Много съм притеснена - папилома вирус

• 5 278
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
Хайде да почнем едно по едно:
- Защо няма детски надбавки за детето?
- Бащата припознал ли е детето или се водиш самотен родител?
- Не приемат детето е никоя детска градина или ти искаш в точно определена?
- В какви отношения си с родителите ти?
- Предполагам работиш?
- Я дай снимка на това изследване, което са ти установили, че имаш ЧПВ, но не и кой щам са - дай да го видим. /махни си имената/
- Раничката какво каза доктора - добре ли е?

Да, правилно си постъпила. Трябва да се излекуваш, защото е важно да отгледаш детенцето си.
Спри срещите с този мъж. Това са отровни отношения. Той ако те обичаше и искаше щеше да приеме детето ти. Силна си щом си избрала детето, а не си го хвърлила на родителите си.
Ще забравиш боклука неден. Малко ще ти е самотно и тъжно, докато срещнеш друг човек, но не си пропилявай младостта с някой, който не знае дали иска или не иска да е с теб.

Нямам детски надбавки защото живея с нашите на квартира и нямаме регистрация мисля, че хазяйката не дава и за това не приемат малкия на градинка и са ни спряли детските. Майка и и повторния ми баща не са длъжни да ни издържат понеже бащата на моя син не поема никаква отговорност гледа само себе си.и нашите просто ми помагат да живеем тук и да има какво да ядем и съм мн. Благодарна.
Баща му не го е припознал.
Не работя защото няма кой да гледа малкия по - 24 /7 аз го гледам, ставам, лягам, излизам, къпя се, в тоалетната постоянно е с мен.
Понякога когато излизах с това момче което разби живота и здравето ми даде ми напразни надежди и сега ме изостави като куче. Оставях малкия при нашите и взимах пари от него за да им дам, че поне гледаха малкия или да купя нещо и така.
Пия лекарства за папиломен вирус
Едни прахчета и до скоро един сироп пиех.  Вината е в мен, че той ме заради и не ми помогна да се оправя дори и като се оправих малко веднага започнах на ново с него и сега ме боли ужасно и мисля, че ми излизат външни. Сега го помолих за прегледа да ми плати
Ако трябва да се горят да ми помогне и за лекарства да ми помогне. Само кой щамп е незнам 200 лв. Са изследванията нямам възможност, но дано да ми помогне искам само да се оправя страх ме много ми е трудно направих ужасна грешка голям грях много съжалявам, че стигнах до тук заради този човек. До скоро неспираше да ме търси и заплашва защооо спрях да се занимавам с него и накрая казах всичко на жена му и той ми звънна пред нея и вика колко пъти ти казах, че твойта рб няма да стане която искаш, но ти пак не разбираш от дума проста ли си не ти си нахална и на другия ден вика ти не ме разбра правилно и ще си ходи в Турция с нея на палатки ходят заедно всеки празник празнуват заедно си живеят а мен само в хотела от  ревност да не се зан. С някой ме бие и се гаври с мен. Аз съм виновна искам само да ми помогне сега да си оправя здравето и да се маха от живота ми искам да си гледам малкия да си го запиша на предучилищна като навърше 4 и почне 5.  След няколко месеца и да си намеря работа и да си го гледам. Страх ме той си има само мен и аз само него сега дето ме боли от долу и имам някви подутини на малките срамни устни се притеснявам искам само здравето ми да се оправи и да си гледам малкия никой друг не ми трябва. След дъжд качулка може би, знам, че съгреших много и съжалявам разбих си живота напразно съсипах си здравето Малоумна глупачка тъпа и проста съм, но ще успея ще гледам напред ще гледам да се излекувам ще си гледам мен и малкия само вече

# 16
Бие и се гаври с теб, а ти все още го търсиш искаш помощ от него? Правилно ли чета?

# 17
Бие и се гаври с теб, а ти все още го търсиш искаш помощ от него? Правилно ли чета?

Да защото от долу станах много зле и ме боли и нямам помощ от никого и ми излиза нещо незнам какво и пари, сърби.  Няма как да стоя така той е виновен и той за последно ще ми помогне.
От далеч всеки говори защото не е така затова

# 18
Тоест, вашите си ви отглеждат, не просто да помагат. Ти, като не работиш и нямаш доходи, то е ясно. Храната за двама души хич не е малко, ама има и ток и други консумативи, отоплението е сериозно перо зимата, телефони, телевизия, всякакви разходи по едно домакинство от сорта на препарати и пр., дрехи и обувки, детето сигурно иска и нещо да му се купи, лекарства, като се разболее...

