АС и други романтични К-драми - тема 11

• 18 047
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Новите предложения за Ноември:
https://www.youtube.com/watch?v=3x-XAurHMxQ

# 616
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Пако в реклама на Шанел.

И мърдащ - https://www.instagram.com/marieclairekorea/reel/DBipNvOvZfw/

Пуснали са и трейлъра на предстоящата романтична комедия Мистър Планктон

# 617
  • Варненска клюкарка
Какъв хубав Пако на първата снимка Heart

Като го видях, се сетих че в момента върви някаква анкета/класация по гласувания за модните брандове, не знам как точно да го нарека. Мисля че отчитането става в няколко от големите модни списания, в няколко фази  и е започнало през втората половина на годината при мен в Шортс не се чете лесно от купищата бутони на екрана. От това което разбрах гласуванията са по любими артикули, на кой бранд като включва всичко - дрехи, козметика, аромати, аксесоари и специално внимание е отделено за азиатските гласове. Не разбра много и малко запомних но горе долу беше така - на първо място Диор, Шанел и Прада са на 2ро и 3то място, Ив Сен Лоран на четвърто, нататък редът ми се позагуби но имената запомних - Пиер Карден, Армани, Валентино, Балмен, Жан Пол Готие, Ермес,, Фенди, като последния  подчертано за мъжка мода....Останалите до към 20 място не запомних. Вероятно през декемри или януари ще излязат окочателните данни за годината

Уин благодаря за линка, ще го прегледам.

Аз изгледах пета и шеста серия на семейство по избор. Харесаха ми, но нещо изгубих надежда че скоро ще видя младежите приключили с гимназията, което пак ме кара да се чудя защо в ролята е на единия е 33 годишен мъж. Все още не разбирам от какъв зор се появи неговата родителка, нито се е променила, пак сипе обвинения към него, защо и е тогава да го иска да живее с нея и така ли смята да го привлече? За разнообрвазие съсипва психиката и на малката сидъщеря, с две думи токсичен родител. Подозирам че другата майка не иска да се срещне с детето си, което много обича, защото може би вече е създала семейство и вероятно то няма представа че там някъде назад в годините е оставила първото си дете.

Някой разбра ли какво махна от масата осиновителят, не чух думата а той обясни на другия татко че децата са станали от масата, а въпросната хпрана била на цената на златото, т.е. само за децата е.

Видях маргаритките, за Шортс обясних че често някои детайли са ми закрити...

Това е страхотно, нещо като кръстоска между колело и влакче за четирима - с педали по утвърдения марирут на железопътна линия сред природата със скоростта на костенурка. Приятно, раздвижващо и безопасно.

това училище още не бях го виждала, в сериалите на училищна тематика съм свиквала с едно определено

# 618
  • пак на Рив Гош
И синеок Joy

Mr Plankton си го чакам с нетърпение (както още 5-6 заглавия от списъка, който пусна Уинона), ама ме е страх, че ще е сърцераздирателен.

Белл, това училище май е новият "хит" сред сериалите. Мисля, че го гледах наскоро в един от последните сериали, върти ми се в главата, че може би беше в "Блещукащата Диня" Flowers Watermelon. Ама още не са пуснали локациите в сайта, където гледам, та не съм съвсем сигурна.
Мисля, че младежите ще излязат от гимназията в следващия епизод. И там също би трябвало да се разбере защо майката на Сан Ха се опитва да се върне в живота на сина си. Тя е рядко токсичен родител (китайската ѝ посестрима е на второ място в категорията ми за най-токсична майка в китайски сериал). Но корейската, поне засега, е една идея по-обрана. Но въпреки това, и тя живее, за да вгорчи живота на сина си (пък и не само на него). Тя е една завършена егоистка и може да води курсове по вменяване на вина. Скоро би трябвало да я видим в пълната ѝ прелест.

# 619
  • Варненска клюкарка
Щях да питам споменатото назад заглавие по романа Опасни връзки има ли нещо общо с един филм от преди много години с Мишел Пфайфър в главната роля, май носещ същото заглавие? История от 17-18 век. От малкото което съм запомнила, не ми беше интересен, бях на 15-16г. каквато и адаптация да направят корейците не ми се мисли как ще писнат че Сончето е омъжена жена, дама, майка и т.н....

Вярно, в в Семейството видях кадрите за следваща серия имаше сцена с оценките от завършването, но пак ще ми е малко, защото главните пак си остават в някаква много крехка възраст.

По темата за майките -вчера уж замалко седнах при сина ми да си изпия кафето, а взех че изслушах цяла онлайн лекция по психологгия, даже май бяха 2 сляти - темата за детската и юнушеската психика, всъщност започна от вътреутробното развитие на бебето от 6 до 9 месец, бебешка възраст, ранна детска и малко нататък като отражение от първите дни на този свят...  Макар и в събота продължи почти до обяд но не можах да изляза.... Настръхна ми косата колко много можем ние майките да объркаме децата си, бащите нямат такова влияние, те по-скоро влияят на дъщерите си, а ние на синовете и въбще като цяло.

ПП Тоя Планктон изглежда интересно.

Ох тоя Ча, трябвало е да оставят и кадрите как мина през шията на фламингото и цопна в басейна Joy
https://www.youtube.com/shorts/3JLZcJE_MrI

# 620
  • Русе
Роца, Mr Plankton го дават като комедия, романтичен и драма. Да готвя кърпички, казваш?
Относно "Семейство по избор", моля те, кажи ми, че "майката" не иска сина си като евентуален донор, защото фантазията ми натам ме води и има опасност да спра да гледам, ако е така. На вампири и жестокост не издържам.
А Пако...каквито и очи да му сложат пак ще си го гледам. То на него всичко му върви...Rolling Eyes
Белл, не си сама, на мен също не ми допадна  "Опасни връзки". Помня само факта.

# 621
  • пак на Рив Гош
Щях да питам споменатото назад заглавие по романа Опасни връзки има ли нещо общо с един филм от преди много години с Мишел Пфайфър в главната роля, май носещ същото заглавие? История от 17-18 век.
Да, това е една от екранизациите на класическия едноименен френски роман на Пиер Шодерло дьо Лакло.
Опитах се по едно време да го чета, но аз по принцип имам проблем с класическите френски произведения, та и него не го харесах Joy
Та, не харесвам романа, не харесвам и Сончето, затова ще пропусна и корейската екранизация Joy
Но пък гледах преди време Tempted/The Great Seducer (2018), който 2в1 спомена като вдъхновен от романа. Виж този сериал ми хареса. Там направо остнаха хипнотизирана от Woo Do Hwan (който е и Главният в Mr Plankton),  дотолкова, че даже не отразих присъствието на Ким Мин Дже в другата главна роля Grinning.

Уин, готвя се за драма, понеже едно от първите изречения, което споменава Главният Герой в тийзъра, който гледах преди няколко седмици (не трейлъра, който пусна Профи по-нагоре) е "Колко време ми остава? 6 месеца? Една година?" (или нещо подобно). А аз вече съм травмирана от подобен тип въпроси, защото това се случи и с героя на Ким У Бин в Uncontrollably Fond, а за него знаем как завърши Sob.
И не, майката не иска сина си за донор (поне не в китайската версия).

# 622
Криси, днес цветята са за теб Heart Честит рожден ден! Да си здрава и много щастлива!

Благодаря момичета /сега мога и по корейски да се попрегъна при благодаря, в петък не можех Joy натежаваше ми напред баланса/.
Скрит текст:

+ 1 глас за Прелъстителя https://youtube.com/shorts/5J16IqnF6W4?si=3XjK07NMUXOy6oi1
 и Woo Do Hwan ,  скоро го гледах . Аз обаче харсвам опасните връзки и Валмонт покрай него. Дали заради изкуството обаче или заради Фърт и Малкович още не съм решила Joy

# 623
Бек, на 32, и повече от всякога изглеждащ дечко на не повече от 16. Heart Eyes

Не съм примъквала отдавна светски новини. Ето.
На 28 октомври Star News съобщи, че новото tvN шоу на PD Ryu Ho Jin „Handsome Guys“ наскоро започна първото си заснемане на различни места около Пусан.
В отговор на съобщението, tvN потвърди, „PD Ryu Ho Jin ще стартира новата програма „Handsome Guys“ с участието на фиксирани членове на актьорския състав Cha Tae Hyun, Kim Dong Hyun, Lee Yi Kyung, Shin Seung Ho и Oh Sanguk. Джин от BTS ще се присъедини като гост за първия епизод.“
Добавиха: „Молим за вашето разбиране, тъй като не можем да разкрием конкретни подробности като места за заснемане или графици, за да гарантираме безопасността и гладкото протичане на заснемането. Допълнителни подробности за програмата ще бъдат споделени своевременно.“
Режисиран от PD Ryu Ho Jin, известен със сериалите „2 Days & 1 Night“ и „Unexpected Business“, „Handsome Guys“ е вариететно шоу на открито, в което членовете на актьорския състав Cha Tae Hyun, Lee Yi Kyung, Kim Dong Hyun, Oh Sanguk, и Шин Сеунг Хо пътуват из Южна Корея, за да открият уникални местни съкровища. Всеки епизод ще приветства нов гост, като Джин от BTS стартира сериала като първи гост.
Съобщава се, че премиерата на “Handsome Guys” е насрочена за 1 декември.

