Свалки в интернет

• 9 544
  • 203
  •   1
Отговори
# 180
Е, ся. "Млад" аз разбирам до 30. После сме вече не толкоз млади Joy

# 181
Млад - не, абсурд. Аз съм леля, та нещо към-то моята възраст
 красив - тука зависи от гледната точка. Всеки си има различни предпочитания. Да ме кефи, да. Моделски красивите не ме кефят.
умен - задължително
 нежен - зависи кога, понякога да, понякога не,
чувствителен - оооооо, не, не не,  патих си вече от такъв мнооо чувствителен... Не не не
мъжествен - е, да, с джендъри не се занимавам
 оправен - да ме оправя хубаво е достатъчно,
богат - пффф, все тая, нормален, да не се налага да плащам аз,
интелигент - е, да, с простаци няма как да стане
не обвързан - задължително
Който да те заведе на Бали - ми не държа баш там да ходя. Пък и петгодишното няма да ме пусне.

Винаги има шанс. - е това е така. Съгласна.

И знам какво търсиш.
Млад, красив, умен, нежен, чувствителен, мъжествен, оправен, богат , интелигент не обвързан
Който да те заведе на Бали.

Винаги има шанс. Малък но има.
Аз съм твоя човек,
отговарям на твоите изисквания 99%. За оправянето не мога да гарантирам предварително. Sweat Smile

Но според мен тези изисквания са абсурдни.
Колкото и добре да мислиш че си пасваш с един човек !! има нещо необяснимо което се случва м/у хората.
Някой казва химия. Незнам. Но да за съжаление не е толкова просто. Ако подсъзнателно ти хареса някой...
Край с изискванията Simple Smile 
Ако беше по съвпадение, щеше да е просто. Подаваш параметри, програмка намира човек, който отговаря и готово. Заживявате щастливо.

# 182
  • Out of the Mix
Абе, пичове, минавайте на лично, не че ми пречите, ама все пак, ако не сте де, ама няма логика и тука. Wink Sweat Smile
Че е забавно, забавно е, признавам. Simple Smile

Ронин, две са ти навити, браво. Simple Smile
Не знам дали се усети, ама Ани ги изпревари другите. Joy

Персона, приятелко, въобще не може да става дума за леля на 35, но има състарени жени, изглеждащи лели.
Мая ми е противоречива, но е сладка в главоблъсканицата си, една одохутворена такава, дразнеше ме по едно време, са бих дробил лаф с нея е така, но и не бих я заблуждавал, защото жена с дете, деца не искам. Simple Smile
Има една приказка да не съдим книгата по корицата й. Simple Smile

# 183
Е то смисъла е да е забавно. Нищо повече.

А "леля" е базик от една друга тема, в която автора /стар ерген след 40-те/ обясняваше как жените след 30 били "средна възраст".

# 184
Леля е от 40 до 50. След това е буля, до първо внуче, или до 65, което дойде първо - после вече е баба.
При мъжете дядо се става 10 години след  като жена му е станала баба.

# 185
Абе, пичове, минавайте на лично, не че ми пречите, ама все пак, ако не сте де, ама няма логика и тука. Wink Sweat Smile
Че е забавно, забавно е, признавам. Simple Smile

Ронин, две са ти навити, браво. Simple Smile
Не знам дали се усети, ама Ани ги изпревари другите. Joy

Персона, приятелко, въобще не може да става дума за леля на 35, но има състарени жени, изглеждащи лели.
Мая ми е противоречива, но е сладка в главоблъсканицата си, една одохутворена такава, дразнеше ме по едно време, са бих дробил лаф с нея е така, но и не бих я заблуждавал, защото жена с дете, деца не искам. Simple Smile
Има една приказка да не съдим книгата по корицата й. Simple Smile

Щегуваме се тука с Пчеличката.
Ако исках да я водя на Бали щях да и пиша на лично.
Обсъждаме филосовски проблеми с парченце хумор.

Сега ти ли ще ме ревнуваш  ?
Аз съм много по-зле от тебе. С нерешени проблеми.
Сега обръщали ми внимание.
Пред вас опашка от жени тииии си се вгледал,  че отговорили на моя тема.

# 186
Скрит текст:
Гери, да приемем, че и аз и ти търсим човек до себе си, имаме си някакви критерии, нормално.
То не се започва с голямата кошница. Да, картите може да са на масата, за да се знае, но то се започва именно с непринуденото и как да кажа, не толкова сериозно. То става такова с времето, и няма как да знаеш ще стане ли, я да, я не. Прекарва се хубаво време, уплътнява се, а вече какво ще стане никой не може да ти даде гаранция, даже и най-прекрасният ти желан принц. В смисъл няма как отначало да знаеш дали ще е загуба на време. Някой ти е привлекъл вниманието, опознавате се, излизате, и каквото стане.

Когато желая една жена, да прекарвам с нея времето си, не тръгвам с нагласата за еди си колко време ще съм с нея и това е, както казваш месец, два. Може и 2 излизания, и 3 г. да изкараме, да не искаме да се пускаме и т.н.
Върви ли ни приказката, усещаме ли се, от само себе си и по общи интереси, теми, ако щеш, така става, че единият "кани", в контекст за нещо допълнително. И така опознавайки се случват нещата.

Запознанства навсякъде стават.

Темата е "свалки в интернет". Същото е и тук, темата може да се казва всякак.
Това не значи, че тук влизат само "свалящи се", и да се сваляме. Grinning
Общуваш.
Не съм съгласна.
Когато някой е точно в сайт за запознанства или нещо от такъв тип, се подразбира, че търси именно това, което сайтът предлага. Тоест самият факт, че е там, означава, че част от картите вече са на масата, освен ако не си прави шеги с хората или няма някакви задни мисли. При всяко друго положение явно търси внимание от хора от противоположния или от своя пол в зависимост от предпочитанията си. Точно това ми е странно - как хората решават да се впускат в това толкова лековато... Дори независимо от очакванията, които имат или нямат. 
Съответно не разбирам и хората, които уж са с някого, но не знаят какви са им отношенията, а се носят по течението. Но това е друг въпрос. А и не ги съдя, просто не схващам как съществуват в такива отношения.

# 187
Скрит текст:
Гери, да приемем, че и аз и ти търсим човек до себе си, имаме си някакви критерии, нормално.
То не се започва с голямата кошница. Да, картите може да са на масата, за да се знае, но то се започва именно с непринуденото и как да кажа, не толкова сериозно. То става такова с времето, и няма как да знаеш ще стане ли, я да, я не. Прекарва се хубаво време, уплътнява се, а вече какво ще стане никой не може да ти даде гаранция, даже и най-прекрасният ти желан принц. В смисъл няма как отначало да знаеш дали ще е загуба на време. Някой ти е привлекъл вниманието, опознавате се, излизате, и каквото стане.

Когато желая една жена, да прекарвам с нея времето си, не тръгвам с нагласата за еди си колко време ще съм с нея и това е, както казваш месец, два. Може и 2 излизания, и 3 г. да изкараме, да не искаме да се пускаме и т.н.
Върви ли ни приказката, усещаме ли се, от само себе си и по общи интереси, теми, ако щеш, така става, че единият "кани", в контекст за нещо допълнително. И така опознавайки се случват нещата.

Запознанства навсякъде стават.

Темата е "свалки в интернет". Същото е и тук, темата може да се казва всякак.
Това не значи, че тук влизат само "свалящи се", и да се сваляме. Grinning
Общуваш.
Не съм съгласна.
Когато някой е точно в сайт за запознанства или нещо от такъв тип, се подразбира, че търси именно това, което сайтът предлага. Тоест самият факт, че е там, означава, че част от картите вече са на масата, освен ако не си прави шеги с хората или няма някакви задни мисли. При всяко друго положение явно търси внимание от хора от противоположния или от своя пол в зависимост от предпочитанията си. Точно това ми е странно - как хората решават да се впускат в това толкова лековато... Дори независимо от очакванията, които имат или нямат. 
Съответно не разбирам и хората, които уж са с някого, но не знаят какви са им отношенията, а се носят по течението. Но това е друг въпрос. А и не ги съдя, просто не схващам как съществуват в такива отношения.

Мдааа малко отчаяно изглежда в тези клубове. 
То раздаването на картите е 90% от удоволствието Simple Smile
Ето сега Пчеличка ме отряза за Бали. Сега чака да види моя ход. Дали ще играя коз или ще мина метър Simple Smile
С една дума, тука сме играчите.
Другите играят със свалени карти Simple Smile

П.С. Шегувам се!!! с надежда де ме разберете Simple Smile
Пцеличка. Надявам се да се забавляваш. Нищо лично. Каза за Бали и то се почнааа ....

# 188
  • Out of the Mix
Добре, Гери. Simple Smile
Уважавам разсъжденията ти.
Просто явно аз съм много широкоскроен и часът и мястото на срещата нямат значение, както казваше един журналист. Wink
Иначе, говорейки за конкретика си права, разбира се.
На малко по-особено мнение съм за "целевото" търсене.
При мен такова няма, просто се кефя на себе си и на живота, каквото предлага - обстоятелствата, които ти създаваш и тези, които те срещат с други хора и тези, около тях. Общуваш, като има нещо по-така, си казваш защо пък не, като си свободен, и се заговаряте с човека, а не че целево давай юруш искам партньор. Въпреки че много жени така правят, като "затиктакат" към 30-35+ Wear WatchMisc Alarm Clock.
Очаквания и желания се изговарят в началото, както и по време на връзката, когато се появят нови, че все пак търпи развитие.
Не бих седял в неясни отношения, само и само да съм с някой.
Носенето по течението, приемането за даденост, влиза в една рутина, която в повечето случаи убива връзката.
Не винаги и не непременно, защото винаги след определено време се влиза в някакъв коловоз, който може както да върви гладко и вдъхновяващо, пълноценно, така и да дерайлира. Simple Smile

# 189
Аз не приемам времето прекарано с умни и интересни хора за загубено.
Явно май само аз съм смотания тука.

Значи и аз съм смотана:)
Може да направим клуб Wink

# 190
Що? Тоя, сегашния, не ви ли удовлетворява? Вече?

# 191
  • SF
Ами, ето как протичат свалките по интернет. Тук вече едни се свалиха пред очите ни.

# 192
Ми така е, едни свалят други, а трети блеят и броят мухите...
Живот ли бе, да го опишеш...

# 193
  • SF
Когато пишат с клишета, задължително се изключвам и се правя, че броя мухите.
По какъв повод написа "Живот ли бе, да го опишеш" и знаеш ли кой го е казал?

# 194
Скрит текст:
Добре, Гери. Simple Smile
Уважавам разсъжденията ти.
Просто явно аз съм много широкоскроен и часът и мястото на срещата нямат значение, както казваше един журналист. Wink
Иначе, говорейки за конкретика си права, разбира се.
На малко по-особено мнение съм за "целевото" търсене.
При мен такова няма, просто се кефя на себе си и на живота, каквото предлага - обстоятелствата, които ти създаваш и тези, които те срещат с други хора и тези, около тях. Общуваш, като има нещо по-така, си казваш защо пък не, като си свободен, и се заговаряте с човека, а не че целево давай юруш искам партньор. Въпреки че много жени така правят, като "затиктакат" към 30-35+ Wear WatchMisc Alarm Clock.
Очаквания и желания се изговарят в началото, както и по време на връзката, когато се появят нови, че все пак търпи развитие.
Не бих седял в неясни отношения, само и само да съм с някой.
Носенето по течението, приемането за даденост, влиза в една рутина, която в повечето случаи убива връзката.
Не винаги и не непременно, защото винаги след определено време се влиза в някакъв коловоз, който може както да върви гладко и вдъхновяващо, пълноценно, така и да дерайлира. Simple Smile
Хмм, бих си представила, че на подсъзнателно ниво всяко търсене е "целево"...
Ако един човек мечтае за сватбени камбани и бебешки кошарки, на друг в главата му са забавления и пътувания и иска компания за това, трети просто може да търси безплатни или платени услуги, четвърти може да е в депресия, че е сам/а и да иска да се разведри с рандъм разговори или пък да си докаже, че е по-добре, че е сам/а, пети...
Бреййй 😵‍💫
И как реши, че жените затиктакват на 30-35? Аз последно като бях покрай майка ми, която е десетина години над това, не съм я чула да тиктика. Като я видя следващия път, ще се ослушвам по-добре, може пък моят слух да е отслабнал... сигурно остарявам...😱
Ти как си, тиктакаш ли или не чуваш...⏰️🦻😄

Общи условия

Активация на акаунт