Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 50 994
  • 765
  •   1
Отговори
# 720
Елизабет, добре дошла! От вчера видимо се понапълни хотела. Това е нашата стая в Арабела.

# 721
  • В.Търново
Да, съвсем свободно изказах мнение, че ми е гнусно да ползвам в хотел вана.
Даже за някои хотели, където знам, че има вана го написвам като изикване без вана.  Simple Smile
Когато бяхме в Боряна бяхме без вана. Но това беше 2020г. Явно си има стаи със и без вана. Може би и в Арабела е така.

# 722
Ваната не е за къпане,а за релакс. Музика,чаша с шотландско уиски...

# 723
Аз да ви кажа обичам да има вана. Естествено винаги я измивам преди да я ползвам и си нося едно шише спирт, с който минавам цялата вана и готово:grinning:

# 724
Аз също бях в такава стая преди две седмици - много широка и удобна, с голяма тераса - да не сте в 311?Smiley

Елизабет, добре дошла! От вчера видимо се понапълни хотела. Това е нашата стая в Арабела.

# 725
bibim вашата стая определено изглежда по-широка, браво! Пиши, ако сте с дете, че нашият младеж се чувства самотен, да ги запознаем, а ние да пием по нещо.
Моят съпруг се обадил на рецепцията за тоалетната, лелката почистила, всичко е наред вече. Снощи имаше българска вечер с чудесно агнешко, вечерта излизахме по главната улица на разходка, засега всичко е 6.

# 726
Здравейте, някой може ли да сподели мнение за Фламинго Гранд.
Запазих студио Делукс и съм с приорити карта, за която пише, че може да се избира стая. Ще съм благодарен, ако някой ме насочи каква стая да изберем. Има ли такива, от които се вижда морето?

Морето се вижда само от най-горните етажи, избора на стая става само, ако има свободни, дори да сте приорити, може да Ви откажат, ако всичко е заето. Аз избирам студио Супериор с допълнително легло за детето.

# 727
Аз също бях в такава стая преди две седмици - много широка и удобна, с голяма тераса - да не сте в 311?Smiley
Да Sunglasses

# 728
Bibim, вие не ходехте ли в Парадайс Блу няколко години подред? Имам такъв спомен, но може и да бъркам.
Ние не стъпихме в Албена след 2021 г., бяхме за 4ти или 5ти път в този хотел-бяха пуснали чадъри и шезлонги по левче за външни и редовно оставахме без място на плажа. И храната беше доста по зле от минали години.
Днес видях колежка, в неделя се е върнала от там. Цялата беше в обриви, чудеше се дали от басейна или от морската вода.
Има ли почивали тази година в Маритим Парадайс Блу, какво ви е мнението?

# 729
Не съм аз. Със семейството ми почиваме в Албена повече от 20 години, като не сме били само в 3-4 хотела до момента и Парадайс е един от тях. Миналата година бяхме юни в Лагуна Бийч, август - в Калиопа.
От вчера след обяд морето е бурно и флагът е червен.
Тази година ми направи впечатление, че е променено работното време на спасителите на плажа - от 9.00 до 18.30.

# 730
  • Русе
Тази година още не съм слещала отзиви от Гергана. Никой ли още не е ходил?

# 731
  • Някъде по Дунава

Двойна стая ли се води? Фотьойлът удобен ли е?

# 732
Бяхме там началото на юли за 5 нощувки, писала съм по-назад в темата. Студио супериор с допълнително легло за детето. Паднахме се на 6ти етаж и морето се виждаше. Преди години съм била пак в Супериор студио без допълнителното легло, на 7ми етаж, пак просто така се уцели. Доволни сме много, чисто, сменят хавлии всеки ден, чаршафите на всеки 3 дни, много големи стаи.  Много разнообразна и вкусна храна, даже си платихме допълнително и обяд за всички дни. Като минус, вечер е голяма лудница в първите 2 часа от вечерята/ стартира в 18.30/, басейните също са много пълни, но пък ние само веднъж бяхме там, през другото време на плажа.

Здравейте, някой може ли да сподели мнение за Фламинго Гранд.
Запазих студио Делукс и съм с приорити карта, за която пише, че може да се избира стая. Ще съм благодарен, ако някой ме насочи каква стая да изберем. Има ли такива, от които се вижда морето?

# 733

Двойна стая ли се води? Фотьойлът удобен ли е?
Да, двойна стая е. А това по-скоро е канапе, за сядане е удобно, ние не го ползваме за друго.
Утрото:

# 734
  • пустинята Гоби
Апартаментите в Боряна са с вана. Аз също не я ползвам и за мен е безумно присъствието ѝ, ама не бих сменила апартамента за стая, зер да няма баня.

Общи условия

Активация на акаунт