Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №1

• 33 062
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
Това нашата версия на the amazing race ли трябва да е?

# 91
# 92
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Това нашата версия на the amazing race ли трябва да е?
Уви да.

# 93
На първо четене барманките , майката и дъщерята и барбитата са ми анти.

# 94
Това поне става за гледане. Че ми писна от еднотипни и тъпи  - Игри на волята, 100-те гривни, Биг Брадъри, познай тоя или оня и т.н. Не зная до кога ще ни тормозят по всички ТВ с разни риалити. Едни и същи хора гледаме по  цял ден навсякъде, едни и същи идеи...
Сега пак почна някаква тъпотия по БТВ.

# 95
  • София
Става, става, бях се настроила, че ще е много по-зле. Интересни задачи имаше, хареса ми. Има и читави участници, на които да стискаме палци. Не съм разочарована Simple Smile

# 96
Аз пък съм много щастлива, че са пропуснали задължителните джендъри, те, ние, вие или както там се определят.

# 97
  • София
Особено в петък вечер - да (засега и щом мога). Бойко Василев по това време - и то пред 100-те избори няма никакъв шанс.
Но нека се позавъртят поне още 1-2 епизода...

# 98
  • Другата България
Барбитата vs Барманките - Теория на глупостта или от глупав - по-глупав (нищо лично, заглавие на филми). Голяма веселба е. И Филип Тотев би се посмял, ако гледаше отгоре.
Плюс сто, както се казва.
Към тях прибавям и близначките, тези три двойки за момента наистина са еманация на глупостта, чак не искам да повярвам, че може да има такива млади хора. Вероятно защото съм на 50+, но ако такива младежи излизат от училищата, наистина жална ни майка. Филип Тотев..... това ми напомни на улица Донки ХоД, или на Черноризец Храбрия....силно се надявам да е само за целите на предаването видяното.
Изненадана съм, че моите фаворити за момента са на първо и второ място, аз по принцип съм за вечните втори. Blush
Неприятно впечатление ми направиха разследващите полицаи /какво наименование на отбор само/. Много его, малко покритие за момента.
Другите симпатични са ми двамата братя.

И няма изненада, че доста участници са от Северозапада, или с такива корени.
Все пак половината персонал на Слави е от нашия край. Blush

# 99
  • До морето
Гледахме го и ние - става за гледане. Малко като Шеметна надпревара от Алиекспрес.

Скоро се сетих за предаването и си чудех какво ли е станало с участниците - помня победителите,  черната Златка и приятелката й (как ли изглежда сега) и една двойка гаджета тя руса с бретонче, той един по-пълничък беше. Другите съм ги забравила.

# 100
От първия сезон помня две приятелки, съименички (Нели се казваха). Бяха ми симпатични, исках те да спечелят. Мисля, че останаха втори.

Имаха състезание да ронят царевица, стреляха с ловна пушка, скачаха с бънджи. Това помня.
Забавно беше.

# 101
  • До морето
Оооо, сетих се - имеше и две Екатерини. После едната се прекръсти на Катрин Вачева, стана известна покрай това, че някакъв футболист я беше тормозил в продължение на дни.

# 102
Другата е Кателина Гатева, срещала съм я из социалните мрежи.

# 103
По AXN White даваха унгарската версия на "Шеметна надпревара" (The Amazing Race) и общо взето е почти същото. Но там обикаляха няколко държави.

В потрес съм как поне няколко души мислят, че "Черна гора е в Сърбия" и изобщо не знаят, че е отделна държава.

# 104
  • В страната на мечтите.
Днес като ги гледах и съжалявам че не успяхме да участваме. Обадиха ни се да отидем на кастинг, но по стечение на обстоятелствата не успяхме да отидем. Сигурна съм че ние щяхме доста по-добре да се справим от половината двойки там, които не могат дори по карта да се ориентират Dizzy Face

Общи условия

Активация на акаунт