Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №1

• 33 114
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не съм го гледала преди, но сега ми стана интересно. Някои бяха трагични, други се мотаят все едно са на разходка. Водещите не са ми любими, но не ме дразнят. Как може да не запомнят стихче с рими в няколко реда?! Никаква мисъл не вкарват.

# 106
Близначките са ми изключително неприятни на мен.

# 107
  • София
The Amazing Race от Али експрес общо взето. Дано поне обиколят цяла България...
Повече от половината не са за там, а има пълни карикатури, които не знам какво дирят в това шоу освен да станат за посмешище. Едва ли ще станат и популярни, за да станат ''инфлуенсъри''

Нивото на образователната ни система е трагично. Срам ме е като ги гледам тези млади хора. Срам. 🤐

Много ме е яд за майката и дъщерята, защото щяха да са пети или шести. Не че съм и фен, но исках еманацията на глупостта да бъде наказана и една от трите трагични двойки да е последна (близначките, барманките и барбитата). Ама тази Росица яко я тресе ранния пубертет. Майка на средна възраст, държи се като 14 годишна. Вместо тя да е по-прибраната и разумната. Той пък и Радков не видя ли, че си забравиха портрета при него или и да е видял, няма право да им подскаже??? Жалко. Но нищо де, само един виртуален живот е това, ама нямат право да са последни в края на първия етап, а сега ще имат допълнителна задача/локация.

Жалко, че барманките не минаха Калотина. То бива, бива тъпотия, ама чак пък толкова... Вики пита Тони дали Черна гора е в Сърбия?!?! Дано да отпаднат колкото се може по-бързо. Нито история, нито география, нито елементарна обща култура. И за жалост това е нивото на страшно много млади хора. Жалко, че е била ватерполистка, имам приятели от този велик спорт и винаги симпатизирам на плувци и ватерполисти.

Близначките освен, че объркаха Колю Фичето с Фернандо Магелан, обърнаха цялата си кола наопаки преди да се сетят, че плика със задачата е в жабката. И защо масово двойките не се сещаха да отворят проклетата жабка??? 😮 Близначките 13 пъти се връщаха до портретите, за да уцелят наш революционер?! Не знаят кой е Тодор Каблешков и не спряха да се обиждат с егати и думите...

Тези гаджетата пък ако не се лъжа цели 14 пъти се връщаха до портретите в началото на играта. Иначе този Киро се представи великолепно в колелото. Ема е лигава.

Много се подразних на Краси когато накара Божидарка от музиканите да пее стихчето, а те по дяволите трябваше да бързат точно в този момент, защото се надпреварваха за виртуалното последно място с близначките. Ама за да го прави това, може би е знаел за забравения портрет от Росица майката... Мхмхм

Супер лигавите барбита не били виждали карти?! Те и книги не са виждали, айде да не казвам какво само са виждали... Страх ги е от кукери, тъпи са, защото 7 пъти не могат да запомнят едно елементарно стихче, врещяха на заколение в глобуса, хем има момче, което им държи колелото и няма как да паднат (всички други минаха този елемент, реално никой не успя само на бика, което си е малшанс да ти се падне и то цяла минута е скандално много), после и единствени си разсипаха количката с торта и накрая за капак се оказа, че не са чували името Филип Тотю. Ами какво да кажа повече...

Фармацевтите как могат да объркат Хаджи Димитър с Васил Левски?!?! Майкоооо

Най-голямото разочарование за деня всъщност са разследващите полицаи. Ама ето виждате какво е нивото дори и в тези сфери. Ест. не е правилно да се генерализира, ама имаше един криминалист в Един за друг, има сега и един бивш такъв кадър в Гривните и нивото общо взето е същото. Дааааам.

Това е положението. В потрес съм. Добре, че ще е само в България и шанса да се загубят безвъзвратно е минимален... Grinning

Нямам любима двойка, много е рано още. Симпатизирам на семейството, Илиана и Радослав. Спокойни са, малко ги даваха ама бяха без грешка от-до и все си бяха първи. Актьорите ; сгодените ; братът и сестрата ; колегите също са ми симпатични. И на последно място от тази група на симпатичните двойки слагам майката и дъщерята. Всички останали са под чертата по една или друга причина.

# 108
  • ПАЗАРДЖИК
Аз много се впечатлих от възрастните хора, които питаха за помощ за революционерите на снимките. Изключително горди от себе си, че знаят, а младите са гОла вОда, отказваха да им дадат информацията, а една бабичка такава лекция им дръпна как трябвало книги да четат…Някога какви възрасни хора имаше…а сега са злобни старци

# 109
Ми то без тъпите и лудите няма да е интересно.

Не знам дали помните, но черната Златка изгря точно в това предаване. И стана известна с това, че е тъпа, и на всеки обект си показваше бюста...
Може и да бъркам, разбира се.
Но такива са ми спомените..

# 110
При представянето на двойките майката и дъщерята ми харесаха. Реших, че са щури, обичащи приключения. Първото разочарование дойде с познаването на портретите. Не очаквах да сгрешат. После и те на няколко пъти се върнаха за текста, накрая забравили портрета. Майката малко преиграва.
Да видим нататък.

Мъчно ми и на мен, че нивото на младите е толкова ниско. Изобщо не мислят, действат първосигнално, за нивото на знания да не говорим. Това е действителността в образованието - ниско ниво (не само в средното, но и във висшето).

Доста възрастни помогнаха на участниците за разпознаване на портретите. Дори една жена в парка без да се замисли им каза кой е.
На мен това ми направи впечатление, че възрастните знаят, а младите, не.

# 111
  • София
Ми то без тъпите и лудите няма да е интересно.

Не знам дали помните, но черната Златка изгря точно в това предаване. И стана известна с това, че е тъпа, и на всеки обект си показваше бюста...
Може и да бъркам, разбира се.
Но такива са ми спомените..

На мен не ми е интересно да гледам тъпи хора.
Първи сезон не съм гледал. Златката я знам от Ви брадър. Проста и нагла. Жалко, че такива пройдохи стават известни.

# 112
Това е положението. В потрес съм. Добре, че ще е само в България и шанса да се загубят безвъзвратно е минимален... Grinning
А щеше да е добре да е максимален...
Толкова глупави хора на едно място, не е истина! Под всичко, казано от теб, се подписвам, само госпожа майката да се държи малко по-нормално, ако може и няма да имам повече претенции.

# 113
  • До морето
Не ми харесват избраните двойки.
Реално барбитата, близначките и барманките са един и същи типаж.

Певицата и китариста както и другите колеги, дето жената ще го налази секи момент и те са една категория.

Няма разнообразие.

Има само едно семейство.
Трябваше да има младоженци. Такива с дълъг брак, с деца, без деца.

Може би е нямало много кандидати.

Много ме е яд на БТВ - супер куци са им рекламните стратегии.

# 114
Честно и аз бях предубедена за предаването, заради водещите. Но приятно ме изненадаха от начина на водене. Да, имаше някакви минуси, пример: когато Краси Радков накара Божидара от музиканите да пее стихчето, а нали уж трябваше да бързат? Но въпреки минусите някак, поне за сега, и Краси и жена му са някак по обрани в сравнение с Един за друг.
Но голямо разочарование, че някои от двойките не можаха да разграничат български революционер от известни личности като Менделеев, Ницше, Фернандо Магелан и т.н.
Дано да е само в България, защото имах чувството, докато гледах епизода, че някои двойки щяха да се загубят, докато търсеха даденото място в България. Дори една двойка тръгна към границата, ама като по чудо стана така, че разбраха, че има населено място с името Черна гора и в България.
Определено много хубаво и разтоварващо предаване. Харесва ми и  ще го гледам с интерес.

# 115
С всяка година нивото пада и пада, а сега още по-стремглаво.
Образованието ни е на кота нула, и все по-зле ще става.
Не разбирам възмущението не харесвам тъпи хора, но ги гледам..
Ако съберат само  "остри" с позния по история, география, биология, математика, а бе всичколози ще гледаме просто една надпревара с коли.

# 116
Не го казвам с цел да защитавам участниците, защото съм абсолютно съгласна, че нивото е много ниско, но... Адреналинът от началото на състезанието, от това, че те снимат, че има някакви очаквания към теб, страшно много пречи.
Аз по себе си съдя: преди години бях на едно събитие, с гост водещ Ники Кънчев. Естествено с този водещ, имаше викторина и аз имах голямо желание да отговоря на въпрос и да си спечеля книга. Избраха ме, въпросът беше елементарен, всяко хлапе го знае, а аз като се изправих сред всички хора и с микрофон в лицето, все едно изключих. Въпросът беше срещу мен, a аз не можех даже да го прочета. Абсолютен блокаж. Всичко беше размазано, взех да заеквам, изобщо... Трагедия. Тогава бях и доста по-млада, та си представям какво са мислили по-възрастните ми колеги. Дано се поуспокоят и да посвикнат бързо двойките, че да гледаме по-малко излагации.

# 117
  • София
Аз не се ядосвам, че има тъпи двойки, защото ще е хубаво да има кой да отпада в началото, без да ме е яд Simple Smile
Съгласна съм с коментара, че каста е малко еднообразен, но го отдавам на това, че за много хора предаването е ново и непознато. Дано се задържи и още няколко сезона да изкарат, тогава ще има по-сериозен наплив. Ще започнат и по-добре да се подготвят участниците, а не да не се сещат да бръкнат в жабката и да не знаят как се гледа на карта.
Трополинка, догодина да отидете вече Simple Smile

# 118
Нямам фаворити за момента. Тепърва участниците ще разкриват "потенциал" - някой нагоре, други надолу 🤭
Гледах го и преди години и тогава ми хареса, помня че и аудиторията го харесваше. Защо не се разбраха тогава за втори сезон? Много по-добър вариант за семейно забавление е пред други формати.

# 119
после и единствени си разсипаха количката с торта и накрая за капак се оказа, че не са чували името Филип Тотю. .
JoyJoyJoy

Ще гледам Бягството. Каста можеше и да е по-интересен, но явно не е  имало много време за реклама, или тя е била лошо направена.
Винаги във всеки формат има участници, от които ние зрителите да се възмутим. Може пък тези от снощи да блеснат в положителен план в други дейности.

Общи условия

Активация на акаунт