Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №1

• 33 129
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
Първият сезон, доколкото помня, беше в рамките на "Шоуто на Слави ". Преди това имаше някакъв друг негов проект, където последният етап беше тип "Бягство към победата". На зрителите им хареса и Слави направи цял сезон. Мисля, че и той се хареса на зрителите, не знам защо не продължиха.

Необразовани, глупави, умни, съобразителни, в живота има всякакви хора, защо да ги няма и в някакво шоу?!

Има го момента с притеснението, че са пред камера. Има и повече адреналин, все пак пътуват, ориентирайки се по карта, бързат, защото е състезание. Затова, може би, не запомниха стихотворението бързо.

# 121
Избират ги такива, за да се забавляваме.
Снощи се смяхме с ММ, че ако двете със сестра му участвахме, щяхме да ги отвеем с доста. Тя да шофира ( слага мъжете в малкото си джобче), аз да се ориентирам по картата ( занимавала съм се с туристическо ориентиране),  помня стихове от раз. Е, вероятно щяхме да ринем тор, но карай, с преднина не е проблем. Нищо забавно Laughing
 Къде щеше да отиде смеха от нелепите ситуации ?  Но ако се сменим, аз да шофирам, а тя да се ориентира по карта и да помни стихче, щеше да е забавно и да сме последни.
Предполагам и това гледат при кастинг.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 11:55 от Diorela

# 122
  • До морето
Да де, ама тука засега умните и съобразителните липсват 😂 Това е проблемът.
Както каза някой на предната страница - Не ми е забавно да гледам тъпи хора 🙄

# 123
Аз само не разбрах режисьора и актьора приятели ли са или са двойка Thinking

Притеснението наистина може да изиграе лоша шега. Не бих искала да характеризирам човек от една ситуация, но определено като се натрупат повече нелепости и разбираш кои са просто глупави Grinning

И пак казвам - на първата задача, с портретите, може би щях да произведа някоя изцепка Joy

# 124
Не успях да се фокусирам върху екрана. Сигурно ще му дам шанс пак, но по-нататък.

# 125
Най-после предаване с нормални хора! Естествени и от различни краища на България.

Всички се втурнаха да тичат и шофират и чак след това да помислят накъде. Весело беше! 😀

А моите фаворити са актьорите. Умни момчета. Още в началото се спряха и погледнаха картата, познаха революционера преди това и запомниха стихотворението веднага. Предполагам, че след като поотпаднат останалите ще им се обърне повече внимание.

# 126
Да не забравите, че и тази вечер има епизод.

# 127
На мен не ми е интересно да гледам тъпи хора.
Първи сезон не съм гледал. Златката я знам от Ви брадър. Проста и нагла. Жалко, че такива пройдохи стават известни.
Абсолютно! Голяма излагация, наистина.

# 128
Аз едва утре ще мога да изгледам епизода, до тогава ще се забавлявам с коментарите Simple Smile

# 129
Може ли толкова хора да не знаят какво е анаграма 🙂

# 130
Жената от двойка “женени” много неприятна и отново не много умна . Ултимативна , груба към съпруга .Не знам какво чудо е без камери.
Актьорите печелят моите симпатии.

# 131
Може ли толкова хора да не знаят какво е анаграма 🙂

Как ще знаят, като са свикнали да ровят в гугъл за "знания". Имаш ли идея какво излиза на ангрма?
Цитат
Може би имахте предвид: гара мана
И за много други неща е така. Като тръгне с някакви безумни предложения и твърди, че това имам предвид, налага ми ги. Не може да се научи гугъл на интелект и това е. Joy Joy Joy

ММ каза, наскоро е търсил телефонна шайба, гугъл му предлагал джанти на Ауди. Joy

# 132
Аз, като че ли симпатизирам на Братята и Фармацевтите.

# 133
Тази русата за какво изобщо се е записала. Втори ден нищо не иска да прави.

# 134
Непоносими са тия двете квачки! То пищене, то цвичене... Ужасни същества, лигли безподобни!

А общото количество глупост е просто... задушаващо много.

Общи условия

Активация на акаунт