АС и други романтични К-драми - тема 11

• 18 722
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ех, лепнахте го този Заличител и няма връщане. Joy
Още като го кръщавах писах, че това е по-логичното заглавие. Но заради други филми и сериали с този ник, го кръстих Изтривателя. Приемам, че новоизмислената от мен дума си заминава и текущият сериал официално си става Заличителят. Joy
Ясно е, че като гледам следващите серии ще се изяснят някои неща. Но все пак да питам. Правилно ли съм усетила, че всъщност братът на Главния и Главната май нещо се харесаха? Червенокоска ми е още съвсем нов типаж и тепърва ще разбирам коя и каква е. Засега ме втрещява количеството кенчета, които обръща. И как успява да ги изцуцурка без много-много да я забележат и най-вече как така е все в тонус, а не яко преплитаща краци? newsm78

Съседският ми е на пауза. Чакам, тъкмо да ми се съберат поне 3-4 серии за гледане, докато отметна още 5 на Заличителя. След полунощ, като съм ударила една дрямка, един епизод не ми е достатъчен. Трябват ми поне два, че пак да ми се приспи.
Ако напредна и с двата се чудя дали да не видя и някой от другите два - ДНК-то или къщната романтика. Някой беше почнал Пепеляшката, дали я продължава и впечатления, ако може.

Поне по нормално време в събота и неделя по Сторито ще повтарят Мистър Грешен, а аз много харесвам начинът, по който е направен сериалът. Може да не е "Уау!", но и сюжет, и актьорски състав, режисура, операторско майсторство, музика, монтаж ... всичко е на ниво доста различно от обичайните турски сериали. Дотолкова, че комшиите не можаха да го преглътнат. Старите кримки знаете, че доста споделях, докато вървеше излъчването му в Турция.

# 121
Ауу, каква смешна трета серия на Самонадеяния принц беше. Дали имаше и 5 минути в които главния да не се е излагал, а ние да не сме се хилили като побъркани. Днес ще го повторим. Няма начин да пропуснем такова веселие. Сериала дали струва нататък не знам, но тая 3а серия ще има да я предъвкваме с тийна още дълго.

Аааа, кървища и чудовища не ми се гледат. Призраци и вампири са максимума с кръв или без кръв, който мога да поема според актьорския състав, по-навътре от това в жанра и топ любимците едва ли ще ме вкарат. Иначе втори сезон не ми е проблем. Лесно се наваксва с 1ия когато има желание. Артдалските хроники така си ги таймирах, че приключих 1и и след няколко дни загледах втория текущо.

Малкият брат си падна по лекарката, но тя по пациента си, но това го осъзнава по-късно. И нали е психиатърка решава да докаже на себе си какви са й чувствата, да се самоизяде от вина и да даде всичко от себе си за да избягва обекта си на изучаване и чувства и така се оказват в доста комични ситуации и 4мата. За Рижка и малкия брат да не говорим в какви комедийни ситуации се оказват в опит да се мразят и избягват присъствието си. Десета серия беше толкова смешна, че ми се наложи да я разкажа почти цялата, че смехът ми силно привлече вниманието на тийна.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 09:04 от Рори72

# 122
  • Русе
Лечителят от 09.09.24 00 ч БТВ СТОРИ

# 123
Джи и Минка Heart Eyes
Колко ли пъти ще имат повторение няколкото корейски сериала, които БТВ върти?! Риторичен ми е въпросът, не се втурвайте да ми отговаряте. Joy

Рори, къде го гледаш Самонадеяният принц? Имам желание да го изгледам, но излъчванията по телевизията не ме устройват, а не го открих качен за гледане онлайн.

Заличителят ме зове. Понеже не пишете, да разбирам, че е от заетост с гледане. Stuck Out Tongue Winking Eye
Приятна вечер на всички!

# 124
Самонадеяният принц гледаме по сторито в 22.30 и днес в 11.30ч. на повторението изгледахме на бис финалната излагация на главния. Дано и следващите серии са толкова смешни.

