- Защо няма детски надбавки за детето?
- Бащата припознал ли е детето или се водиш самотен родител?
- Не приемат детето е никоя детска градина или ти искаш в точно определена?
- В какви отношения си с родителите ти?
- Предполагам работиш?
- Я дай снимка на това изследване, което са ти установили, че имаш ЧПВ, но не и кой щам са - дай да го видим. /махни си имената/
- Раничката какво каза доктора - добре ли е?
Да, правилно си постъпила. Трябва да се излекуваш, защото е важно да отгледаш детенцето си.
Спри срещите с този мъж. Това са отровни отношения. Той ако те обичаше и искаше щеше да приеме детето ти. Силна си щом си избрала детето, а не си го хвърлила на родителите си.
Ще забравиш боклука неден. Малко ще ти е самотно и тъжно, докато срещнеш друг човек, но не си пропилявай младостта с някой, който не знае дали иска или не иска да е с теб.
Нямам детски надбавки защото живея с нашите на квартира и нямаме регистрация мисля, че хазяйката не дава и за това не приемат малкия на градинка и са ни спряли детските. Майка и и повторния ми баща не са длъжни да ни издържат понеже бащата на моя син не поема никаква отговорност гледа само себе си.и нашите просто ми помагат да живеем тук и да има какво да ядем и съм мн. Благодарна.
Баща му не го е припознал.
Не работя защото няма кой да гледа малкия по - 24 /7 аз го гледам, ставам, лягам, излизам, къпя се, в тоалетната постоянно е с мен.
Понякога когато излизах с това момче което разби живота и здравето ми даде ми напразни надежди и сега ме изостави като куче. Оставях малкия при нашите и взимах пари от него за да им дам, че поне гледаха малкия или да купя нещо и така.
Пия лекарства за папиломен вирус
Едни прахчета и до скоро един сироп пиех. Вината е в мен, че той ме заради и не ми помогна да се оправя дори и като се оправих малко веднага започнах на ново с него и сега ме боли ужасно и мисля, че ми излизат външни. Сега го помолих за прегледа да ми плати
Ако трябва да се горят да ми помогне и за лекарства да ми помогне. Само кой щамп е незнам 200 лв. Са изследванията нямам възможност, но дано да ми помогне искам само да се оправя страх ме много ми е трудно направих ужасна грешка голям грях много съжалявам, че стигнах до тук заради този човек. До скоро неспираше да ме търси и заплашва защооо спрях да се занимавам с него и накрая казах всичко на жена му и той ми звънна пред нея и вика колко пъти ти казах, че твойта рб няма да стане която искаш, но ти пак не разбираш от дума проста ли си не ти си нахална и на другия ден вика ти не ме разбра правилно и ще си ходи в Турция с нея на палатки ходят заедно всеки празник празнуват заедно си живеят а мен само в хотела от ревност да не се зан. С някой ме бие и се гаври с мен. Аз съм виновна искам само да ми помогне сега да си оправя здравето и да се маха от живота ми искам да си гледам малкия да си го запиша на предучилищна като навърше 4 и почне 5. След няколко месеца и да си намеря работа и да си го гледам. Страх ме той си има само мен и аз само него сега дето ме боли от долу и имам някви подутини на малките срамни устни се притеснявам искам само здравето ми да се оправи и да си гледам малкия никой друг не ми трябва. След дъжд качулка може би, знам, че съгреших много и съжалявам разбих си живота напразно съсипах си здравето Малоумна глупачка тъпа и проста съм, но ще успея ще гледам напред ще гледам да се излекувам ще си гледам мен и малкия само вече