Мюзик Айдъл

• 28 567
  • 617
  •   1
Отговори
# 210
Малеее колко сте критични бе момичетаааааа.То че има доста музикални инвалиди има...но пък има и такива които са супер.
А журито...нали трябва да правят и малко шоу, иначе ще ее скукааааа ако стоят катопартийни секретари:-)не е ли така?
На мен ми харесва като цяло, както и Стар академи ми харесваше мн.повече от БИГ Брадър.

# 211
А какво ще кажете за близначките: Вяра, Надежда и Любов???
Но не тези от Брадърите.
Според мен доста добри гласви данни показаха момичетата.
Даже и Данчето Христова ги одобри!! newsm78 newsm78
Искаш да кажеш: даже Глория ги одобри? Данчето одобрява доста повече народ от надувката Глория. А дано да са и по-умни от ония от Благоевград. Засега тези са ми по-симпатични, ама те още и нищо не са показали.
Слави какво да го коментираме - кофти поведение, непрофесионални оценки (оууу, много си хубава, аз казвам "да"... #Crazy)
С нетърпение чакам да видя "фолк дивата"  hahaha Маргото как ще се представи newsm78

# 212
Оф тая пък Маргото е ужасна  Sick Sick Sick И на всякъде наредена  #2gunfire
Тва моми4е дето се яви в4ера с детенцето, много ми хареса  Wink

# 213
Мен много ме изкефи тризначките като изпяха една майтапчийска песен - абе нещо там за силикона...как точно беше не се сещам - Глория каква физиономия направи само... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 А Иван и Андрей - наистина са като Чип и Дейл! Simple Smile

# 214
Да, и аз останах с впечатление, че Глория коментира единствено външния вид на участниците.

hahaha Глория: "Не ми харесва бялото цвете в косата ти... не ти отива на стайлинга" /?!?!?/

# 215
Да, и аз останах с впечатление, че Глория коментира единствено външния вид на участниците.

hahaha Глория: "Не ми харесва бялото цвете в косата ти... не ти отива на стайлинга" /?!?!?/

Уф а като се сетя преди години тя как се обличаше и си очертаваше с черен молив устните ooooh!

# 216
хареса ми предаването а на журито доколкото разбрах трябва да е именно такова да напада участниците и май само 1 трябва да е добър с тях ама не знам кой от 4-та

# 217
  • София
Готино е предаването. Харесва ми. Дразни ме само журито 50 на 50 непрофесионалисти. Че какво разбира Глорето от музика, това че има глас не значи, че може да разпознае и 2 ноти. А за Слави-ми той пък навсякъде се вре, по всичко е експерт. И той 2 ноти не може да изпее, ама се мисли за певец. Видяха му се критериите за оценка. Май са ги избрали да се заяждат с кандидатите. Ама някои от тях си го заслужаваха. Аз ако пеех толкова зле, бих си мълчала и вкъщи дори.

# 218
Карчева, къде сиииии? Пускай снимките на Гло от далечната й младост преди няколкото тунинга-с цвете, без цици, с квото пуснеш.  Joy

# 219
  • София

а междудругото тази мацка с бялото цвете  не пееше хич зле. ама с коментара за цветето гло ме разби.  
Карчева, къде сиииии? Пускай снимките на Гло от далечната й младост преди няколкото тунинга-с цвете, без цици, с квото пуснеш.  Joy
без ботокс, без кичури .... hahaha hahaha

# 220
Готино е предаването. Харесва ми. Дразни ме само журито 50 на 50 непрофесионалисти. Че какво разбира Глорето от музика, това че има глас не значи, че може да разпознае и 2 ноти. А за Слави-ми той пък навсякъде се вре, по всичко е експерт. И той 2 ноти не може да изпее, ама се мисли за певец. Видяха му се критериите за оценка. Май са ги избрали да се заяждат с кандидатите. Ама някои от тях си го заслужаваха. Аз ако пеех толкова зле, бих си мълчала и вкъщи дори.

Ще ме извиняваш, че те успорвам, но не съм съгласна с твърдението ти, че Глория и Слави не разбират от музика. Хора които са завършили музикални училища и след това консеватория (визирам Слави) няма начин да не разбират от музика не зависимо от това,  че "той 2 ноти не може да изпее". Да не говорим, че от толкова много време се занимават с музика, че вече сигурно могат доста повече от това да разпознаят 2 ноти!

# 221
Поредната простотия!  Sick
Ще пораздрусат хормоните на дечурлигата и всичко ще мине и ще замине.

hahaha Това направо кърти мивки!  Joy Joy Joy

# 222
Журито наистина е арогантно, а на моменти непоносимо и недопустимо арогантно.Предсатавете си участниците с какъв ентусиазъм отиват на този кастинг, а повечето излизат разплакани от стаята с "главорезите".Сигурна съм, че всеки един на тяхно място "разпънат на кръст", би се почувствал наранен най-малкото.Дори не ми е приятно да гледам в подобни моменти.Единствено от журито ми допада Дони, защото за мен е истински професионалист и то не само в една област.Слави прекалява.Глория е мн. надменна.Данчето е като фурнаджийска лопата на моменти.Но трябва да признаем , че и на тях не им е лесно-да слушат и преслушат талантливи и не до толкова хора. Надявам се шоуто да ме грабне, макар че нищо не обещавам.Simple Smile

P.S.Дано да не се получи като в Стар академи-обучение, учение и накрая никаква реализация нито за избраните,нито за първият сред тях.

# 223
Нещо съм изостанала.
В колко часа го дават това шоу и по коя ТВ?

# 224
Слави може и да не може да пее, но знае как се прави шоубизнес. Факт е, че световноизвестни музиканти без кой знае какъв глас са на върха на всички класации и не смятат скоро да слизат от там ( Madonna, например). Така че може да имаш страхотен глас и да си пееш само под душа вкъщи или в някоя махленска кръчма и обратното. Въпрос на шанс, талант, характер и амбиции. Тъй мисля аз.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт