Някой може ли да сподели подробности за този фестивал?
- 1 028
- На пазар
) много им се радват. Запознават се по време на общи снимки на реклама през 2015-та и оттам се харесват и няколко месеца по-късно обявяват връзка. Две години по-късно, на него му откриват назофарингиален карцином и тогава той прави петгодишна пауза за лечение и възстановяване, по време на което двамата остават заедно. Ким У Бин се върна на екран през 2022, с Our Blues (където играе и Шин Мин А, макар и да не са двойка на екрана). 

не ги е разхождала сама.

На час по лъжичка ни пускаш едни изкушаващи мнения...
В Демона ГГ обуваше на крачетата на главната луксозните и обувки за по 4000 долара и от рафтовете в дрешника избираше някоя миниатюрна чантичка Диор, за да и я бутне в ръцете докато провеждаше кратък монолог защо настоява да са точтно тези модели, но не и преди това камерата да акцентира в близък план върху тях - хем романтиката на лице, хем скъпата реклама 

На час по лъжичка ни пускаш едни изкушаващи мнения...
. Не се разпростирам много, защото не съм сигурна, че моите "странични четива" са интересни за всички, та гледам да не се 'Абя да пиша дълго и напоително, ако няма кой да го чете.
) в Инстаграм и Ютуб, понеже пуска видеа за живота в Корея (иначе работата му е свързана с организиране на събития). Дошъл е в Корея като студент и вече десетина години живее там постоянно. Той беше "домакинът" на подкаста. Другите двама не ми говорят нищо. Вторият младеж е в Корея от няколко години, а девойката - от година и половина. Та, разговорът се въртеше около техните впечатления и сравнения на аспектите на връзките (той в момента ходи с французойка, тя - с кореец, а "домакинът" в момента е сингъл, но има "опит" и с французойки, и с корейки). Та, всичко това, за да кажа, че е базирано на лини впечатления и преживявания на трима души, а не е сравнително проучване, подплатено със статистика (нали знаете, че аз обичам да работя с официални данни... професионална деформация
), та не очаквайте 100% достоверност.