Фотошоп-18

• 19 185
  • 339
  •   1
Отговори
# 120
и от мен една за 8-ми март, но да си призная без бой  Mr. Green че не изцяло моя  Embarassed
и има една ръка дето трябваше да махна, ама май не измислих  с какво да я заменя....
И много благодаря на всички, които ме окуражават   bouquet, че аз до сега само ви четях и събирах материали и се учех. Все по-смела ставам да публикувам  Mr. Green

# 121
пак съм аз Embarassed
тоя пуст фотошоп го теглих повече от 12 часа и стигна само до 18%!

# 122
  • София
Мимс, имам една голяяяма молба...  Embarassed... Четките от рамката с кученцето са много нежни . Можеш ли да споделиш от къде са? Или поне как се казват? Ще съм безкрайно благодарна  Hug.

Въобще не си спомням от къде съм ги сваляла...  Confused Как се казват също не знам, защото аз съм си ги прекръстила...  Rolling Eyes
Дай си мейла, че в профила ти е скрит, ще ти ги пратя...  Peace

# 123
  • Gabrowo->Sofia
jana, ако увеличиш снимката по-голяма част от лицето ще запълни отреденото за снимка място, ръката ще се падне по-долу и по-вляво и ще може да я скиеш зад цветето.
MARIAELI, явно ти е слаба връзката, търпение му е майката

# 124
diddi то да е само връската Tired сега и екрана ми пожълтя!Май нов ще се купува

# 125
Луси, не мога да не изразя възхитата си от колажа и детенцето ти. Очичките са просто магнетични.
Простете, че не пускам нови неща, но се занимавам с плетенето на мартеници.
След утре ще започна да мисля картички за 8-ми март.
Айде успешен ден на всички!

# 126
jana, ако увеличиш снимката по-голяма част от лицето ще запълни отреденото за снимка място, ръката ще се падне по-долу и по-вляво и ще може да я скиеш зад цветето.

виж колко бързо го измисли  Laughing Благодаря   bouquet

WILD Cat,  и на теб  bouquet

# 127
  • София
Отчет:

# 128
Здравейте!Искам да помоля някоя от мамите,която е напред с работата с Photoshop да обясни стъпка по стъпка как се прави дадена рамка.Например mimmss,ако можеш обясни как си направила последната снимка с рамка стъпка по стъпка     bouquet

# 129
  • Русе
Mimoza благодаря ти аз чак сега открих шарпването на  очите наистина страхотно ги подчертава
Mimmss пак хубава творба откъде вадите тези страхотни четки не знам аз теглих откъде ли не имам един тон  четки и когато ми потрябва нещо все нямам подходяща

# 130
  • Разпиляна във въображението
много хубави неща сте направили

# 131
  • София
Mimmss пак хубава творба откъде вадите тези страхотни четки не знам аз теглих откъде ли не имам един тон  четки и когато ми потрябва нещо все нямам подходяща
Благодаря   bouquet
Искаш ли ги тези четки? Дай си мейла и ще ти ги пусна  Peace
Не знам откъде съм ги теглила изобщо  Confused

malkata86 нямаш проблеми, с удоволствие ще ти разкажа, но довечера, защото сега нямам време  Peace

# 132
здравейте момичета

mimmss много хубави неща си сътворила
гледам картички сте подхванали
ето нещичко и от мен

# 133
# 134
Хайде да се отчета и аз с едно от поредицата  Странни....:

Общи условия

Активация на акаунт