Брекети – къде, какви, за колко? -тема 17

• 27 989
  • 574
  •   1
Отговори
# 570
niksi007, при моята е същото положението, всички зъби в това число и кътниците последните избиха ( на 11 г е) , записала съм час при Бъчваров за другия месец. Направихме панорамна снимка, ако не сте я направете преди прегледа, хубаво е да я имате.  Ужасно много пари ми се струват, в Шумен цената е значително по-ниска. Обаче времето и организацията ме притесняват, а не мога да я оставя с тези кучешки като вампирче.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 22:46 от Radina

# 571
  • София
Хора, какви са тия цени на брекети? Вярно, че моите отдавна ги слагах при Динкова, но бяха около 2500-3000лв с включени всички посещения за целия период на лечение, което продължи над 3г. Какви са тия цени, какво е това чудо. Толкова ли са скочили?!

# 572
Още преди 2 години, когато сравнявах цени още с България,  бяха на една нога.
Миналата година,  юли- август  сложих на моите дъщери, идентична с тукашната цена, която платих, коментира зъболекарката на майка ми във Варна - 3000 евро.

# 573
  • София
С тази инфлация са двойни цените.

# 574
  • SF
Много благодаря за информацията. Шокиращи цени, нямам думи. Изглежда във Варна положението е такова. Ще се наложи да прежаля тези пари, но поне сега имам време да се подготвя психически преди прегледа. Дъщеря ми е на 10,5 години и кучешките й зъби се намират много нагоре и няма достатъчно място на реда. Избили са всички постоянни зъби, така че вярвам, че няма да ми предложат нещо по-различно от брекети.

Не ги жалете, захапката и правилната подредба на зъбите са от изключително значение. Не само до "фасада" и естетика. Мога много да ви разкажа за ползите от тези Х000 лева.
Цените ще се покачват, това е ясно.
Вижте, материали, труд, семинари, такси, курсове, дори наемите на кабинетите и т.н. - всичко си качва цената. Както и в магазина за дрехи и храни, всичко това е на крайният потребител.

Общи условия

Активация на акаунт