Брекети – къде, какви, за колко? -тема 17

• 35 350
  • 708
  •   1
Отговори
# 705
Прибиране на кучешките зъби горе, а докторът е единн от предпочитаните в града. Просто недоумявам защо това се получава, на пръв поглед човек няма как да го види, но аз оглеждам доста детайлно и не мисля, че е ок, пак ще говорим с него.

# 706
Прибиране на кучешките зъби горе, а докторът е единн от предпочитаните в града. Просто недоумявам защо това се получава, на пръв поглед човек няма как да го види, но аз оглеждам доста детайлно и не мисля, че е ок, пак ще говорим с него.

Щом точно заради това са сложени брекетите и се е стигнало до тук, това си е точно некомпетентност от страна на ортодонта. По-добре потърсете второ мнение за конкретната ситуация. Нали разбира се може да си посетите и сегашният ортодонт, но да се допитате и до втори какво е довело до това, че след толкова време в крайна сметка прогресът е "забил" един вид.

# 707
Дъщеря ми е 2г.и 4 месеца вече с брекети. Сложихме ги заради липсващ зародиш на горен втори зъб, тоест събираме разстоянието. Все още резултата е незадоволителен , когато попитам ортодонката ми отговоря, че това е, тъканта на всеки е различна и, че не можела да прилага повече сила. С Деймън брекети е. По повод локацията- важна е. Когато ходиш толкова време всеки месец,, понякога и по два пъти се отразява.

# 708
Дъщеря ми е 2г.и 4 месеца вече с брекети. Сложихме ги заради липсващ зародиш на горен втори зъб, тоест събираме разстоянието. Все още резултата е незадоволителен , когато попитам ортодонката ми отговоря, че това е, тъканта на всеки е различна и, че не можела да прилага повече сила. С Деймън брекети е. По повод локацията- важна е. Когато ходиш толкова време всеки месец,, понякога и по два пъти се отразява.

Наистина може вече да ставам досадна с тези препоръки, но просто този ортодонт спечели приза „Лидер на Годината 2025“ в категория Дентална медицина.
Второ мнение, преглед имам впредвид никога не е излишен за такива проблеми. Не знам локацията дали Ви е удобна. За Пловдив става дума. Просто виждам, че сте притеснена и реших да споделя.

https://www.facebook.com/breketi.plovdiv?locale=bg_BG

https://luboslovie.bg/2026/01/30/%D0%B4-%D1%80-%D0%B3%D0%B5%D0%B … H-kQ6-L6X5XJglYzQ

Общи условия

Активация на акаунт