Инвитро Център към МК "Доверие"

• 60 249
  • 753
  •   2
Отговори
# 255
Основния ми каза и на мен и след излизане на резултатите ми назначи още два допълнителни фактора.

# 256
Сега прочетох всъщност и при мен пише "основен". Предполагам в Геника ще знаят какво точно, нали така.

# 257
  • Пловдив
В сайта им също така се казва, основен.240лв който е.

# 258
И аз бях пуснала основния. Не се е налагало после да пускам разширен. В Геника знаят кой е основният.

# 259
Здравейте, момичета, дали би имало проблем според вас ако пиша на доктора за преглед на 2ри или 3ти ден от цикъла, а още не съм получила заповедта физически, но знам, че ще сме одобрени тъй като ще ни е за 2ри път и няма промяна в обстоятелствата.. просто не ми се иска да пропускам един цикъл докато я чакам да пристигне. Благодаря.

# 260
Заповедта се носи задължително на първия преглед и в сайта на фонда си пише, че не финансират вече започнати процедури, преди издаване на заповедта. А и в групата за ЦАР са писали, че този месец заседанието ще е по-късно.

# 261
Точно така! Няма как да започнете по фонд без заповедта да е физически при Вас.

Заповедта се носи задължително на първия преглед и в сайта на фонда си пише, че не финансират вече започнати процедури, преди издаване на заповедта. А и в групата за ЦАР са писали, че този месец заседанието ще е по-късно.

# 262
Здравейте , включвам се с въпрос , но не за др Станулов , а за главния ембриолог и оговорно лице на инвитрото . От фонда разбрах , че  са напуснали и в момента има проблем с докумнетите. Някой има ли информация какво става и къде се местят?

# 263
  • София
Нямам информация, но от известно време видях, че на сайта липсваше името на Мергюл (която официално беше главната) и предположих, че е напуснала. Беше очаквано. Доктор Станулов си дойде с неговия си екип и си работеше с тях, съответно при него беше пълно и работеха на пълни обороти. Доколкото знам, официално главната ембриоложка - Мергюл Ферадова си продължаваше, но с доктор Бангеева.  Можете да следите в социалните мрежи, би трябвало да си обнови като почне на ново място.

От темата за ЦАР стана ясно, че в момента преподписват с всички клиники и този месец заседанието ще се забави. Оправят си документите. Ако сте била пациент на доктор Бангеева, ще има промени за вас (нов ембриолог) , ако сте била при доктор Станулов - не. Нямам идея ще наемат ли или сегашните ще поемат и неините пациентки.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 16:00 от Niya-

# 264
Здравейте, защо никой не отговаря на телефона?
Аз имам този.
024036414
Дадоха ми го от там.
Друг тел. има ли?

# 265
След 16.00 никой няма на регистратура .

Аз имам този.
024036414
Дадоха ми го от там.
Друг тел. има ли?

# 266
Аз цял ден звъня и не ми дава даже сигнал.
След 16.00 никой няма на регистратура .

Аз имам този.
024036414
Дадоха ми го от там.
Друг тел. има ли?

# 267
Аз звъня на този номер: 0882112752, по спомен е на сайта им.

Аз имам този.
024036414
Дадоха ми го от там.
Друг тел. има ли?

# 268
Това е номера на главната ембриоложка , която е напуснала и още някои от персонала , явно става нещо .  И аз се опитвам да се свържа с нея  и на другите телефони никой не вдига . Доколкото разбрах няма кой да оформя документите , защото тя беше отговорно лице. Аз се опитвам да си взема документите , но не мога да намеря никой . От централната регистратура казаха , че не знаят кой ще разписва. Кошмар.

Аз звъня на този номер: 0882112752, по спомен е на сайта им.

Аз имам този.
024036414
Дадоха ми го от там.
Друг тел. има ли?

# 269
0882112752 е номерът на регистратурата, телефоните на ембриолозите са други. Не зная дали Мергюл напуска, но дори и да е така това няма отношение към подготовката на документи или изобщо към процедурите. Обадете се на регистратура и обяснете какви документи ви трябват.

Общи условия

Активация на акаунт