И на тоя фон стоиш и си викаш спокойно, че ще го пуснеш на градината като започне петата година. Нещо не се ли усещаш, че не си в положение да не работиш? Отивай при социалните да видиш как може да се оправи проблемът с адреса, пускай детето и започвай с работа.

Според мен имаш някакво венерическо заболяване, освен папилома вируса. Тия симптоми, невероятни страдания, пишеш, че имаш и течение с много лоша миризма, май не са точно заради папилома вируса. Нищо недей да чакаш от този, само проблеми си създаваш. Приключвай всякакви контакти.

# 19
Тоест, вашите си ви отглеждат, не просто да помагат. Ти, като не работиш и нямаш доходи, то е ясно. Храната за двама души хич не е малко, ама има и ток и други консумативи, отоплението е сериозно перо зимата, телефони, телевизия, всякакви разходи по едно домакинство от сорта на препарати и пр., дрехи и обувки, детето сигурно иска и нещо да му се купи, лекарства, като се разболее...

И на тоя фон стоиш и си викаш спокойно, че ще го пуснеш на градината като започне петата година. Нещо не се ли усещаш, че не си в положение да не работиш? Отивай при социалните да видиш как може да се оправи проблемът с адреса, пускай детето и започвай с работа.

Според мен имаш някакво венерическо заболяване, освен папилома вируса. Тия симптоми, невероятни страдания, пишеш, че имаш и течение с много лоша миризма, май не са точно заради папилома вируса. Нищо недей да чакаш от този, само проблеми си създаваш. Приключвай всякакви контакти.

Никъде не съм писала, че имам течение с лоша миризма.
А, че ми излиза нещо от долу и незнам какво е трябва да отида нс преглед, но нямам възможност.
От далеч съвети се дават лесно.

# 20
Писала си:
"Преди да ми изгори папиломчето гинеколожката ми ми изписа гиналгин защото имах много лошо течение с ужасна миризма. "

Не знам, за мен "пари, боли, сърби и лошо течение с ужасна миризма" са симптом на нещо друго, не на папиломче.

# 21
Аз направо не мога да повярвам, че има толкова наивни и глупави момичета в 21в.....
1.Оставяла си детето на вашите, за да се виждаш с женения, обаче не го оставяш за да ходиш на работа?
2. Хазяите не разрешават да ви впишат по адрес, ами вие все някъде се водите по адрес нали така??
3. От какъв зор женения да ти плаща за лечение, на нещо, което явно и ти не знаеш какво е? Ти как разбра, че той е виновен за проблема ти?
4. Средно образование поне имаш ли? Потърси си работа дори и на 4ч или 6ч,за да имаш поне някакви доходи! Или работи вечер, когато детето спи, нали сте при вашите, няма да е само. И сериозно, ела на себе си и си вземи живота в ръце! Мисли и за детето, то в крайна сметка ще страда от глупавите ти решения!

# 22
Мимето, мъж който те бие и се гаври с теб сексуално, няма да ти помогне. За него ти си парцал, нечовек.
Не чакай на някой да ти помага, стегни се сама и се лекувай.
Не знам каква бактерия ти е лепнал, но само ще става по зле. Тези неща не минават от самосебеси.

# 23
Авторке! Слушай, тоест чети внимателно! Проста си, виждаме! Сега, ще говоря на твоят език. "Тури" розовите очила, кажи му, че всичко между вас ще бъде наред. Да може да те излекува!! След това му бий шута, ЗА-ВИ-НА-ГИ!

# 24
Авторке! Слушай, тоест чети внимателно! Проста си, виждаме! Сега, ще говоря на твоят език. "Тури" розовите очила, кажи му, че всичко между вас ще бъде наред. Да може да те излекува!! След това му бий шута, ЗА-ВИ-НА-ГИ!

Не отказах се неискам да ми помага. Всичко ще му се върне за дето ми разби живота и здравето ми. Блокирах го оъ всякъде дори неискам да чувам и да говоря за него.
Сама ще се оправя някак си.
Днес или утре съм на преглед и ще се моля и ще направя всичко възможно да се оправи живота ми
Аз направо не мога да повярвам, че има толкова наивни и глупави момичета в 21в.....
1.Оставяла си детето на вашите, за да се виждаш с женения, обаче не го оставяш за да ходиш на работа?
2. Хазяите не разрешават да ви впишат по адрес, ами вие все някъде се водите по адрес нали така??
3. От какъв зор женения да ти плаща за лечение, на нещо, което явно и ти не знаеш какво е? Ти как разбра, че той е виновен за проблема ти?
4. Средно образование поне имаш ли? Потърси си работа дори и на 4ч или 6ч,за да имаш поне някакви доходи! Или работи вечер, когато детето спи, нали сте при вашите, няма да е само. И сериозно, ела на себе си и си вземи живота в ръце! Мисли и за детето, то в крайна сметка ще страда от глупавите ти решения!
.   

Госпожо. Оставях детето ми да излизам само за 1 час. И въпреки това се връщах с пари.
Имаме регистрация другаде, но не живеем там и не приемат лапето никъде или места няма тук в нашия квартал е така. И майка ми и повторния ми баща си имат тяхно дете и вечер не искат дс гледат хората моето. Малкия ме търси даже като отида до тоалетната защото 24/7 съм с него. А женения от къв зор да ми помага. Преди него никога не съм имала проблеми здравословни. С него бях от години. И винаги след секс ме болеше и ми лепна папиломен вирус. И сега имам проблем, но го блокирах вече от всякъде не ми трябва сама ще се оправя и днес или утре съм на преглед дори зс това няма кой дс гледс малкия а вие говорите да работя лесно е от далеч. Човека ми разби семейството и живота здравето ми. Съсипа ме. Но само този който е минал или след като мине или ако мине през моя път ще ме разбере. Не вини никого не се подигравай.  Нс никого в живота всичко се връща дано никой не преживее това което аз. И моя живот само аз си го знам как го живея. И пак правя всичко зс малкия колкото мога. Защото има майки осигорени и всичко имат прекрасни мъже бягат с други и си заеба ват детето до като аз баща му си гледа живота а аз сама си гледам малкия.  Какво съм седнала да споделям тука та вие излязох те по - прости и от мен. Никой не искам помощ неискам сама ще се оправя вече научих грешката си и ще се справя до сега не съм, но от тук нататък поне ще опитам защото трябва да го направя. Тук въобще няма да влизам пишете каквото искате все ми е тая вече. Вие сте по - тъпи и от мен. Живи и здрави бъдете ама чак смешно ми стана. 🤣

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 11:39 от Mimeto832

# 25
  • София
Зарежи молитвите и започни да мислиш.

# 26
Явно има варианти. Все пак някъде е бил малкия докато си правила секс с женения. Надявам се!

# 27
Ами то и моето дете е прието на ясла в различен квартал от този, в който живеем, но ще посещава, а аз ще работя! Не си измисляй оправдания, ами се стегни! Какво има да му гледат на детето ти, да вечеря и да го приспят! Ти работи нощем, като през деня няма как. Нито ти се подигравам, нито те виня. Но не те и съжалявам.

# 28
Mimeto832, ако искаш да излизаш за по час вечер по хотели с разни мъже и да се връщаш с пари, разбира се, че и това е възможно, но рискуваш много здравословни проблеми и трябва да изкарваш повече, отколкото са ти медицинските разходи. Не се съгласявай на секс без презерватив отсега нататък.

Иначе, като си пуснеш детето на детска градина, няма да е залепено за теб, и ще работиш денем, когато то е на градина. Не разбирам защо държиш да работиш вечер.

Общи условия

Активация на акаунт