Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №1

• 33 050
  • 782
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Записвам се, ще гледам 1-2 епизода, водещият е тотално разочарование, ако и съдържанието е като едно време, ще пропусна.

Краси беше много лош водещ на Един за друг, толкова пристрастен водещ, който дори да не се поприкрива леко и да подсказва на любимците си, не съм виждала. В Денсинг старс също не се справи, но там нямаше особена роля, така че все едно. Ако смята и тук да подксзава на двойките, ще е провал.

# 31
Трополинка, мерси 🙂
От нея също не знам какво да очаквам. Ще видим.

Иначе знам, че са ходили до Сапарева баня и е трябвало да варят яйца на извора 😁
И още няколко неща ми казаха, обаче забравих 😆

# 32
Пишете в темата за спойлъри.

# 33
  • София
Да, моля ви, хайде да не започваме и тук да си разказваме какво, къде и кога е станало.

# 34
20 септември от 20 часа Grinning

Аз не приемам това за спойлер, но щом казвате няма да пиша.
Ако някой пише нещо, ще чета с удоволствие.

# 35
Гледайки Гривните, разбрах, че започва второ издание на Бягство към победата. Не че помня много от първото, помня само, че ми беше харесало. Краси Радков ще е изпитание за мен, признавам. Дано присъствието му не е натрапващо до степен да ме откаже, защото определено ми се гледа някакъв формат с кадри и пътуване из България.

# 36
Довечера в 8 започва Grinning

Да подсетя (ако има заспи като мен Joy )

# 37
  • София
Записала съм си. Това ще е едно от малкото предавания, с което се надявам да не закъсвам и да го следя на време. 😀

# 38
  • София
Гледате ли?

# 39
То вече разноглед да станеш какво да гледаш.

# 40
До тук добре - нормални хора 😁

Струва ли ми се или звука е слаб 🤔
Усилила съм и пак се напъвам да чуя какво говорят.

# 41
Аз ще гледам Бягство, първото много ми хареса, още помня братовчедите които спечелиха, големи скици бяха.

# 42
  • София
Колко двойки казаха, че ще са?

# 43
16 мисля, че казаха.

# 44
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Всички са ми симпатични хора, ама брата и сестрата от Русе (втората петица двойки) ми се очертават любимци.
Ивет едвам я познах, много е различна с тази коса. Дали ще пътуват извън Балканите и Европа как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт