Брекети – къде, какви, за колко? -тема 17

• 32 840
  • 677
  •   1
Отговори
# 585
  • SF
Може би самолигиращите се са малко по-евтини, защото работата на ортодонта е по-малко.

# 586
Може би самолигиращите се са малко по-евтини, защото работата на ортодонта е по-малко.
Даже по-скъпи бяха, когато ги слагах. Малко по-скъпи.

# 587
Винаги са били по- скъпи.
Сложих такива на едната госпожица,  но беше ад- прекарваше  повече време в кабинета,  отколкото в училище.
Не се спогоди с тях, и 4 месеца по- късно смени долу, още 2 месеца след това- горе, с нормални метални.

# 588
Големият ми син носеше Деймън и беше ок с тях.Малкият Алекзандър система и много често ходеше в кабинета.

# 589
Керамични или метални?
Да, има такива цени все още.
Под керамични сапфирени ли имаш предвид?

# 590
  • SF
Не, има и сапфирени.
Керамичните са бели, по-незабележими от металните. Дъгата няма как да се скрие.
Най-стабилни са металните. За тийнейджъри са най-добре. Керамичните се разлепват по-лесно и първо, че се нарушава лечението, второ посещавате ортодонта по-често. На места и плащате презалепването.  Но пък са по-подходящи за млади момчета и момичета, заради естетиката.

# 591
  • София
Сложих такива на едната госпожица,  но беше ад- прекарваше  повече време в кабинета,  отколкото в училище.

Какъв е бил проблемът? По отношение на закрепяне към зъба няма абсолютно никаква разлика между двата вида.

# 592

Какъв е бил проблемът? По отношение на закрепяне към зъба няма абсолютно никаква разлика между двата вида.
коментирала съм доста в темата/ тогава , затова се включих в нея/- госпожицата дъвчеше като камила, и ги чупеше, отлепяше, арките се въртяха, в една съботна вечер тичах по китайските магазини, да търся извити нокторезачки, за да й отрежа желязото, че се беше забило във венеца...
Така и не останах убедена защо , подозирам, че не беше изчислено добре времето на поставяне на горната арка,...но, като рече , че ще ги сменяме с обикновени ... още повече, че сестра й беше с такива, и никога не е имала проблеми...
...ама сестра й , си дъвче човешки...

# 593
Здравейте, предстои ми поставяне на метални брекети при д-р Стефания Стоименова. Като цяло прочетох доста позитивни и един-два негативни коментара тук за нея и започнах да се плаша Grinning.  Аз доста я харесах като човек и на консултацията и се доверих. Бихте ли дали мнение, ако някой в момента е на лечение при нея или вече е завършил такова.

# 594
  • Mostly in my mind
Някой провежда ли лечение в Артдент, Пловдив при д-р Джуркова? Ако да, може ли да сподели ориентировъчни цени на метални брекети?  Препоръки за други добри ортодонти в Пловдив също приемам. Благодаря. Blush

# 595
  • Пазарджик
Някой провежда ли лечение в Артдент, Пловдив при д-р Джуркова? Ако да, може ли да сподели ориентировъчни цени на метални брекети?  Препоръки за други добри ортодонти в Пловдив също приемам. Благодаря. Blush
д-р Йозгьор.

# 596
д-р Йозгьор.
Август месец ми даде оферта 7900 за брекети и 8900 за инвизалайн. За тийнейджър става въпрос: дълбока захапка и леко разминаване между зъбите. Аз, лично, се отказах.
За Йозгюр има добри впечатления от преди 7-8 години, когато слага скоби на сина ми , защото нямаше място за постоянните.

# 597
В Пловдив ползваме доктор Стоилов. 6хил.лв, метални,  платени в края на миналата година. Понеже не съм от града, ще ми е трудно да обясня коя е болницата обаче

# 598
  • SF
Е леееко е скъпичко за метални. И за миналата година.

# 599
  • Mostly in my mind
Е леееко е скъпичко за метални. И за миналата година.
На мен ми казаха 8500 лв за метални. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт