Ха, тъкмо се подредих да гледам при рускините и ми излезе това, май имам лошо предчувствие и за внезапното спиране на Плейтюб

Профче колко да се променят нещата, колкото са били различни преди да влязат в казармата. Единствения айдъл във видеото с класацията на бранд рейтингите от Роци най горе на страницата е Ча и то щото по съвместителство е и актьор и по този начин влиза във всеки корейски дом и не само корейски. Задълбочавам им се аз, кат ми минават пред очите без да ги търся и като знам колко са важни тези неща за корейците, не ги пропускам. Едно е някой да се развее по модните списания така, друго е да го гледаш в цяла серия къде дискретно, къде не толкова да показва какво да си купиш, че и в следващата пак така...
Вече забравих в документален филм или в сериал гледах как някои ходят на курсове където да ги отучат да се обличат с по 5 разлини бранда и да не носят емблеми големи като пътни знаци, а световните брандове точно за ЮК ги правят най много такива. Бях носила кадри със Звездю от Един обикновен ден, героя му в ареста щеше да ми извади очите с един леопард на Гучи + 2 педи надпис на гърдите, а играеше дете на много бдно семейство, ама тези които правят сериалите имат и други норми за изпълнение, та сигурно куп корейци са отишли да си купят същата и с радост са платили за това нещо парите за които са работили поне 2 седмици. Пак по корейски в няколко сериала разбрах какво означава подарък маркова чанта...2в1, благодаря за новините, страхотен Сокчо. За Ча се учудих лятото за скоростта с която засне това риалити, докато разберем че е излетял с 2 колички багаж които бутаха от антуража му, а Крис се смееше че бил с една раничка на гръб, и той се върна.
Ча във Финландия, колко е хубаво
https://www.youtube.com/shorts/f2ECPFUC1wA
:
! Търся си фитнес ... и фитнес инструктор, на чиято физиономия да закача снимка. Снимката и сама ще си я разпечатам.