Инвитро Център към МК "Доверие"

• 59 711
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
мили момичета, миналата седмица приключи първият ми опит - неуспешно Pensive .. Насочили сме се към Доверие и д-р Станулов, дори вече записах час за следващия месец, тъй като искам да изчакам да ми мине поне първия цикъл преди прегледа.. смятате ли, че като за начало ще е необходимо да правя някакви изследвания, които да му занеса (не, че имам малко такива, тях ще ги нося) или по-добре да изчакам той да каже кога и какво трябва да се направи (чувала съм, че преди следваща процедура трябва да минат поне 3 цикъла) и се надявам да стартираме всичко в началото на новата година.. Много силно се надявам този път това да е правилният Човек за нас, защото много трудно преживях този неуспех (знам, че има хора, които са преминали през толкова много процедури и толкова години чакане, но явно аз не съм от силните).. Flowers Four Leaf Clover

# 136
  • София
myshine, съжалявам за неуспеха ти, горе главата. Надявам се да усетиш д-р Станулов като своя лекар. 😊

Според мен няма нужда да правиш повече изследвания, щом имаш един опит, значи има на какво да стъпи разговорът ви. Той ще ти каже, ако иска допълнителни изследвания и какви спрямо случая ти.

Успех!

# 137
Не пускайте нищо допълнително, ако има нужда доктора ще ви каже. Ако е бил ЗЕТ може и на следващ цикъл да започнете стимулация. Но иначе от стимулация до стимулация мисля, че поне 3 месеца се препоръчват. При мен бяха 4 месеца между неуспешната ми на друго място и тази при доктора.

# 138
Момичета, някой може ли да ми каже каква е цената на трансфера в клиниката?

# 139
620 свеж трансфер , а 700 е размразен

Момичета, някой може ли да ми каже каква е цената на трансфера в клиниката?

# 140
Здравейте,
някой може ли да ми каже какви допълнителни обработки се правят в клиниката за сперматозоиди.
Ние сме с тежък мъжки фактор. Обадих се преди малко на регистратурата и те ми казаха с досада IMSI, но има още толкова допълнителни процедури които могат да се правят. Това е стандартното. В сайта на клиниката пише че разполагат с най-добрата техника. Някой знае ли дали се прави Макс и зона селекция при тях? (другите големи клиники го имат) Също така искам да попитам има ли успехи с тежък мъжки фактор?
Благодаря

# 141
Предлагат се доста техники. Препоръчвам Ви да си направите консултация с ембриолог, който спрямо Вашия случай може да предложи подходящите варианти.

Здравейте,
някой може ли да ми каже какви допълнителни обработки се правят в клиниката за сперматозоиди.
Ние сме с тежък мъжки фактор. Обадих се преди малко на регистратурата и те ми казаха с досада IMSI, но има още толкова допълнителни процедури които могат да се правят. Това е стандартното. В сайта на клиниката пише че разполагат с най-добрата техника. Някой знае ли дали се прави Макс и зона селекция при тях? (другите големи клиники го имат) Също така искам да попитам има ли успехи с тежък мъжки фактор?
Благодаря

# 142
  • София
Здравейте,
Благодаря
МАКС няма, но има различни други варианти като чип (доста успели има с него), пикси, пикси диш, имси, различни среди, в които да се държат ембрионите и да ги подсилят. Ако се спрете на доктор Станулов, можете да направите консултация с ембриолога и на база на досегашния ви опит като изследвания или предишно инвитро да изготвите план как е препоръчително да действате.

Успели има много, както предишни пациентки, така и настоящи бременни вече в новата болница. Вече ясно е, че много зависи от степента на мъжкия фактор. Понякога си трябва и малко късмет.

# 143
Здравейте, момичета!
Имам въпрос че относно замразяването на ембриончета в Доверие.
Имам едно замразено ембрионче, но така и все още не са ми дали някакъв документ за това от регистратурата. Беше станало малко объркване, тъй като моя трансфер беше една Събота и в Понеделник ми изпратиха сметката на Вайбър, но само за трансфера и аз трябваше да им казвам за ембриончета. След това поисках да ми изпратят и някакъв документ, че съм си платила и за замразяване, но така и нищо не получих.
Въпросът ми е, с ембриолозите ли трябва да разговарям за това или директно с регистратурата?
Благодаря ви! 🤗😇❤️

# 144
Мисля, че по принцип не дават документ. Ако плащането е по банков път - нареждането е доказателството. Ако е платено в кеш - касовата бележка.

# 145
Здравейте!

Бих искала да изкажа огромна благодарност на др. Георги Станулов, който сбъдна нашата мечта и ни направи родители на нашата дъщеричка, която се появи на бял свят този Октомври.
С него успяхме от първия път. Момичета, вярвайте. Докторът е уникален!

# 146
Лекарствата, които са по време на стимулация изискваха ли хладилник?
Предстои ми стимулация, а фирмата, където работя организира тиймбилдинг за  петък, събота и неделя и не знам какво да правя.

# 147
Предстои ми стимулация, а фирмата, където работя организира тиймбилдинг за  петък, събота и неделя и не знам какво да правя.

Някои от лекарствата изискват, други не. Най-добре говори с доктора да ти каже с какво ще стартираш, за да може да прецениш.
А ти мислиш да идеш на тиймбилдинга и да си слагаш сама инжекциите там ли?

# 148
И миналия път сама си ги слагах и в нас да съм пак сама ще ги слагам, така че не е това проблемът.
Предстои ми стимулация, а фирмата, където работя организира тиймбилдинг за  петък, събота и неделя и не знам какво да правя.

Някои от лекарствата изискват, други не. Най-добре говори с доктора да ти каже с какво ще стартираш, за да може да прецениш.
А ти мислиш да идеш на тиймбилдинга и да си слагаш сама инжекциите там ли?

# 149
Това с хладилната чанта и мен ме вълнува като информация, би трябвало някаква малка да свърши работа за медикаментите до следващия преглед?
А също така да попитам, ако първи ден на цикъла се падне в петък, в събота ли ви викаха на преглед или чак в понеделник?

Общи условия

Активация на акаунт