АС и други романтични К-драми - тема 11

• 18 791
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
..................
Какво ни чака през септември:
09.09 "Хрупкие"/Fragile - 12 епизода, понеделник
11.09 "Сеульские хулиганы"/Seoul Busters - 12 еп., сряда
12.09 "Королева У Хи"/The Queen Woo - 2 част, 4 еп.
21.09 "Судья из ада"/The Judge From Hell ( с Ким Дже Йон, Рори Simple Smile) - 14 еп., петък и събота
23.09 "Моей Хэри"/Dear Hyeri - 12 еп., понеделник и вторник
25.09 "Пёсель знает всё"/"Ерунда"/"Голос собаки"- 12 еп., сряда и четвъртък
27.09 "То, что приходит после любви"/What Comes After Love - 6 еп., петък
27.09 "Существо Кёнсона 2"/Gyeongseong Creature 2- 7 епизода ( с Пако и Хан Со-Хи)
28.09 "Железная семья"/Iron Family - 36 серий , събота и неделя

# 211
# 212
  • Русе
Данифин, само линка с Дони не ми се отвори. Предполагам, че е реклама на филма с Хьон Бин "Харбин", който представят на кинофестивала в Торонто. Относно бройката харесвани - и аз като теб: тези, които не съм виждала и малко от видяните! Joy
Аз си продължавам с разсъжденията Stuck Out Tongue Winking Eye Този път наред е "Няма печалба, няма любов". Значи нашият чаровен ГГ-ой излезе незаконен, изоставен от майка си, отгледан от баба си, на която бил обещал нещо си (?). Изведнъж се разбира, че майка му в Канада е женена за пастор и (според руския превод) за да не очерня това хубаво семейство трябва да се внедри в компанията на ГГ-ня ( жена му). Не намирам смисъл в това, освен ...че биологичният му баща е Генералния директор на фирмата.
В правилна посока ли е мисълта ми?

# 213
Вчера го мернах на премиера на нов филм Дони
нямам против да се мярка навсякъде и на Вторник пазара може Grinning
Еднакъв главен https://mydramalist.com/people/32961-chae-jong-hyeop  два сериала
"Eye Love You" - джапано-корейският миш-маш го сдобиха с адекватно държаща се за годините си главна и беше удоволствие да ги гледам.
"Serendipity's Embrace" същият актьор , партньорката го докара до пъълно дърво, симпатично е момичето но във всиките и сериали физиономията и не се промени.
Гуки , много го харсвам , ама и той сутрин ................  като мен красив Joy   малко повече брадясал
https://youtu.be/92Ui38TRX6k?si=zEGJDoXfV76PPyT7

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 21:18 от Krissttinna

# 214
Бини и Дони на премиерата на филма Harbin в Торонто.

# 215
  • Русе
Докато чакам руски превод на "Кралица Уу" случайно ми попадна един сериал "Защото това е първия ни живот". Не можех да повярвам на очите си - вече съм на 4 епизод, а няма лигавене, крещене и другите подобни за корейските сериали неща. Е, имаше пиене и кареоке, ама пълно щастие никъде няма! Stuck Out Tongue Winking Eye
ГГ-ой (И Мин-Ги, който някъде съм гледала) изглежда има Синдром на Аспенгер, силно обран откъм емоции и чувства. ГГ-ня е "Съседката" - тя е колоритния, цветен и емоционален образ, който ще променя себе си и него (мисля). На втори план има също интересни образи, които допълват без да са натрапчиви и досадни. Май такъв сериал рядко се среща?! Има забавни и комични ситуации, на които се смея от сърце!
Забравих 3-ия главен герой - една сладка бяла Писана!

# 216
Уйни има превод
Королева У Хи
Днес излизат и останалите. Аз съм в чуденка дали да го догледам. Гледах трейлърите и май ще е по-интересно от първите четири, но по-късно ще реша.....

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 08:55 от Danifin1

# 217
  • Варненска клюкарка
И аз с малко клюки от сайтове и от Шортс....

Бини и Дони са имали специално предпремиерно представяне в рамките на фестивала. Темата на филма им е велик национален герой (в ролята Бинчо) японската окупация и борбата за овобождение. Подписал е и договор за сериал, за пръв път от 5 години, време за което е снимал  филми. Естествено няма да е във водещата роля, паузата от сериалите е доста големичка. Заглавието Made in Korea (Произведено в Корея) На мен ми звучи интересно. Съпругата му Сончето също се завръща в сериалите, Марги писа наскоро за това. срещнах че тя ще се снима с популярен актьор, но не запоних името защото и нищо не ми говореше.......

Джи тези дни е бил в някакво предаване в канал в ЮТ поводът ревю на новия му филм (много премиери тази година, два серияла и един филм) със заглавие Револвер. Колежка му от филма е коментирала че знае че в момента имал хубава романтична връзка и го похвалила че за цялото време на кариерата му до сега, в този смисъл не е допускал разкрития за личния си живот. Джи е казал че предпочитал събиранията и раздерлите да се случват тихо. Аз пък се питам дали думите на колежката му имат нещо общо със слуховете вървящи от месеци за него и балеринката. Мисля че в бранша всичко си знаят един за друг, просто си пазят гърбовете и не споменават имена, но с потвърждението че има връзка, макар и полубезадресно не съм сигурна дали му е направила добра услуга Joy Той пък и го върнал като извикал силно името на нейния половин, но пъкс голяма работа, колежката му имала публично известна връзка....

Ким Хе Юн тези дни я хапят че яде много, щом въпреки танците е допуснала да качи 2-3 килограма. Критикуват закръгленото и лице, и по-меките линии на раменете, предмишниците и гърдите и.  Сравняват линиите в тази зона с популярните им кадри със Сокчо  от преди 5 месеца снимана седнала на раменете му. Поводът тези дни беше, че рекламираше някакъв ювелирен бранд в Хонг Конг и беше облечена в рокля по разголена в зоната на деколтето и, критикуваха я че горната част била пристегната и прекалено ниско. Вероятно в следващите дни ще я принудят да умре от глад и да се изстощава с допълнителни танци.
https://www.youtube.com/shorts/G-BQEbuhT68
https://www.youtube.com/shorts/Q4EHqdcyv6A

Тук на връщане така се беше скрила под шапка, маска и широка риза че едва я познах, първо помислих че е АйЮ че такъв вид по летищата е нейния стил.
https://www.youtube.com/shorts/e3zSfO0YRcM

Проф, благодаря за резюмето на Семейство по избор (“Family by Choice”). Ще изчакам отзивите в темата, макар че харесвам главния. Главната не се сещам да съм я виждала преди, но идеята за приятелството не е лоша, особено ако има и броманс.
Макар че няма изнесени имена на кого са предлагали главната роля в Бегача, но вече 3 пъти попадам на дискусия на корейски където обсъждаха че в едно интервю или фен среща, преди около година и половина - две  са го питали за бъдещи планове - казал как наскоро е отказал роля която много харесал. Бил силно впечатлен от сценария за пътуване във времето, музика, приятелство и голяма любов, познавал и работата на сценаристката (вярно, ако е на Бегача, познава я,  а съдържание звучи поне като на още няколко истории) Дълго се колебал, но и упорито го съветвали че за кариерата му няма да е добре за трети път в рамките на 3 години да го видят като гимназист. Та вярно че звучи точно като един от октказалите се....

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 10:00 от Беллора

# 218
  • пак на Рив Гош
случайно ми попадна един сериал "Защото това е първия ни живот". Не можех да повярвам на очите си - вече съм на 4 епизод, а няма лигавене, крещене и другите подобни за корейските сериали неща. Е, имаше пиене и кареоке, ама пълно щастие никъде няма! Stuck Out Tongue Winking Eye
Много любим сериал на мен и на щерката Heart Eyes. След него и двете станахме почитателки на И Мин Ки и го гледаме заедно при възможност. Много симпатични герои, и трите двойки са готини, има си и романс, и драма... всичко, което си трябва по сценарий Wink

Съпругата му Сончето също се завръща в сериалите, Марги писа наскоро за това. срещнах че тя ще се снима с популярен актьор, но не запоних името защото и нищо не ми говореше.......
Мисля, че става въпрос за филма There Is No Choice, а актьорът е Lee Buyng Hun (популярен чак до Холивуд Grinning). Филмът е римейк на един френско-белгийски (Le Couperet) и би трябвало да излезе догодина.

# 219
Уин, много добре представи Because This Is My First Life, успя да привлечеш вниманието ми - имаше пиене и пеене, но без лигавене 😅 Между другото през 2021г. са го давали по БТВ Лейди, но тогава хал хабер си нямах от к-сериали...Ще му хвърля едно око по-нататък.
След няколко текущи заглавия се върнах към едно от по-старите - Висше общество. Предвидим сюжет, вместо неочаквани обрати отново класови различия и невъзможна любов, на моменти наивен... И все пак има нещо в този сериал, което ме подтиква да го изгледам на един дъх 🤪 Мъжките образи са по-ярки - свикнала съм да ги определяме като "главния" и "втория главен", но тук не мога да реша кой заема централно място в историята. 
Противоположни по характер. Единия произхожда от бедно семейство и е труден за разгадаване - влюбен ли е, просто преследва целите си ли, до каква степен е искрен. Сближава се с правилните хора и първоначално е със скрити мотиви и в приятелството, и в любовта, но това се променя...  Другият е героя на Пакито - самовлюбен чебол, завижда на всички които го познават,😝😘 откри обаче Пепеляшка и заради нея се промени.

