Инвитро Център към МК "Доверие"

• 59 812
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • София
patencce1, явно дори не си наясно кои са ембриолозите в Доверие. Дойчев го нямаше и без това, нито техники предлагаше, нито спрямо документите им е оплождал на някоя от десетките жени, с които се запознах там. Тези, които сега наричате "стажантки", натрупаха страшно много опит. На мен Дойчев също не ми е оплождал, а когато го търсех, го нямаше. Сега вече имаме ембриолог, който е наличен, отговаря на всички въпроси и се старае да се приложи всичко, така че двойката да постигне успех.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 21:44 от Niya-

# 166
Niya, с кои ембриолози се премести?!
Дойчев си е в Афродита! А там той беше единственият ембриолог. Останалите момичета бяха биоложки. Тях ли визираш?

Отдавна не си пациентка и не знаеш как стоят нещата в Афродита и кой е оплождал. Цялата статистика за успех се дължи на така наречените стажантки. В нито един ембриопротокол не фигурира Дойчев, дори и в моя.

# 167
Здравейте, момичета, знаете ли дали Инвитро центъра на Доверие и д-р Станулов имат договор с Фонда за асистирана репродукция. Дали ще има шанс да запиша час до 13 този месец.
Благодаря ви!

# 168
Работят с фонда, обадете се и си запишете час Simple Smile
Здравейте, момичета, знаете ли дали Инвитро центъра на Доверие и д-р Станулов имат договор с Фонда за асистирана репродукция. Дали ще има шанс да запиша час до 13 този месец.
Благодаря ви!

# 169
Работят с фонда, обадете се и си запишете час Simple Smile
Благодаря ви!
Благодаря ти за бързия отговор! Simple Smile

# 170
Знаете ли дали някой отговаря на телефоните на регистратурата уикенда? Звъня цяла сутрин, но никой не вдига.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 11:33 от Анонимен

# 171
  • София
Знаете ли дали някой отговаря на телефоните на регистратурата уикенда? Звъня цяла сутрин, но никой не вдига.
Доколкото знам не работи регистратурата на нашия етаж. В извънработно време ни обслужва общата регистратуа на болницата, но там само се регистритаме и плащаме, не са запознати с нашите проблеми.

# 172
Благодаря. Също, дали някой е ходил без час? Докторът ми каза да си запиша час в конкретен ден, но на регистратурата казаха, че нямало часове за тогава и ми казаха да отида преди часовете му, защото приемал извънредно.

# 173
  • София
Много пъти ми се е случвало. Така работят, казват ни да отидем примерно на втори ден от МЦ, но часове няма и е с изчакване. На регистратура казваш, че той те е извикал, щом имате уговорка, няма проблеми.

# 174
Здравейте скоро ми предстои стимулация при доктор Станулов направила съм си всички изследвания които ми е дал по списъка и ми каза като ми дойде цикъла веднага да отида при него за да започнем стимулацията. Тъй като не съм от София бихте ли ми казали дали за пункцията доктора дава болничен? Аз нямам проблеми да пътувам до деня в който ще е, но в деня в който ще я правят и после самото ин витро ще отсъствам цял ден от работа.

# 175
Къде правите изследванията от списъка преди стимулацията и колко лева излизат

# 176
Здравейте скоро ми предстои стимулация при доктор Станулов направила съм си всички изследвания които ми е дал по списъка и ми каза като ми дойде цикъла веднага да отида при него за да започнем стимулацията. Тъй като не съм от София бихте ли ми казали дали за пункцията доктора дава болничен? Аз нямам проблеми да пътувам до деня в който ще е, но в деня в който ще я правят и после самото ин витро ще отсъствам цял ден от работа.
В МК Доверие се издават болнични. Ако не се лъжа мисля, че дават до 14 дни след процедурата, но не съм сигурна на 100% за дните.

# 177
[quote author=TanyaAlex link=topic=1685850.msg48782270#msg48782270
В МК Доверие се издават болнични. Ако не се лъжа мисля, че дават до 14 дни след процедурата, но не съм сигурна на 100% за дните.

Благодаря много! Аз за стимулацията нямам проблем да отсъствам, но за пункцията и трансфера става по-сложно тъй като няма да мога да шофирам.

# 178
Здравейте! Стартирахме процедура и докторът ми даде едно листче, на което май пише Руми ет.10 (така го разчитам) и каза, че трябва там да ме регистрират(или нещо такова) като отида на следващия преглед, понеже беше почивен ден. Знаете ли къде точно трябва да отида и за какво става въпрос?
И също така, за прегледите викаше ли ви в определен час, заради някакви издледвания примерно, или между 10 и 16 всеки път отивате и чакате? Защото за следващия преглед се разбрахме, че отивам в тези часове и чакам, но за по-следващите не се разбрахме нищо, а пътувам по 450км в посока и гледам да си организирам пътя по-рано. Благодаря!

# 179
V_gs, много стиснати палци за успешна процедура!!! ❤
На първия въпрос не мога да отговоря. За прегледите и изследванията няма значение часа. Когато прецени ще те праща за хормони, но те се пускат по всяко време. Simple Smile Пиши ни как върви! 🍀🙏

Общи условия

Активация на акаунт