Инвитро Център към МК "Доверие"

• 60 289
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Предпочитам да почакам пред кабинета, отколкото години наред да ме мотаят, както се случи при други лекари, докато стигна до него.
Мраморът и лъскавата фасада нямат отношение за успеха.
Д-р Станулов работи изключително индивидуално, затова и успяхме за по- малко от 5 месеца с негова помощ. Просто някой трябваше да седне и да сглоби пъзела и той го направи.
Забавяне има, защото не се чака за записване на час, както преди. Много пациенти, които стартират са без час, както знаете се започва на 2/3 ден. Доктора работи докато има пациенти, често пъти е в болницата до 8-9 вечерта. Уикенда също е там, когато има пациенти. Мен ме е викал в неделя на 2 ден от цикъла и ме е вмествал за преглед при кървене в рамките на 1 час. Това кой друг лекар ще го направи? Да ви вдигне телефона, за да ви успокоява.
Защо е незаменим в това, което прави ли:
- винаги на разположение 24/7, което за мен се оказа ключово, за да повярвам в него и екипа му
- всички ембрионолозите също са на наше разположение- телефони, вайбър, абе пълна достъпност
- грижа преди всичко за моето здраве и с мисъл за последиците от всяко лекарство, кортикостероид или вливка
- нито едно излишно изследване в повече, което допълнително да утежни финансово процеса
- интелигентно чувство за хумор и уважително отношение. Но трябва да си готов и за истината, той е директен и няма да спести нищо.
- изключително в час с новостите и постоянно се обучава, надгражда и прилага всичко ново в практиката

Който е негов пациент, реално, не просто за една консултация, знае за какво говоря.

ПП. На първия си преглед излезнах ревяща от кабинета, но бях непоколебима, че му се доверя, защото само той не ми спести истината. Което също е безценно, когато се бориш за дете, няма нужда от розови очила.

# 286
Подкрепям Елче напълно! При нас също той беше човекът, който ни откри не един, а цели три проблема, които наслагани дават и отговорът на неуспехите ни. Това го “откри” само с изследванията, които занесохме, които вече бяха гледани от 3ма други репродуктивни и ни водеха с неизяснен стерилитет. Първичният ни продължи над един час, обясни ни директно как стоят нещата, без заобиколки.
При стимулацията, понеже си говорихме с другите момичета в коридора, всички бяхме с различни дози и медикаменти, нямаше 1:1 еднакви. Винаги отговаря или звъни, когато му пишеш, като човек, който преди това трябваше да се свързва с регистратура, а не с лекаря си, го оценявам много!
А чакането е, защото всички в стимулация са без часове. Аз имах 6 прегледа и за нито един не ми дадоха час, просто отивам и чакам.

ПП: Femme.belle Пожелавам ви да намерите вашият доктор, който ще ви отведе към успеха!🙂

# 287
Първичните прегледи са точно за това, като не сте останали доволни от лекаря или болницата просто не се връщате. Не виждам какъв е проблемът тук. Аз съм била на първични прегледи в почти всяка клиника в София, веднъж дори си тръгнах разревана, но не съм давала отчет за всеки преглед.
Чакането е норма във всяка инвитро клиника, не е нещо специфично за Станулов. А има много пациенти, защото работи добре и хората му се доверяват. Била съм преди и в Токуда, като не ви се чака насочете се там. Часовете се спазват, защото прегледът трае 5 минути и на никой не му пука за вас.
Привет на всички,
след многото положителни коментари за др Станулов и аз отидох на преглед при него след 2 неуспешни инсеминации в друга клиника. Наистина не разбирам всичките тези прехвалени отзиви или може би аз съм била с много високи очквания.  Не казвам, че докторът не е добър, но не видях нищо толкова специално като отношение. Чака се доста- (около 2 часа)часовете се застъпват, самият д-р има много пациенти като доста други и общо взето карат на конвейрн,без индивидуален подход както се надявах..самата болница е доста стара като база, (микробиологията се носи в мазето в едни неугледни коридори), като организация екипа е доста хаотичен и нещата се случват тромаво, но за сметка на това, цените са по-високи от др частни болници. Не пиша поста с цел оронване на престижа, а по-скоро споделям моето разочарование и съм все по-объркана вече към кой специалист да се насоча..

# 288
  • София
Здравейте, за всичко което пишете съм напълно съгласна . И аз споделям възмущението си от Станулов и от мизерията където уж правят инвитро, не само е скъпо , но искат и да се платил на ръка в кабинета. Както сама ще се убедите,  жени пишещи какво е станало ,получаваме съобщения със заплахи. Освен ако наистина имате смелост да пишете. Пожелавам ви успех.

Привет на всички,
след многото положителни коментари за др Станулов и аз отидох на преглед при него след 2 неуспешни инсеминации в друга клиника. Наистина не разбирам всичките тези прехвалени отзиви или може би аз съм била с много високи очквания.  Не казвам, че докторът не е добър, но не видях нищо толкова специално като отношение. Чака се доста- (около 2 часа)часовете се застъпват, самият д-р има много пациенти като доста други и общо взето карат на конвейрн,без индивидуален подход както се надявах..самата болница е доста стара като база, (микробиологията се носи в мазето в едни неугледни коридори), като организация екипа е доста хаотичен и нещата се случват тромаво, но за сметка на това, цените са по-високи от др частни болници. Не пиша поста с цел оронване на престижа, а по-скоро споделям моето разочарование и съм все по-объркана вече към кой специалист да се насоча..

# 289
На мен не ми се е случвало да ми искат пари на ръка, разбира се, че няма как да повярвам.
Но за това, че не всеки ще е доволен и ще хареса даден лекар- това е в реда на нещата. За всеки пациент има лекар, както всеки мечтаещ има бебче, което чака да се появи.

Здравейте, за всичко което пишете съм напълно съгласна . И аз споделям възмущението си от Станулов и от мизерията където уж правят инвитро, не само е скъпо , но искат и да се платил на ръка в кабинета. Както сама ще се убедите,  жени пишещи какво е станало ,получаваме съобщения със заплахи. Освен ако наистина имате смелост да пишете. Пожелавам ви успех.

Привет на всички,

# 290
Първичните прегледи са точно за това, като не сте останали доволни от лекаря или болницата просто не се връщате. Не виждам какъв е проблемът тук. Аз съм била на първични прегледи в почти всяка клиника в София, веднъж дори си тръгнах разревана, но не съм давала отчет за всеки преглед.
Чакането е норма във всяка инвитро клиника, не е нещо специфично за Станулов. А има много пациенти, защото работи добре и хората му се доверяват. Била съм преди и в Токуда, като не ви се чака насочете се там. Часовете се спазват, защото прегледът трае 5 минути и на никой не му пука за вас.
Привет на всички,
Не съм била само на първичен преглед, имах няколко ходения, назначени изследвания, чиито резултати дори не пожела да погледне. На два различни прегледа,ни каза с мъжът ми две различни становища- спрямо неговата спермограма първоначално каза, че няма база за притеснения и би трябвало и естествено да се получи при нас, а следващия път( явно не ме помнеше) отрече да не се надяваме с инсеминация и да се насочваме към инвитро. Съжалявам, но колкото и да ми се иска няма как да се съглася с вас и може би трябва да приемете, че не всички са на едно менеие!

# 291
Ох пиша пак, защото мислех да спестя един коментар, но явно е по-добре да се каже. Аз и всички реални пациенти на Станулов знам кой пиши тези коментари и защо. Вече мина доста време, спрете се, защото ставате все по-нелепи.
Имала съм прегледи и след работното време на инвитро регистратурата, събота и неделя също. Никой никога не ми е искал пари на ръка! По абсолютно никакъв начин! А конкретно Станулов никога не ми е споменавал думата пари. Даже ме посъветва да НЕ пускам допълнителни изследвания и да избирам допълнителни техники - като лепило и хечинг, защото не мисли, че ще окаже значение. И беше прав- трансферът ми е успешен и без тях. В предишна клиника само като чуха, че съм готова да ги платя и им светнаха очите.
Обикновено недоволните са хора минали един първичен преглед и видиш ли много разочаровани. От какво бе хора !? Как някой не каза имах една-две процедури, обърка ми дозата, таймирането на пункцията, ембриолозите ми съсипаха ембрионите. Явно сте гадателки щом от един преглед всичко ви е ясно.

# 292
Много тролски ми изглежда този профил - от тези, който се опитват да спасят Афродита.

Привет на всички,

# 293
Не виждам лошо да има негативни коментари Simple Smile Все пак само позитивни явно вдигат нереалистично очакванията, че едва ли не нещата се случват магически Simple Smile И аз си давам отрицателните коментари за лекарите, които не харесвам, даже обяснявам подробно защо.
Всеки търси нещо различно, всеки усеща отсрещната страна различно Simple Smile Не е невъзможно и Станулов да сгреши. Не мисля, че някой тук е с виждането, че съществуват безгрешни хора. Къса клечка. И аз теглих такава при някакви грандиозни светила, благодарение на които около мен има живи и здрави бебета, но аз не искам и на снимка да ги виждам Simple Smile

За чакането, наистина в Афродита не се чакаше по 2 часа, но се чакаше със седмици за преглед. Тогава пункцията ми беше на велики четвъртък, а трансфера на Великден. Дума не е ставало да отлагаме или разместваме. В моя случай му писах в първия ден от М - 6ти януари, видя ме на 9ти и на 17ти и днес ми беше трансфера (имах снежинки на склад). Как и да го гледам - бързичко си е. Но най-вероятно при първа среща щеше да ми направи ужасно впечатление да чакам 2 часа. Всъщност единствено не съм чакала повече от 5-10мин при него преди и при Лилия Димитрова.

Това за парите... Той веднъж ми се скара, че съм отишла само, за да коментираме нещо, а не съм му се обадила, защото ще ми вземат пари на излизане... Пълен абсурд. Човека няма да си съсипва репутацията и кариерата срещу джобни.

# 294
Този сценарий го чета за пореден път - в групи във Фейсбук, във форуми. Разнообразете вече малко.
Иначе приемам, че ще има недоволни и неуспели, но си противоречите.

Привет на всички,
Не съм била само на първичен преглед, имах няколко ходения, назначени изследвания, чиито резултати дори не пожела да погледне. На два различни прегледа,ни каза с мъжът ми две различни становища- спрямо неговата спермограма първоначално каза, че няма база за притеснения и би трябвало и естествено да се получи при нас, а следващия път( явно не ме помнеше) отрече да не се надяваме с инсеминация и да се насочваме към инвитро. Съжалявам, но колкото и да ми се иска няма как да се съглася с вас и може би трябва да приемете, че не всички са на едно менеие!

# 295
Д-р Станулов не само, че не взима пари на ръка, той винаги се опитва да спести пари - правил го е за мен и за други пациентки, с които съм разговаряла.
Към недоволните от него - много ще се радвам да споделите имената на други репродуктивни специалисти в България, които работят в събота и неделя, по празници, без почивка и са винаги на разположение по телефона за пациентите си. Ще бъдете много полезни, ако го направите!

# 296
Станулов е лекар който за мен на първо място е ЧОВЕК! Две години всеки Божи месец освен когато е бил отпуск август съм била на пункции на ЕЦ. Всеки месец този човек е бил директен с мен, че шансовете ми не са големи, но не ми е изпуснал нито една яйцеклетка. Перфектно таймиране, пункции при които капка кръв не съм имала след това. Прие ме за пациент когато бях на 39 с АМХ 0.5
Направи всичко по силите си, преглеждал ме е в неделя, на празници, няма случай да съм му писала и да не ми е върнал отговор или обаждане. По заинтересован и отдаден от него човек аз не съм срещала. Била съм на прегледи и при други репродуктивни и въпреки че на първичния преглед Станулов също не ме впечатли, му се доверих.
Винаги се е опитвал да ми спести пари защото аз се самофинансирах, не ме е товарил с излишни изследвания никога.
Който и да стои зад тези профили, повярвайте че няма как да промените мнението на хора като мен които с години са му били пациенти.

# 297
  • Пловдив
Ма как няколко недоволни по едно и също време пишат негативни коментари Satisfied
И пак ще кажа - много зависи вие как се държите, щото аз ако съм на него и ми дойде някоя "принцеса" не само грубо ще се държа, ами и майни ще й тегля. 😏

Да е жив и здрав Доктора! ❤️ Най-човечният сред всички доктори! 😊

# 298
Извинявам се, че пиша ако вече е обсъждано, но ако запазя час, когато мисля, че ще ми се падне втори ден от цикъла (петък), а ми закъснее как се случват нещата, дали ще могат да ми го сменят или вместят някак без час 🤔

# 299
За щастие аз нямам опит с други репродуктивни доктори, тъй като при д-р Станулов успях да забременея от първи опит, на 41 г. Нямам база за сравнение, но мисля, че за доктора могат да се кажат само добри неща. Отзивчив, внимателен, винаги отговаря на въпроси, винаги е на разположение. Чакам малкия да тръгне на ясла и съм готова за втори опит 😊

Общи условия

Активация на акаунт