Много съм притеснена - папилома вирус

• 5 275
  • 28
  •   1
Отговори
Искам да споделя с вас моята история за да ми олекне малко.
На 24 г. Съм и имам малко дете.
От 3 г. Имам връзка с женен мъж
Той беше се разделил с жена си и взе мен и малкия правех всичко за него,  но не искаше малкия и се промени държанието му към нас и започна да се занимава с неговата си жена аз разбрах писах и тя каза ДА и на другия ден си тръгнах. Борих се толкова време за 20 дни. След това ме потърси и от тогава мина 1 година пак с него. И един ден след полов акт прокървях отидох на лекар направих си биопсия резултат. ЧПВ, но незнам рисков или не  . Нямам възможност да си взема дори лекарства а той не ми помага в нищо. Изгорих раничка та която имах и след като се оправих пак започнах с него веднага половия акт. Знам виновна съм не мисля за здравето си защото чувствата ми са толкова силни към него, че не мога да се позная, но след толкова време страдание и чакане реших, че само здравето си влушавам и много се протеснявам само плача съсипвам се страдам а на него не му пука само за секс идва и си тръгва    омръзна ми що за обич е това. Защо се обича човек който наранява и не му пука как?  Казах му, че неискам повече да ме търси защото той ми каза ще дойда да се видим, но не взимай малкия иначе няма да дойда и аз му казах няма на кого да оставя малкия а той еми тогава няма да дойда?  И аз му казах повече неискам да ме търсиш и той каза добре да видим какво ще правиш и така блокирах го наистина ми писна и не ми се занимава след секс с него ми пари и боли. И този папиломен вирус ме притеснява много и проблеми си имам а той още повече ми вреди.  Реших да обърна вече повече внимание на здравето и на себе си и на малкия и да си намеря сериозен приятел и да спра връзката си с този човек завинаги колкото и да ми е трудно. Пия един сироп ИЗОПРИНОЗИН до като видя как да си купя другите лекарства. Много се притеснявам, че незнам кой щамп е вирусът ми, че нямам други лекарства, че съм самотна и тъжна много притеснена и плача и не ми е до нищо. Съсипана съм съсипах себе си, живота сии и здравето си. Искам всичко да се оправи. За сега само за папилома вирусът се протеснявам искам да се оправя и вярвам в Бог, че ще ме изцери и ще ми помогне, но пак сее протеснявам. Знам виновна съм и то много, но съжалявам и вече искам само да се оправя и да съм добре и да си продължа живота напред. Моля ви без лоши коментари достатъчно съм съсипана едва свързвам двата края. Просто исках да си споделя вече това всичко което крия. Нямам помощ от никого при нашите живея, но сама се чудя за себе си и така трудно ми. Е. Малкия не го приемат на градинка не получавам детски надбавки баща му не го е грижа не се интересува. И така...
🥲🥲🥲 Страх ме този вирус много ме притеснява много ме страх

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 09:17 от bubanka

# 1
  • София
Никой няма да те "изцери", ако не ти дойде акълът. Даже не ми се пише повече.

# 2
Без лоши коментари казваш? Какви да са коментарите бе мило момиче.
Ти си едно много глупаво същество.
Казваш, че живееш със вашите. Седни и поговори с майка си. Да те забеде на лекар, да започнеш лечение. и СПРИ СЕКСА  с този боклук, и всеки друг като него.
Имаш син, толкова ли е сложно да си гледаш детето и да мислиш за собственото си добро?
Имаш покрив над главата, имаш храна на масата. Работи върху себе си, върху бъдещето си. Постави си цели.

На 24г хората излизат от университета и влизат в живота. Ти си седнала да ревеш за някаква утрепка...Няма що.

Лош стана коментара, а внимавах.

# 3
Е що лоши коментари, ти за 4г криво-ляво си покрила случки за цял човешки живот. Хубавото е, че си малка още и имаш доста път още да извървиш, но трябва да си промениш сама начина на мислене.
ЧПВто ти е най-малкия проблем - 80% от хората го имат я един или друг момента открит или не... Ще ти създава проблеми, или не .. ама главата ти ги създава вече мощно.
Социалното ти поведение е безотговорно - родила си на 21, вече не си с бащата на детето, търсиш нов, женен!? Не работиш, явно и не учиш .. това твоето си е търсиш секс за да те издържа някой...
Седни си на Дто и си вземи живота в ръце. Да не живееш в София на центъра, че да няма градини?

# 4
А за какво ти е мъж я тази ситуация? Оправи си нещата здравословно и с детето, намери си работа, да си здравноосигурени и да имаш някакви доходи, че в момента е нормално да привличаш само такива, които ще идват да те изчукат и да си се прибират после.  Да не мислиш, че на опашка чакат свестните мъже, че да спасят някоя с дете, без доходи, с проблеми, живееща в детската стая. На свестните би им направило и неприятно впечатление, че си неглижираш детето и се занимаваш с женени мъже вместо това.

# 5
Не знам какво да напиша. Поредната жена, която няма себеуважение и достойнство. Няма да умреш без секс. Има хора, които не правят секс с години. Знаеш ли защо? За жената ще напиша. Защото една жена, която има себеуважение и достойнство, няма да позволи мъж да се възполва от нея само за секс. По-добре е сама да си стои. Всички мъже искат секс и ако една жена им предлага секс, те никога няма да откажат. И ти имаш дете. Вложи цялата енергия за себе си и детето си. Имаш едно създание, което разчита изцяло на теб. Не знам кога имаш време да мислиш и правиш секс, след като имаш дете.

# 6
То поне да търсише секс за пари, по на кяр щеше да си. Извинявай.

# 7
Гледай положително. Учи си уроците. Не очаквай мъжете да са много щастливи че имаш дете от друг. Но има и мъже с деца.  Няма вече нормални хора. Да не говорим за нормални мъже.

# 8
Хайде да почнем едно по едно:
- Защо няма детски надбавки за детето?
- Бащата припознал ли е детето или се водиш самотен родител?
- Не приемат детето е никоя детска градина или ти искаш в точно определена?
- В какви отношения си с родителите ти?
- Предполагам работиш?
- Я дай снимка на това изследване, което са ти установили, че имаш ЧПВ, но не и кой щам са - дай да го видим. /махни си имената/
- Раничката какво каза доктора - добре ли е?

Да, правилно си постъпила. Трябва да се излекуваш, защото е важно да отгледаш детенцето си.
Спри срещите с този мъж. Това са отровни отношения. Той ако те обичаше и искаше щеше да приеме детето ти. Силна си щом си избрала детето, а не си го хвърлила на родителите си.
Ще забравиш боклука неден. Малко ще ти е самотно и тъжно, докато срещнеш друг човек, но не си пропилявай младостта с някой, който не знае дали иска или не иска да е с теб.

# 9
Надбавки няма, защото, за да ги получава, детето трябва да посещава градина, ако е над определена възраст.

# 10
Детските не са ли до навършване на 18, подохдно?
Не че с 40-50 лв ще цъфне.

Детето и е малко, на 3-4.

# 11
  • София
Никъде не е писала възрастта на детето, но със сигурност няма 4.

# 12
Детските не са ли до навършване на 18, подохдно?
Не че с 40-50 лв ще цъфне.

Детето и е малко, на 3-4.

Ох, ако е на 4+ и не посещава градина, когато тя е задължителна за децата над тази възраст, не може да получава детски. Не дават, ако не посещава градина.

Може и при по-ниска възраст да беше..Просто си има изисквания, за да получаваш детски - да имаш бележка за ваксините, че посещава градина и пр.

# 13
Тя е заета с други неща, вместо да си оправи градината на детето, имунизационния статус и справка за доходите.
Циганките щом успяват да точат здраво детски, не вярвам да е толкова сложно.

# 14
Явно за презервативи не настоявате партньорите ви да ползват, макар че много ви вреди на вас това. А тоя, дето толкова го обичате, който непрекъснато те заразява отново и отново, който не се знае къде е ходил преди да дойде при теб, как го обичаш и как го търпиш не те знам. Друг е въпросът, че не само с херпес, ами и с ново бебе може да се събудиш някой ден.
Знам едно, че имаш дете и си много безотговорна майка, не даваш добър пример на детето си и не правиш нищо в посока да подобриш това.
Не съжалявам, че съм груба, явно някой трябва да ти каже :
стегни се, спри с глупостите, спри да си търсиш мъже-отрепки , грижи се за себе си, защото детето ти не може без теб, грижи се и за него,  намерете му детска градина, вземи си намери работа, изкарай малко пари поне за лекарства да имаш, па като се върнеш от работа уморена, ще те питам за секс мислиш ли?
Пиша ти го за добро, събери си ума, на 24 години не си дете на майка си и баща си, на 24 ти си глава на отделно семейство.

Общи условия

Активация на акаунт