аз се интересувам. Имам резерваьия за Нона през септември, но обмислям да я сменя за Арабела, понеже видях Нона  и не съм очарована. Моля за отзиви и за двата хотела!

# 564
И аз се интересувам. Имам резерваьия за Нона през септември, но обмислям да я сменя за Арабела, понеже видях Нона  и не съм очарована. Моля за отзиви и за двата хотела!
В Нона бях преди 3-4 години, в Арабела - преди две седмици. Изобщо не могат да се сравняват двата. Арабела е класи пред Нона. Нона води само по по-новото обзавеждане в стаите и дотам. Надали прекарвате много време в стаите.

# 565
Благодаря за написаното. Аз съм от 19 юли в Арабела. Ходя от 12 години в Албена. Била съм и в Нона, Мура, Славуна, Боряна, Калиакра Маре. Отдавна гледах хотел Арабела и когато го резервирах ми обясниха, че е с по-старо обзавеждане, но стаите са много по-просторни. Миналата година в Боряна, едва минавахме покрай леглата - много е тясно.

# 566
  • В.Търново
Арабела с какво превъзхожда Нона? Храната ли е по-добра?

# 567
Нона е 3 звезди, докато Арабела 4. Нона съм я виждала полупразна във висок сезон, дори стаите море, докато в Арабела не е така.

# 568
Ние от 13 юли сме в Арабела за седмица.Дано не се разочароваме.....

# 569
Ние сме от пети август!
Пишете отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт