Инвитро Център към МК "Доверие"

• 60 246
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Както са ви посъветвали, когато регистратурата на инвитро центъра не работи, пациентите се обслужват от общата регистратура на партера. В тези късни часове е доста спокойто там. Плаща се след прегледа, пак на общата регистратура, в този случай. Инвитро центъра е на третия етаж. Има голям надпис. Като се озовете на етажа, първата врата вдясно е на д-р Станулов.

Здравейте,
Успях да запазя час за 16:40.
Ако регистратурата работи до 16, кой може да ме упъти за кабинета?
Извинявайте за може би тъпите въпроси, но не съм посещавала лекаря и се притеснявам.
В такъв случай минете през регистратурата на партера да ви регистрират и се качвате на 3ти етаж - където е инвитро центъра.

# 241
Привет, каква е ситуацията с паркирането в болницата? Има ли паркинг? Всеки, който е посещавал Токуда, ще намери въпросът ми за уместен Simple Smile

# 242
  • София
Привет, каква е ситуацията с паркирането в болницата? Има ли паркинг? Всеки, който е посещавал Токуда, ще намери въпросът ми за уместен Simple Smile
Наоколо са блокове и пред тях все има места, има и спирка на метрото. Имай предвид, че точно пред входа е забранено спирането, въпреки че все има коли. Ние отнесохме глоба, не бяхме видели табелата.😁

# 243
Бих искала да попитам сред пишещите тук има ли жени над 40 при доктор Станулов с успешно инвитро?

Привет, момичета, повдигам въпроса на Tanya/Alex и допълнително ме интересува дали има вариант сами да изберем ембриологът, който да обработи яйцеклетките?

# 244
Бих искала да попитам сред пишещите тук има ли жени над 40 при доктор Станулов с успешно инвитро?

Привет, момичета, повдигам въпроса на Tanya/Alex и допълнително ме интересува дали има вариант сами да изберем ембриологът, който да обработи яйцеклетките?
Да, на 42 родих от първи опит

# 245
Здравейте дами. След дълги неуспешни опити ще запиша час за преглед при др.Станулов. Иска ми се да отидем с готови резултати от спермограма, която да направим в Доверие. Трябва ли да запазя час за такова изследване и възможно ли е материала да се занесе от вкъщи?

# 246
Здравейте,

За да бъде приета спермограмата, от който и да е репродуктивен специалист, вкл и Станулов, трябва да направена в репродуктивна клиника като материалът се дава на място при предварително записан час. Ако разбирам правилно, до сега сте правили само естествени опити и нямате други спермограми. В такъв случай е хубаво да пуснете направо разширена, в която да има и морфология по Крюгер, за да имате по-ясна картинка.

Здравейте дами. След дълги неуспешни опити ще запиша час за преглед при др.Станулов. Иска ми се да отидем с готови резултати от спермограма, която да направим в Доверие. Трябва ли да запазя час за такова изследване и възможно ли е материала да се занесе от вкъщи?

# 247
Би трябвало да може да се занесе, попитайте при запазване на час. Ще ви обяснят подробно за периода на въздържание (в общия случай 3-5 дни без еякулация. Не повече, не по-малко)
Подкрепям за разширена Simple Smile

# 248
Здравейте, можете ли да ме ориентирате тези минали вече през инвитро процедурата, колко ви излезна грубо в Доверие? Ясно ми е, че зависи от много неща но ориентировъчно.

# 249
Здравейте, можете ли да ме ориентирате тези минали вече през инвитро процедурата, колко ви излезна грубо в Доверие? Ясно ми е, че зависи от много неща но ориентировъчно.

Ето я моята сметка от миналата есен.

Скрит текст:

# 250
Извинявам се, ако задавам тъпи но тъй като не съм запозната... Доверие работят ли с фонда за инвитро и каква сума горе долу поема той?

# 251
Извинявам се, ако задавам тъпи но тъй като не съм запозната... Доверие работят ли с фонда за инвитро и каква сума горе долу поема той?

Работят с Фонд. 6000 лв

# 252
Здравейте, д-р Станулов ме изпрати на изследване за тромбофилия, но погледнах в Геника, че има различни пакети на различни цени. Някой правил ли е изписано от него такова изследване и какво точно е нужно? Питам, за да не го занимавам излишно.
Мен също ме изпрати към Генов. Ще звънна в понеделник да попитам какво е нужно, цикъла ми трябва да дойде към края на месеца чак.

# 253
  • Пловдив
Ние като бяхме на консултация му носих основния пакет, според резултатите ( само едно ми беше хетрозигот) и ми каза да пусна още 2 неща свързани с този хетерозигот.
За другото не знам, не ми се е налагало.

# 254
Пуснете основния пакет. Ако го пускате в Геника хубавото е, че ако трябва нещо допълнително да се пусне няма да ви боцкат пак.

Здравейте, д-р Станулов ме изпрати на изследване за тромбофилия, но погледнах в Геника, че има различни пакети на различни цени. Някой правил ли е изписано от него такова изследване и какво точно е нужно? Питам, за да не го занимавам излишно.
Мен също ме изпрати към Генов. Ще звънна в понеделник да попитам какво е нужно, цикъла ми трябва да дойде към края на месеца чак.

Общи условия

Активация на акаунт