Криси, мен японско-корейския Обичам те с очите си въпреки сладките главни ме отегчи след 2еп. Дали да не му дам още един шанс 😁

Този филм със Сончето имах предвид, Роца. Но като не бях сигурна филм или сериал ще е, предпочетох да напиша само, че се завръща на снимачната площадка 😅

Бел, нямат вкус корейците, може и да я захапят... А Хе Юн така с няколко килца отгоре според мен е по-красива и женствена 😍

# 220
  • Варненска клюкарка
То и аз не разбрах какво е, та по навик го написах сериал. Ама Бинчови имат дете, някой все пак трябва да стои и вкъщи, та явно е избрала по кратка версия като за завръщане на екран.

Мин Ги наскоро го гледах във Вътрешна красота, но дали говорим за същия не знам, че много се замотавам с имената им.

Марги, Висше общество имаше и турска версия, май 2016 ама за годината не съм съвсем сигурна. Турската беше провал, затова и позаобикалях корейската на няколко пъти, че едното е римейк на другото, мисля че турската. Но Пакито е сладур и поне половината точки в Корейската би трябвало да идват от него.

Тъкмо го споменах и ми излезе в bts със Силната ДБС
https://www.youtube.com/shorts/hFLitgAzAVIbts

О да, определено е сдобила много женствена фигура и видях ка на няколко мъже направо им изтекоха очите Joy Наскоро, преди около 10на дни на някакво събитие, на сцената един я преследваше - тя накъдето мръдне, хайде и той след нея, този който я придружаваше, мениджър или който беше там заставаше от едната и страна, онзи отиваше от другата, накрая разбута 5 човека и успя да се нареди до нея Joy И други видях как я гледат, но с корейските заглавия в Шортс не им разбрах имената. За амеериканските блогъри да не започвам- "сладка, апетитна..." ....Joy

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 13:06 от Беллора

# 221
Белл, стана ми много любопитно кои са 3та отказали ролята на СонДже?

# 222
Вече съм доволна. Изгледах Smile по-скоро изслушах / понеже работя, слава богу днес съм ХО/, и новите 4 серии на Кралица У.  Тези дни ще ги изгледам пак на спокойствие. Интересно са направени, така трябваше да направят и първите четири. Според мен ,май ще има продължение.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 11:47 от Danifin1

# 223
Бел, вярно, че турския (от 2016) е римейк на корейския (2015). А аз мислех, че това с еднаквите заглавия е съвпадение 😂 Но така като чета и без да съм гледала Т-драмата смея да предположа, че оригинала е по-добър - най-малкото защото всеки е себе си и никой от двамата главни мъже не се представя за другия. Вместо излишно разтягане и глупави недоразумения бързо сложиха картите на масата - единият вярва в приятелството им, за другия то е основано на съперничество помежду им. Теглиха си един здрав пердах и започнаха да се разбират като хората без повече да премълчават нищо 🤪

Пакито много хубав - засенчва и мъже, и жени 😝❤️

# 224
  • Варненска клюкарка
Белл, стана ми много любопитно кои са 3та отказали ролята на СонДже?
Рори, малко объркано съм се изказала по-горе, забравила съм да напиша името, само съм цитирала заглавието за което писа Профа, че тръгва другия месец. Не 3 имена, а писах че срещам коментарите на корейски за едно и също име вече за 3-ти път т.е. корейците са почти сигурни, че едното име е Хуанг Ин Йоп. Запознати с изказванията му  го броят за един от получилите предложението за ролята на Бегача. Изказването е старо, т.е. не като да си прави реклама сега на гърба на сериала. Не съм попадала на други имена които да коментират във връзка с Бегача. Писаха още че явно е търсен точно неговия тип - около 30 годишен актьор, който да може да се вписва и в ролята на гимназист и на мъж 30 + да може и да пее. Въпросния е набор на Сокчо, тогава към 30-31, доста популярен, с много фенове, пее, танцува и наистина и преди е работил със сценаристката.

Марги, много сладък. Много ми хареса шортчето което сложих по-горе как си успокоява колежката от Силната - тя се смущава, а той какъв е внимателен Heart
Къде го гледаш Висшето общество?

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 18:53 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт