АС и други романтични К-драми - тема 11

• 18 722
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • пустинен пъпеш
В бързината вместо Romance in the House съм написала двукратно Love next door -съседския.Заличителят засега не го гледам.

# 136
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
А, добре. Бях забравила, че писа, че гледаш Романтика в къщата. До него още не съм стигнала, но смятам и него да погледна по-нататък.

# 137
  • Русе
Реших да погледам No Gain, No Love ,загледах и част от еп.1 на Cinderella at 2 AM,следя и съседския- Love next door ,и Romance in the House.Започнах и Faith(2012),който засега ми е най-интересен,въпреки че съм едва по средата на 2 еп.
Рудуду, с теб списъците ни са еднакви с 1 малка разлика: вместо "Вяра", си припомних набързо "Достоен за името си" - аналогичен на Вяра. И основно гледам "6-те летящи дракона".

# 138
Отметнах и 10 епизод на Заличителя. Беше много смешен и с много хубав край. Blush
Сега ще се прехвърля на Съседския. Не сте споделяли нищо около съдържанието на епизодите, така че ще пристъпя към следващите само с каквото помня от първите три.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 21:48 от profi_1

# 139
  • пак на Рив Гош
Роце, съмнявам се някой от коментиращите да е гледал сериите, просто пишеха под видео с У Сок,
Белл, помислих, че ти си го гледала и се чудиш, та затова влязох в обяснителен режим, ама нали чукча-писател... накрая стана май повече "Изгубени в превода" Joy
Иначе видях участието за 2 минутки на У Сок като леко непохватен и стеснителен продавач, беше сладък.

Освен No Gain, No Love, гледам още и ДНК-то (с мрънкане Joy), Arthdal Chronicles, Love Next Door и Good Partner (тях без мрънкане), плюс още 2 китайски. Cinderella at 2am Romance In the House са ми на изчакване.
Лошото е, че след седмица-две се задават нови, които искам да гледам.. а денонощието ми е все още едва 24 часа, от които поне 8 трябва да се работи Joy.

Реклама на сладолед с Ча Ън У - https://www.instagram.com/reel/C86tPcpyfZz/?igsh=bHZmNnZqZTBkYmQw

И ще си позволя малко фенгърлщинка Joy от поредицата "от приятели в сериала, към приятели в реала" Grinning.
Както съм споменавала, един от любимите ми сериали е "Болничният плейлист". След снимките му, петимата актьори стават приятели и в живота, ходят си на гости, снимат заедно реклами, участват заедно в мюзикъли (бях ви пускала снимки на забележителната трансформация на двама от тях) или се появяват в ютуб каналите на другарчетата. Та, наскоро един от групата, Jo Jung Suk участва в реалити на Нетфликс, в което трябва да пробие като певец, да композира 8 песни и да напише текстовете им. По пътя има помощ от хора от бранша - двама рапъри, собствената му съпруга, която е певица (Gummy) и още една певица, при това не коя да е - АйЮ. Та, в един от епизодите, покани приятелската група от "Плейлиста", за да им представи песните си и да чуе тяхното мнение. Толкова им се радвах на отношенията, общуването, закачките, направо си личи, че са истински приятели, а не е само да пред камерата.
Чуха песните и резултатът е, че сега чакам една песен в тяхно изпълнение да види бял свят (обещаха го в предаването!), а от излезлите, вече има и един видеоклип, който е сътрудничество на трима от дружинката - Jo Jung Suk изпълнява песента, Jung Kuyng Ho го е режисирал, а Kim Dae Myung играе главната роля.

# 140
  • Варненска клюкарка
Роци, важното е че се разбрахме. В началото аз пък се почувствах изгубена в превода какво недоволстват Сокчовите фенове под една от рекламите му (ама буквално, че масово звучаха в стил "тази оппа не е стилна" 😂)  Оказа се че не коментират
рекламата също за сладолед, а са очаквали повече от камеото - по добре да го били сложили на някоя пейка да ближел сладолед, да тичал след жени, или да играел бивш, какво било с тоя магазин и т.н. 😄

Какъв списък със заглавия следиш, впечатлена съм!Беше ми интересно да прочета за актьорите от Плейлиста, помня че и преди писахте за отношенията им. И на мен ми харесаха, тази атмосфера която се усещаше в сериала, мисля че не може да изглежда толкова топла и естествена, ако не са близки наистина. Колкото и добри актьори да са, харесването помежду им много помага някои неща  да се получат още по добре.

Проф, явно ще ме изпревариш със съседите, ще чакам твоите впечатления.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 09:02 от Беллора

# 141
Следим с интерес Самонадеяният принц, но само заради главния. Той е слънцето - цялото съдържание на сериала и носителят на хумора в него. Харесах си го като чосонски сватовник, но тук го оцених още повече, защото мъкне цял сериал на гърба си. Няма ли го в кадър няма какво да се гледа. И диалозите, в които героят му не участва са много скучни. Страхотен образ са създали, без да са го правили да е някакъв идеал за мъж. На пръв поглед е повърхностен и леко простоват, но всъщност е доста по-сложен, "шарен" и завладяващ вниманието и симпатиите.

То и Лунната светлина има съдържание за не повече от 8-9 серии, а са цели 18, но там поне има съзвездие от любими актьори и актриси, които изпълват сериала. Дори Аджи3, чиято героиня е дразнеща досадница е голяма сладурка, а трите момчета и КимЮ са истинска наслада за очите и душата. Към тях и един по-възрастен любимец - актьора в ролята на дядото-съветник и зрителят не забелязва че сериите са ненужно много. Сега като го гледам след 1г. този сериал установих, че целият му рейтинг и успех се дължат само на Бо и КимЮ, и бодигарда и внука.

Установих, че вещиците бързо превеждат Пачинко и в сряда вече има бг превод, затова ще почакам до сряда за 3та серия.

# 142
Вещичките превеждат и No Gain, No Love. И четирите излъчени епизода са преведени.
И Снежанката (Black out/Snow White Must Die) също.
Има ги в канала им.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 16:53 от 2в1

# 143
  • Варненска клюкарка
Вещичките превеждат и No Gain, No Love. И четирите излъчени епизода са преведени.

Значи мога да го погледна, Роци каза че и харесало наалото.

Аз да питам, дано не е някоя простотия, но Гугъл ми превежда име на актьор Ромон - има ли такъв?. Най близкото  което знам е за Роуон, но със сигурност не става дума за него.
И още един въпрос - как разбирате за предстоящ сериал на някой актьор, в процес на снимки или все още само на хартия?

# 144
  • пак на Рив Гош
Рори, ще паднеш под чара на Ким Мин Дже, както е тръгнало Joy

Белл, не само началото, и по-нататък ми харесва. За него съм твърдо на клона.
Предполагам, видяла си информацията, че Ким Хе Юн и Ломон (Пак Соломон) са потвърдени в главните роли за нов ромком на SBS, I'm Human From Today. Излъчването е предвидено за догодина.
За нови сериали, аз чета основно в МДЛ, Soompi или ако ми мине нещо през инстаграм акаунтите на актьорите, които следя. Обикновено не съм в течение на най-горещата информация.
Но аз и не ровя целенасочено за новини, реклами, клюки, кой къде бил, какво ял и т.н., особено фен-акаунти и кликбейт канали.

Понеже е петък, малко хубави мъже:
- У Сок за корейския Vogue - https://www.instagram.com/p/C_edmOYp9Ug/?igsh=NTV0bjMxZDFxdGMw
- Пак Со Джун (Пако) - и той - https://www.instagram.com/p/C-SSmpMvlsF/?igsh=dDBkbTJseGpsZnRo
- цял набор - https://www.instagram.com/reel/C8pSaaCIVwV/?igsh=bGtudXN5NmVuNzRu

# 145
  • Варненска клюкарка
Роци, благодаря. Точно така, Шортса ми ври от тази новина вече 2 дни, та най накрая реших да и обърна внимание. Другото име за което се съмнявах беше точно Парк ( или Дан) Соломон, но не посмях да го напиша че да не объркам нещо, май той беше роден в Узбекистан, или някъде другаде из бившите руски републики, защото се шегуваха че в негова чест може да вмъкнат някооя фраза на руски , пак казвам дано не бъркм нещо, че често се губя в превода Joy От време на време ми излиза в класациите за красавци...
Видях и нвякакви новини за Джуно, но пак на корейски, тъкмо да проверя и за него.

Най-после някой да се сети че е петък Joy Хубави момци Heart

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 23:22 от Беллора

# 146
Джуно ще участва в нов сериал на НФ - Cashero, който се очаква да излезе догодина.

Не следя никакви акаунти в мрежата. Нито официални, нито фенски. За сериали и филми най-често се информирам от Soompi, Asianwiki, MDL. Понякога хвърлям поглед в  Hancinema или Dramabeans. Allkpop и Koreaboo са по-клюкарски и повече насочени към музикалния бизнес, но и там пускат новини за сериалите и филмите.
Срещала съм и руски сайтове, които буквално копират информацията от горните и я превеждат на руски, но не ги помня.

Време е вече за Снежанка, Адвокати и Заличители Wink. Отивам да видя каква са я накъдрили в днешните епизоди.

# 147
Цял ден си мисля, че е петък, ама нямах възможност да примъкна някой и друг мъж. Stuck Out Tongue Winking Eye
Роце, сполай ти!  Доволни сме. Joy

Белл, аз чета основно в Koreaboo и Soompi. Нямам време за повече източници. Понякога попадам случайно на находки и в Ютюб. Ето ми я последната. Не сме ходили в корейско кино. Ами нека да видим как изглежда, малко преди премиерата на документалката за Куки. Не обръщайте внимание на недоволството на армито, която ни разхожда, че картоненият му модел не е 1:1, а са го направили малко по-нисък. Joy Кътчета за снимки да иска човек в тази държава! Умеят да те накарат да се чувстваш част от преживяването.
https://www.youtube.com/watch?v=SuJz-9-7idQ

# 148
  • Русе

Lee Hyun Woo става съперник на Moon Sang Min за привързаността на Shin Hyun Bin в „Cinderella at 2am“.
"Мъжки бой" за Снежанка - това ще е интересно, мисля. Joy
Споделих вече, че гледам "6-те летящи дракони" - до 10-и епизод в Плейтуб беше разкош, следващите не ми отваря, та си ги гледам на руски. Не разбирам защо ми отваря 10, а не отваря следващите 40?!
Изгубих си времето на 1 ден с два китайски сериала, не бяха моето нещо и затова не ги препоръчвам. Затова пък вниманието ми привлече "Преплетени светове" ( ако Плей-я не ми изиграе лоша шега пак) и Търсене: WWW.
Добри ли са ми изборите?

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 22:07 от winona

# 149
Ако Преплетени светове е Circle значи и двата споменати сериала стават, но са много различни. Първият е крими с фантастичен елемент, а вторият е романтичен, но са намесени и малко бизнес взаимоотношения.
Преди известно време коментирахме Световете, докато Рори го гледаше. Ето тук можеш да прочетеш малко.

Общи условия

Активация на акаунт