Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 43 546
  • 786
  •   1
Отговори
# 135
Кети, до вчера и на мен ми даваше грешка, и аз им писах. След един час успях да вляза в профила на дъщеря ми, но все още не мога да ѝ добавя нейния профил в моя родителски. Все още дава грешка. И пак съм доволна, видях учителите.
А ги виждаме от чичо гугъл Simple Smile Издирвам ги по имена и излизат, тези с по-специфичните.

# 136
  • European Union
J_M_M, и аз сега прочетох в хелпа, че трябва да си избирам дете. Но аз съм правила регистрациите преди 3 години, когато ни дадоха адресите и тогава нямаше възможност за повече от едно. Сега вече не мога да добавя второ дете при другото, защото не пазя кодовете.

# 137
А защо е нужна родителска регистрация в Дигиталната раница при положение, че детето има профил там + през годината се ползва ел дневника в Школо?

# 138
Големият ми син за 5 години в гимназия смени 3 електронни дневника и само една година беше с Школо, другите два супер неудобни и трудни за работа. Имаха срокове в които се изискваше от класните ръководител да предадат кодовете и да получат отговор че родителя се е регистрирал. И за мен беше странно. Та на големия имах срок, дребното просто като получих кода добавих, защото затривам такива листенца.Това се явява дневник, но отново отмениха задължително преминаване към него.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 15:51 от J_M_M

# 139
# 140
  • София
Страшна дивотия! Добре че бързо се отказаха от нея.

# 141
  • София
В дигиталната раница на сина ми е влизано от лаптопа, който ползваше по времето на Ковид, но... батерията му умря безвъзвратно и сега нямаме нито user name, нито парола. Някой знае ли как могат да се възстановят?

# 142
  • Sofia
Пък моята дъщеря никога не е имала тази регистрация, защото по време на Ковид в тяхното училище ползваха Школо за преподаване онлайн. Аз влизам с моя учителски акаунт, но там нямам деца.

Днес ходихме на шопинг и тя се възмути как така нищо не купихме Laughing

# 143
Ние първата и втората година ползвахме АдминПлюс. След това минахме на тази НЕИСПУО, за която се говори в статията. Нормална е. Няма нотификации и спам, което за мен е добре. Сега ще сме с Школо и ще мога да ги сравня и трите програми Smiley Но като цяло не разбирам истерията към Школо (може би, защото не съм я ползвала). Дето се вика и на хартиени бележници съм съгласна да минат, стига да подобрят образователния процес и да се фокусират върху децата тези от МОН.

# 144
  • София
Etomira, нареждам се до теб да клеча и аз, особено ако последен час имат физическо възпитание 🥴.

Аз се регистрирах като родител, но ми иска код, за да добавя децата, а ги нямам тези кодове.

# 145
  • European Union
Класните ръководители имат достъп до кодовете, които се намират в НЕИСПУО.
Дигиталната раница не е същото като електронния дневник. Училището може да си сменя дневника или децата в новото учиилище да са с друг дневник, но достъпът до дигиталната раница си остава същия.
Предполага се, че там ще има достъп и до електронните версии на учебниците, по които учат, но май няма да е тази година. Или поне не на всички издателства.

# 146
  • при моите любими
Аз пък имам проблем с влизането в НЕИСПУО. Уж сменихме паролата, че не я помнеше и пак ми дава някаква грешка, опитайте по-късно.

# 147
Аз пък имам проблем с влизането в НЕИСПУО. Уж сменихме паролата, че не я помнеше и пак ми дава някаква грешка, опитайте по-късно.
И аз имам същия проблем!

# 148
Аз вече влизам в раницата, но доста време ми даваше проблем с входа и някаква грешка. Вече излиза , че детето е 8 клас, но пише, че нямаме заредена програма, защото от училището не са заредили данни.
Ние само с школо сме били досега, тази дигитална раница почти не сме я ползвали. Моето дете не ползва много и електронни учебници, не са му удобни, предпочита на хартия

# 149
  • София
Не се вглеждайте толкова в тази дигитална раница. В един момент преди 15 септември цялата информация ще е видима и в школо, поне при тези училища, които ползват платформата.

Общи условия

Активация на акаунт