Още като го кръщавах писах, че това е по-логичното заглавие. Но заради други филми и сериали с този ник, го кръстих Изтривателя. Приемам, че новоизмислената от мен дума си заминава и текущият сериал официално си става Заличителят.

Ясно е, че като гледам следващите серии ще се изяснят някои неща. Но все пак да питам. Правилно ли съм усетила, че всъщност братът на Главния и Главната май нещо се харесаха? Червенокоска ми е още съвсем нов типаж и тепърва ще разбирам коя и каква е. Засега ме втрещява количеството кенчета, които обръща. И как успява да ги изцуцурка без много-много да я забележат и най-вече как така е все в тонус, а не яко преплитаща краци?
Съседският ми е на пауза. Чакам, тъкмо да ми се съберат поне 3-4 серии за гледане, докато отметна още 5 на Заличителя. След полунощ, като съм ударила една дрямка, един епизод не ми е достатъчен. Трябват ми поне два, че пак да ми се приспи.
Ако напредна и с двата се чудя дали да не видя и някой от другите два - ДНК-то или къщната романтика. Някой беше почнал Пепеляшката, дали я продължава и впечатления, ако може.
Поне по нормално време в събота и неделя по Сторито ще повтарят Мистър Грешен, а аз много харесвам начинът, по който е направен сериалът. Може да не е "Уау!", но и сюжет, и актьорски състав, режисура, операторско майсторство, музика, монтаж ... всичко е на ниво доста различно от обичайните турски сериали. Дотолкова, че комшиите не можаха да го преглътнат. Старите кримки знаете, че доста споделях, докато вървеше излъчването му в Турция.

Много кратко камео беше, на смотан заместник продавач в магазинчето на Главния. Можеха нещо друго да му измислят...Дали не са се страхували, че ще засенчи Главния сладур?
), но за 30+ годишна жена е нелепо. Язък и за Шиуон, и за Те Хуан
.