Инвитро Център към МК "Доверие"

• 60 240
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте! Бременна съм в 5 г.с., но тази сутрин прокървих, а докторът не ми вдига. Какво мога да направя? Много съм притеснена.

# 226
Отивайте в спешен кабинет, ако е много силно и кръвта е червена.
Ако е леко и е тъмна на цвят кръвта изчакайте и запазете спокойствие. Док ще ви върне обаждане.  Бъдете настоятелна, особено ако има процедури е нормално да не може да вдигне веднага.
Често се случва, но рядко се стига до фатална развръзка.

Здравейте! Бременна съм в 5 г.с., но тази сутрин прокървих, а докторът не ми вдига. Какво мога да направя? Много съм притеснена.

# 227
В момента почти няма хора, защото са започнали да спират процедурите заради празниците. Можете да отидете на място, няма опашки.

# 228
На 400 км съм от София. Докторът се свърза с мен и ме насочи къде да отида на преглед и съответно спирам фраксипарина и аспирина. Благодаря!

В момента почти няма хора, защото са започнали да спират процедурите заради празниците. Можете да отидете на място, няма опашки.

# 229
За запазване на час от 8 до 16 ч.
На д-р Станулов не можем да кажем, той е 24/7 на разположение. До късно е и в болницата

Здравейте, а какво горе долу му е работното време.

Благодаря. По- скоро ме интересуваше за часовете при самия доктор, тъй като нямам възможност да излизам от работа и бих могла да съм най- рано в 17ч. в клиниката. Дали има късни часове?

# 230
За запазване на час от 8 до 16 ч.
На д-р Станулов не можем да кажем, той е 24/7 на разположение. До късно е и в болницата

Здравейте, а какво горе долу му е работното време.

Благодаря. По- скоро ме интересуваше за часовете при самия доктор, тъй като нямам възможност да излизам от работа и бих могла да съм най- рано в 17ч. в клиниката. Дали има късни часове?

В 16 e последния час при него, но звъннете да попитате дали ще ви приеме по-късно. Регистратирута в инвитро центъра затваря в 16.

# 231
И аз исках късни, защото съм на работа до 17, но ми казаха, че работят до 17 и си взимам отпуска, за да отида.

# 232
А най- ранният кога е?
Благодаря на всички, ще се обадя в понеделник. Просто ако трябва да се следи овулация и т.н.не знам как ще ходя и отсъствам постоянно.

# 233
Сутрин има пункции и други процедури. Дори и да отидете в 8, ще трябва да изчакате да минат първо те и след това започва с прегледите по реда на дошлите. На мен ми бяха казали да ходя след 10ч. Чакала съм, и 3 часа, и 30 минути, зависи от деня. Аз пътувах по 450км в посока през ден за всеки преглед, между прегледите ходих на работа, ако сте от София е в пъти по лесно.
Ако само ще следите овулация или ще сте за инсеминация, прегледите са 2-3 общо и отпуска може да си вземете за тези дни. Ако сте за инвитро, прегледите са през ден, от клиниката дават болничен, който може да пуснете от стимулацията още. Може да вземете и от ЛЛ болничен. Аз така бях направила за инсеминациите.
Успех!

# 234
Сутрин има пункции и други процедури. Дори и да отидете в 8, ще трябва да изчакате да минат първо те и след това започва с прегледите по реда на дошлите. На мен ми бяха казали да ходя след 10ч. Чакала съм, и 3 часа, и 30 минути, зависи от деня. Аз пътувах по 450км в посока през ден за всеки преглед, между прегледите ходих на работа, ако сте от София е в пъти по лесно.
Ако само ще следите овулация или ще сте за инсеминация, прегледите са 2-3 общо и отпуска може да си вземете за тези дни. Ако сте за инвитро, прегледите са през ден, от клиниката дават болничен, който може да пуснете от стимулацията още. Може да вземете и от ЛЛ болничен. Аз така бях направила за инсеминациите.
Успех!

Изключително много ви благодаря за изчерпателния отговор!

# 235
Здравейте,някой правил ли е инвитро с донорски яйцеклетки при д-р Станулов в Доверие?Колко време отнема ?

# 236
Здравейте Simple Smile Присъединявам се към дружинката след едно успешно бременеене и дъщеричка на почти 2 благодарение на д-р Станулов. Уви, пак ще трябва да се срещаме Grinning Изчетох ви до тук, записах си, ще гледам максимално скоро да прехвърлим ембрионите, макар че баш по празниците не знам до колко е добра идея Simple Smile Ще опитам да пусна документите от сега и вече - когато Simple Smile

# 237
Здравейте,
Успях да запазя час за 16:40.
Ако регистратурата работи до 16, кой може да ме упъти за кабинета?
Извинявайте за може би тъпите въпроси, но не съм посещавала лекаря и се притеснявам.

# 238
Здравейте,
Успях да запазя час за 16:40.
Ако регистратурата работи до 16, кой може да ме упъти за кабинета?
Извинявайте за може би тъпите въпроси, но не съм посещавала лекаря и се притеснявам.
В такъв случай минете през регистратурата на партера да ви регистрират и се качвате на 3ти етаж - където е инвитро центъра.

# 239
Здравейте, включвам се в групата, само за да вдъхна кураж и надежда на всички момичета тук. Нашата 3та инсеминация при д-р Станулов се оказа успешна. Въпреки, не особено високия процент успеваемост на тези процедури, се доверихме на д-р Станулов и надеждите ни се увенчаха с успех. Доктора е страхотен професионалист и вярвам, че ще зарадва още много бъдещи родители. Успех на всички и весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт