Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 60

• 78 302
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Пилешки дробчета с лук и кашкавалче

Десерт нещо като чийзкейк

# 91

За първи път правя суха паста директно сложена в тавата за печене със спанак, сьомга, чери домати, бри, зехтин и подправки. Имах големи резерви какво ще се получи, а то стана разкошно ястие. И то за около половин час. Силно препоръчвам да пробвате.

# 92
Пълнени чушки с кайма и ориз.

Талиателе с течна сметана, спанак, чери, испанско твърдо сирене и пушена сьомга, която е на малки парченца и не се вижда.

Пуешко кюфте и грилован патладжан.

Супа с гъби и овесени ядки.

Пържени пълнозърнести филийки.

Свинско с картофи, запечени в плик.

# 93
  • София
Телешко варено. Стария телефон ми се развали и сега е нов, ама евтин, и няма никой , не става никак и с  цветове.Sweat

# 94
  • In transit
Тайне, супер е снимката.

# 95
Картофена яхния с пилешко месо

Питки

И сладък салам, ама стяга в хладилника и е без снимка за сега 😄

# 96
sivi, може ли рецепта за питките?

# 97
sivi, може ли рецепта за питките?
Заповядай 😀
Скрит текст:

# 98
  • Враца
La farina,

Скрит текст:

За първи път правя суха паста директно сложена в тавата за печене със спанак, сьомга, чери домати, бри, зехтин и подправки. Имах големи резерви какво ще се получи, а то стана разкошно ястие. И то за около половин час. Силно препоръчвам да пробвате.

Аз, искам рецептата.

# 99
La farina,

Скрит текст:

Аз, искам рецептата.
Разбира се. В кръгла тава слагам цели спагети, които заливам отгоре с малко вряла вода. Сред това добавям около 300 грама бейби спанак, половин килограм чери домати, парченца сурова сьомга, а в средата една пита бри, която леко разрязвам. Добавям сол, черен пипер и доста зехтин. Пека във фурната. За половин час е готово. Вадя и разбърквам леко всичко. При поднасяне заливам с още малко зехтин. Много е вкусно.

# 100
Принцеси с масло и кашкавал

Пилешки бут на фурна и селски картофи

# 101

Турска вечеря с австрийска картофена салата. Странно, но вкусно.

# 102
  • Под сянката на разлистените кактуси
Свинско задушено (удушено, както казваше дъщеря ми като малка и така си остана) с гъби, целина и моркови и удушени картофи с масло

# 103
Свинско задушено (удушено, както казваше дъщеря ми като малка и така си остана) с гъби, целина и моркови и удушени картофи с масло

може ли рецептата

# 104
  • София
La farina-това ли са съставките на Австрийската салата:
1 кг. Картофи
200 мл. Бульон, говежди
2 гл. Лук, червен
2 ч.л. Горчица
3 с.л. Оцет, бял
50 мл. Зехтин
Пипер, черен
Сол