И още.
Оню от SHINee ще сподели поглед от дома и ежедневието си в „The Manager“ на MBC!
На 26 октомври популярното риалити шоу излъчи предварителен преглед на предстоящия си епизод, в който Onew ще бъде гост.
Новоиздаденият преглед включва надникване в апартамента на Onew, който той старателно поддържа подреден с всякакви почистващи препарати и инструменти. По време на рутинната си домашна тренировка Onew дори спира по средата на повторението, за да премахне малко прах от пода с валяк за мъх, след като го забележи.
След това визуализацията представя мениджъра и дългогодишния приятел на Onew, когото той среща за първи път в SM Academy преди 19 години. Когато Onew провежда първия си самостоятелен фен-концерт, родителите на Onew и мениджъра присъстват, за да го подкрепят, което кара участниците в панела на „The Manager“ да коментират: „Те всъщност са семейство“.
Следващият епизод на „Мениджърът” ще бъде излъчен на 2 ноември от 23:10 ч. KST.

От 1:13 нататък е краткото промо, но оставям целия клип, защото за доста от нас и началото на клипа не е за изпускане. Wink

# 624
  • Варненска клюкарка
Уин, готвя се за драма, понеже едно от първите изречения, което споменава Главният Герой в тийзъра, който гледах преди няколко седмици (не трейлъра, който пусна Профи по-нагоре) е "Колко време ми остава? 6 месеца? Една година?" (или нещо подобно). А аз вече съм травмирана от подобен тип въпроси, защото това се случи и с героя на Ким У Бин в Uncontrollably Fond, а за него знаем как завърши Sob.
И не, майката не иска сина си за донор (поне не в китайската версия).
Роци, подобни думи бьхя основен рефрен във всяка серия на Кралицата на сълзите, отговорът дори беше за има-няма 3 месеца живот, а тя оцеля, живя, роди дете... знаеш.... Музиката в трейлъра по-горе ми звучи някак бодряшка, това май означава че финалът ще е по-скоро щастлив. Имам чувството че историята ще е динамична, дано.

И аз с няколко изречения по скандал от преди няколко седмици...
Преди време коментирахме случая на Те Ил ли се казваше онзи от НТС...Руска влогърка на която може да се вярва, че не разтяга излишно новините, тя е и дублираща сериали, макар че дикцията и е потресаващо зле и обикновено  се задъхвам докато я слушам, но все пак се разбира. Та въпросния "герой" с още 2-ма са изнасилили чужденка, при това е била упоена т.е. в безсъзнание, което допълнително утежнявало ситуацията му пред закона. Тоест фактите са неопровержими, обстоятелствата са подробности, затова и така скоропостижно са го изритали от групата и се дистанцират от него по всякакъв начин, а той приема прекъсването на договора си. Вероятно го очакват много години затвор, парични обезщетения и всчко което съпътства такива неща....
На мен ми се вижда симпатичен, но както знаем айдълите ги избират и по хубост.

Рейтинговите сериали за 20 24

Профче, вярно много младолик изглежда Бекхьон, а и не е висок, съвсем на момченце прилича. Но май не мога да се учудя като видях тази година Демончо и Сокчо единия на 30 другия на 32....

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 12:33 от Беллора

# 625
  • пак на Рив Гош
Роци, подобни думи бьхя основен рефрен във всяка серия на Кралицата на сълзите, отговорът дори беше за има-няма 3 месеца живот, а тя оцеля, живя, роди дете... знаеш.... Музиката в трейлъра по-горе ми звучи някак бодряшка, това май означава че финалът ще е по-скоро щастлив. Имам чувството че историята ще е динамична, дано.

Белл, така е. Но аз и на "Кралицата на сълзите" бях травмирана от края на първия епизод нататък Joy. Затова казах, че и "Планктонът" изглежда да е сърцераздирателен и си готвя кърпичките Joy

# 626
Довърших Итеуонска класа. Много хубав сериал макар в него да няма грам романтика. За сметка на това, на моменти нещото, дето го имат в кърмата там, направо може да те накара сам да си приказваш. Много ми е трудно да възприемам такива човешки реакции и поведение. Възможно е и тук да сме пълни с такива ... леко сбъркани... по моите представи екземпляри, но поне аз в обкръжението си нямам. Хич и не желая да имам. Твърде размита им беше представата за това кое е добро и кое зло. Да добавя, че те самите не бяха наясно със себе си, не бяха наясно защо и какви точно цели гонят. И какво ще правят като, ако, ги постигнат. Лоши станаха добри, добри станаха лоши. В крайна сметка доброто възтържествува, злото си получи заслуженото. Всеки получи, ако не щастие, то поне шанс за бъдещо такова. Изключвам лошковците с наказанията свише. А това мен напълно ме удовлетворява като финал. Сериалът е много добре заснет, с много добър сценарий, актьорите са великолепни. Подразниха ме втората половина на 15 епизод и началото на 16. Сякаш сценаристите са забравили за сюжета до момента и са тръгнали да пишат някакъв нов сериал. Толкова ни в клин, ни в ръкав ми се видяха тези минути. Сигурно са били изпаднали в сценарна дупка и като кръпка лепнаха в сюжета едни патаклами, които можеха да минат в далеч по-обран и съкратен вариант. Единственото достойнство на тези "лепки" е, че Пако малко кютек демонстрира и вкарват много драматизъм в образа му. Разбирам го защо след снимките е казвал, че сериалът е оказал върху него огромно влияние не само в израстването му в актьорски план, а и личностно. Хич не му е лека ролята. И последно, но не на последно място, ще добавя, че в последните минути на сериала имаме мнооого от опцията "Целуващ Пако", а знаем той хич не ги умее тия работи, ама хич. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

П.П. Забравих да отбележа, че ОСТ-ът му е фантастичен.
А аз имам спешна нужда от нещо за подслаждане и подпуквам "Пепеляшка в два през нощта" в плейтюб тук - https://playtube.tv/search?keyword=Cinderella+at+2+AM До епизод 5 са стигнали с превода и явно другите 5 ще доглеждам на руски.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 21:55 от profi_1

# 627
  • Варненска клюкарка
Пофче, много ме радва апетитът ти за сериали напоследък - да ти отворя място да попишеш впечатления за пепеляшката. Преди време се двоумях между него и един от другите, другия не беше моето, а тоя с десетте си серии май е бил точно за мен, докато реша че ми е писнало и той взел че свършил Joy  Ще видя как са му субтитрите, че нали имах проблем  с Печалбата наскоро и трябваше да го търся в Телеграм, та може и аз да го погледна, май главните бяха сладки, от това което ми беше попаднало преди 1-2 месеца.

Визуално изброяване в Шортс на новите заглавия на драмите за ноември, със заглавията и коментари на руски - можете да си харесате и нови лица
https://www.youtube.com/shorts/bxWOSMS9BDU

# 628
Белл, обичам да съм пред монитора, но когато ММ работи до след полунощ това не е възможно. Затова в такива периоди гледам малко. Но той като се отпусне и не бачка вечер, се развихрям в нета колкото мога. Тези дни е така, та ето, успях да отметна цели две заглавия от първата ни страница. Освен това самата аз нямам допълнителни вечерни задачи и мога да се посветя на сериални удоволствия.
Пепеляшката снощи както я почнах, така и ме вдигнаха "за малко". Опитите ми да продължа в среднощни (2 РМ Mr. Green) доби не бяха особено успешни. Изгледах първия епизод и почнах втория, но се предадох. Ще гледам наново довечера. Главните са наистина много сладки, а главният пък направо си е за схрускване. Батко му скоро го гледахме като част от втората двойка в Печалбата. Малко постно почна и пълно с клишета, но се надявам водещият актьорски състав да ми компенсира достатъчно недоимъците в сценария и дразнещият офисен състав. А и, както ти отбеляза, само 10 епизода е, докато го захвана и ще съм го свършила. Аз и затова си избрах точно това заглавие. Нямах идея какъв сладур е главният, но вече съм убедена, че ще се облизвам покрай него до последната минутка на десетия епизод. Joy

# 629
  • Варненска клюкарка
Проф, със сладура ГГ почти ме хвана, ама хич не обичам офис истории пък с досадници съвсем, от друга страна  щом съм изтърпяла онези в Секретарката Ким, довечера може да се пробвам. Та говори ми Joy И без това съм само с по 2 серии седмично на Семейството, а първите преводи на Планктона сигурно ще са след около 2 седмици....

Вярно, много хубав главен, тук Пепеляшката е в списък с озвучките
https://www.youtube.com/shorts/V8sdOUdC3x0

Общи условия

Активация на акаунт