Аз съм заета с разни битови проблеми и гледам само сериалите по сторито заедно с тийна и Заличителят и Пачинко. Като дори още не съм успяла да изгледам 2а серия на Минчовия сериал. Не остава ред да си догледам останалите 7 серии от Клоуна на трона, а толкова искам да ми се намери време за него.

# 125
  • Русе
Успях да видя участието на У Сок- Сондже в "No gain no love". Flushed Много кратко камео беше, на смотан заместник продавач в магазинчето на Главния.  Можеха нещо друго да му измислят...Дали не са се страхували, че ще засенчи Главния сладур? Rolling Eyes
Някой може ли да ми каже от кой сериал е този клип?
https://www.facebook.com/reel/780682544264819

# 126
# 127
  • пак на Рив Гош
Някой беше почнал Пепеляшката, дали я продължава и впечатления, ако може.
Профи, аз я почнах, ама първият епизод толкова не ме грабна, че още събирам сили за втория (реших все пак да му дам поне 2 епизода шанс). На хартия сюжетът е интересен, ама само на хартия - Тя и Той са двойка, ама Тя не знае, че Той е трето поколение чебол и е син на шефката на компанията, където работят. Майката дава на Тя пари, за да скъсат и Тя се съгласява (не е спойлер, защото това е първата сцена) и засега действието започна по линията "Те се обичат, но Тя иска да скъсат, а Той иска да я спечели обратно". М-хм... предчувствам сърцераздирание и драма. Освен това, двамата не ми харесват като двойка. Не ми стоят визуално и "химически" добре. Отделно имам резерви и към актрисата (Shin Huyn Been) - не я харесах в "Болничния плейлист", харесах я повече в Tell Me That You Love Me в началото на тази година. Не ми е стабилна като игра и няма харизма (според мен). И не е до разликата във възрасттна на Главните. В No Gain No Love също имат голяма разлика, ама са страхотни сладури заедно.
Та, затова, за момента "Пепеляшката в 2 сутринта" ми е на изчакване.
"ДНК"-то също ми е доста на кантар, все се каня да го зарежа, ама все се сещам за чара на Шиуон и му давам още един епизод шанс, въпреки рядко неприятната Главна. Не мога да си представя, че нормален мъж би ди паднал по подобна вряскаща кукувица.

# 128
За "ДНК"-то съм напълно съгласна с Роци. Много дразнеща главна. На 3 годишния ми внук му прилича да си слага пръстчетата на главата в имитация на антенки (или рогца в неговия случай Animal Cow), но за 30+ годишна жена е нелепо. Язък и за Шиуон, и за Те Хуан Rage.

Пепеляшката на моменти е много лековат, а на моменти те хваща за гърлото.
Скрит текст:
Главната е имала тежко детство, с баща насилник. Една нощ взема брат си и бягат и от тогава тя се грижи за него. Сега той е ученик в горните класове и беше замесен в училищно насилие. Той не е насилникът, но остана страничен наблюдател. Сестра му разбра и беше много разочарована от поведението му. Имаше много силна сцена по този повод.
Хубава връзка между двамата братя-чеболи. Няма противоборство между тях, както често се случва в сериалите. Тук са приятели и се поддържат. Големият е женен за тази, която майка му е избрала, но живее сам, защото съпругата му си вее парцалките в чужбина и се прави на инфлуенсър. Само, че сега се върна и мисля, че ни предстои да се посмеем с тях двамата.
Намесиха и малко съспенс, защото главната взе да получава някакви любовни СМС-и от непознат номер и дадоха някакъв мъж, който се усмихва загадъчно-зловещо.

# 129
  • Варненска клюкарка
Проф, то Заличител е най логичното, другото даже не съм го запомнила какво е, от самото начало си го наричам така.

Главната е много нежна в лице и с главния стоят доста добре на екрана, него вече го показах като налапа цветето, докато я гледаше да се омайва с друг.

Докато в началото интереса и беше към брат му, в 10та вече се обособиха 2 двойки главните и рижка с брата. Вярно, голям смях падна в 10та, особено към края рижавата с брата, момента с тоалетния хумор, човекът клекна в гората, по едно време нададе вой че го ухапала змия, почти припадна, накара я да види отзад, тя с една пръчка плахо повдига дрехите му....Joy В следващата сцена стоят подпряни на линейката, не било змия, най ми било оса Joy По погледа и личеше че гледката е убила всичко детско у нея Joy

Смятах да погледна Пепеляшката и аз, ама като ви чета май не. Съседите още не съм го продължила след 4та, сякаш нямам и желание, ще видя какво ще разкажете нататък....

Сокчовото камео се чудят как им е хрумнала тая щуротия с магазина - красив 190 см мъж, вместо да го сложат за бившия на главната, правят нещо напълно лишено от смисъл.

# 130
  • пак на Рив Гош
Белл, не могат да го сложат за Бившия на Главната, понеже Тя има вече един значим Бивш, който си е направо второстепенен герой, няма как да добавят още някой.
Сериалът е сниман в края на миналата година (до края на март тази година), преди планетарния успех на "Бегача", та може би  затова участието на У Сок да е застъпено толкова за кратко, колкото да засвидетелства приятелство към режисьора. Ако се снимаше сега, може би камеото щеше да е по-значимо, стига да успеят да хванат У Сок между два ангажимента (или фен-срещи) Joy.

2в1, след като прочетох поясненията ти за Пепеляшката (коректорът ми го поправи на "пепелянката" Joy), може да продължа поне с още 1-2 епизода. Харесвам Yoon Park, харесах и героя му, та затова ще поупорствам още малко.

# 131
Ааа, Рижка не само е погледнала, а е изсмукала отровата, защото мислеха че змия го е ухапала. Затова и двамата стояха до линейката така увесили носове, мълчаха и гледаха с празен поглед.

# 132
  • Варненска клюкарка
Рори, помислих си го като им видях физиономиите и как избягваха да се погледнат, но не ми се вярваше да е това, вярно било значи rotfImbo

Роце, съмнявам се някой от коментиращите да е гледал сериите, просто пишеха под видео с У Сок, пък в моя Шортс все още преобладават, но и няма как да е друго при положение че наистина има много изяви. Като спомена планетарния,  някакви американски блогъри обссъждат Ким Хе Юн - красива, естествена, национално съкровиже, но за мъжете предполагам е нормално да са по-впечатлени от жени и е в реда на нещата да и отделят внимание повече отколкото на колегата и.

https://www.youtube.com/shorts/UTiSZBP5CGA

Друг американски блогър пък обсъждаше красивото и тяло и танците и. Харесвало му да я вижда да танцува с 3 инча гола плът в талията, вместо стегната в корсети,  сутиени, смъкнати презрамки и т.н.Каза че негови били поне 20 гледания на някаква реклама за козметика, била много красива....

Смених телефона, още свиквам с него  и нещо преноса след първото видео не ми се получава и загубих другия блогър...

това е с танц
https://www.youtube.com/shorts/vUUBPkRHQ9E

# 133
  • пустинен пъпеш
Реших да погледам No Gain, No Love ,загледах и част от еп.1 на Cinderella at 2 AM,следя и съседския- Love next door ,и Romance in the House.Започнах и Faith(2012),който засега ми е най-интересен,въпреки че съм едва по средата на 2 еп.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 18:26 от rududu

# 134
rududu, Love next door е Съседският. Предполагам следиш Заличителя - Bad Memory Eraser. Hands V

Белл, аз в началото изобщо не я харесах главната в Заличителя, нямам представа защо. Но някак свикнах с лицето ѝ с напредването на сериите и вече я намирам за достатъчно симпатична. Във всеки случай нито тя, нито главният ще влязат в списъка ми с любимци. Просто не са мой тип. На мен братът ми харесва повече.

В модераторската тема подсказаха трик за вграждане на клипове от шортса. Пробвам го с Хе-Юн, че е много сладка с трите пръста голота от поста на Белл. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт