Инвитро Център към МК "Доверие"

• 60 265
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, не успявам да се свържа с доктор Генов за цветна снимка. Някоя правил ли е на друго място да препоръча лекар? Трябва да ми дойде до няколко дни и не искам да изпускам месеца.

# 271
Вижте д-р Дойчиновски във Вита. Има 1 час за утре, може да Ви прегледа и да се разберете.

# 272
Четох в Щерев, че може директно да запазиш час, без нужда от преглед преди това. Нещо такова търся.

# 273
Не е много професионално да Ви се направи цветна снимка директно, без да имате преглед и актуална микробиология (не по-стара от 1 месец).

Четох в Щерев, че може директно да запазиш час, без нужда от преглед преди това. Нещо такова търся.

# 274
Здравейте, виждам, че повечето мнения и дискусии в темата са за д-р Станулов. Дали някой може да сподели отзиви от процеудрата при д-р Бангеева? Ние досега бяхме на два прегледа, много сме доволни от отношението, но не сме започнали нищо (чакаме фонда и изследвания от Геника да излезнат) и ми е интересно да чуя от някого, който вече е преминал през ин-витро при нея.

# 275
Д-р Бангеева , преди работеше и в бившата Тина Киркова, сега само води раждания там.  Иначе е шефка на др Станулов в инвитрото, с много повече опит от него, поне така казаха на регистратура, когато събирах информация.

Здравейте, виждам, че повечето мнения и дискусии в темата са за д-р Станулов. Дали някой може да сподели отзиви от процеудрата при д-р Бангеева? Ние досега бяхме на два прегледа, много сме доволни от отношението, но не сме започнали нищо (чакаме фонда и изследвания от Геника да излезнат) и ми е интересно да чуя от някого, който вече е преминал през ин-витро при нея.

# 276
Момичета,от клиниката ли подават документи за фонда или вие сами си ги подавате?

# 277
Подават, но последно ми казаха че струва 100 лв. И аз сама си ги подадох тъй като е на 5 км сградата на фонда и не ми се вижда адекватно да искат 100 лв, тъй като става супер бързо и даже не се чака.

# 278
Привет на всички,
след многото положителни коментари за др Станулов и аз отидох на преглед при него след 2 неуспешни инсеминации в друга клиника. Наистина не разбирам всичките тези прехвалени отзиви или може би аз съм била с много високи очквания.  Не казвам, че докторът не е добър, но не видях нищо толкова специално като отношение. Чака се доста- (около 2 часа)часовете се застъпват, самият д-р има много пациенти като доста други и общо взето карат на конвейрн,без индивидуален подход както се надявах..самата болница е доста стара като база, (микробиологията се носи в мазето в едни неугледни коридори), като организация екипа е доста хаотичен и нещата се случват тромаво, но за сметка на това, цените са по-високи от др частни болници. Не пиша поста с цел оронване на престижа, а по-скоро споделям моето разочарование и съм все по-объркана вече към кой специалист да се насоча..

# 279
Femme.belle, здравей и добре дошла Simple Smile

От първо посещение трудно ще придобиеш представа защо го хвалим, той не е аниматор или актьор, за да ни развлича и занимава, той помага на мечтите ни да се сбъднат под формата на дете. И е факт, че благодарение на него имам момченце и съм благодарна. Някой път е бил разговорли, друг път - не. Трудна е работата му, работи почти денонощно. Това само разкрива какво голямо сърце има. Не знам какви са следващите стъпки във вашия случай, но пожелавам скорошен успех.

# 280
Привет на всички,
след многото положителни коментари за др Станулов и аз отидох на преглед при него след 2 неуспешни инсеминации в друга клиника. Наистина не разбирам всичките тези прехвалени отзиви или може би аз съм била с много високи очквания.  Не казвам, че докторът не е добър, но не видях нищо толкова специално като отношение. Чака се доста- (около 2 часа)часовете се застъпват, самият д-р има много пациенти като доста други и общо взето карат на конвейрн,без индивидуален подход както се надявах..самата болница е доста стара като база, (микробиологията се носи в мазето в едни неугледни коридори), като организация екипа е доста хаотичен и нещата се случват тромаво, но за сметка на това, цените са по-високи от др частни болници. Не пиша поста с цел оронване на престижа, а по-скоро споделям моето разочарование и съм все по-объркана вече към кой специалист да се насоча..

Здравейте, ние също бяхме с доста големи очаквания, но в крайна сметка подадохме документи за него в Доверие, защото Декември месец се бяхме отдали на обикаляне на повечето клиники и хвалени лекари (Неовитро, Надежда, Афродита, дори и Тутракан) и честно да ви кажа от Тутракан направо си ни казаха, че си имат достатъчно пациенти о не са им необходими нови, Афродита явно искат да си набавят по всякакъв начин след напускането на д-р Станулов, защото 2 пъти след прегледа ми от там се свързваха с мен да ме питат не съм ли решила вече дали ще съм при тях, Надежда искаха да ни правят всички изследвания наново при тях, въпреки, че отидох освен със старите такива които имам, а и с някои току-що направени и това затвърди мнението ми,че всичко е за пари, в Неовитро много ми допадна д-р Сенкова, но чакането наистина е голямо и ме притесни това, че хората пишат, че тя води първоначално прегледите, а после прехвърля пациентите си на други колеги.. та д-р Станулов може да е много зает, но няколко момичета ми писаха, че това не означава, че в последствие не подхожда индивидуално към всяка една, а напротив..
Не пиша това за да променя нечие мнение, а за да кажа "да" и ние не го усетихме толкова в началото, но в крайна сметка решихме да се доверим точно на него.
Пожелавам ви успех Hug

# 281
Действително преди 3 години не се чакаше толкова. Не знам на какво се дължи. Предния ми трансфер беше в Афродита и мина доста по-бързо. Днес чаках два часа (часа ми беше в 1, на съседката по стая - също, предполагам и на другите две момичета), но не съжалявам Simple Smile Всеки, който съм пратила при него, е останал доволен.
Но да, понякога е по-лаконичен, не захаросва, доста е директен. Когато го срещнах нямах никакви очаквания, беше ми препоръчан от лекуващото ми АГ, на който имам изключително доверие. След първата ни среща веднага взех документите от регистратурата. Имам опит с незаинтересовано репро и Станулов, по мое мнение, е на светлинни години от нея.
Но пък не е задължително всеки да го хареса Simple Smile Свят голям - специалисти много Simple Smile

# 282
Днес и аз бях там и чаках малко под час. Застъпването се получаваше, защото имаше момичета за трансфер, при които докторът ходеше от време на време. После тези момичета влизат с приоритет в кабинета, за да им изпише терапия. Моят час го записах преди седмица за вземане на микробиология, тъй като се каним да почваме процедура. А часовете на момичетата за пункции и трансфери се определят 2 дни преди това. Това е причината да се получават застъпвания.

# 283
Привет на всички,
Моля, глупавите изказвания без проверка с времето се запазят за вас.
Станулов е наистина доктор и в никакъв случай не е на конвейрн. Години съм обикаляла клиниките, но разбрах че не е важно клиниката да е лъскава. Станулов е с най-висока успеваемост за България. Статистиката говори. Аз лично му благодаря, че ме направи щастлива!

# 284
Привет на всички,
Моля, глупавите изказвания без проверка с времето се запазят за вас.
Станулов е наистина доктор и в никакъв случай не е на конвейрн. Години съм обикаляла клиниките, но разбрах че не е важно клиниката да е лъскава. Станулов е с най-висока успеваемост за България. Статистиката говори. Аз лично му благодаря, че ме направи щастлива!
Аз моля да си пестите епитетите, всеки има право да изкаже мнение от личен опит, независимо от времето. Както виждате коментарът ми не обижда никой, нека и вашите се придържат в добрия тон!

Общи условия

Активация на акаунт