Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 43 545
  • 786
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Ети, ще се разровя и аз за тази раница. Може да намеря повод често да ходя до училището. 🤣

# 121
А снощи влязох в дигиталната раница. То било със данните за вход в teams. Та няма нищо там за сега, освен имената на преподавателите. Нищо не ми говорят. По-български е мъж и ми е интересно как ще е, надявам се моя да вземе да го хареса този предмет най-после.

# 122
Ама вие и снимки на учителите ли имате ?

# 123
  • София
Извинете, а този код откъде го взимате? Нещо съм пропуснала този момент с тази дигитализация, а Ети ме заинтригува с тези учители по физическо и философия. Те със снимки ли излизат? 🤔
Моят е болен на лагера. Уж днес е по-добре и каза, че ще добута до утре. Не ми дава да се обадя на госпожата, а сам той не се е разкрил, че бедства. Аз не го послушах, разбира се, чух се с госпожата и тя обеща да го провери.

# 124
Преди няколко години ги дадоха на децата от училище: готов монски мейл с парола. Знам че на всички деца в България са направени такива мейли. И ние с този мейл на неговия лаптоп сложихме потребителски уйндоус безплатно. Отделно в Teams има достъп до Майкрософт програмите, също до всички дигитални учебници на различните издателства и се виждат всички класове, а не само учебници за настоящия клас.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 13:35 от dalil

# 125
  • Варна
Къде влизате за да видите учителите? При мен само новото училището е добавено ,друго нищо не виждам...

# 126
И сегаа... следва сриване на сървъра на edu.mon от проверяващи бг-мами Joy

# 127
Ама вие и снимки на учителите ли имате ?
При мен само име и предмет. Няма снимка.

# 128
  • София
като ми дадат нещо такова от училище, което 100 % ще забравим или изгубим, го лепя на хартия, с дебело тиксо,  на вътрешната страна на вратата на шкафчето на съответното дете, на шкафчето където си държи учебниците. Отваря, там програма и залепени пароли, код за достъп, разни подобни...То няма спасение инак... Та, този достъп до edu.mon  е залепен там барабар с инструкцията , сигурно 2-ра година си стои Joy ... не сме го отваряли щото е нямало нужда...

# 129
Ама ето, виж колко е полезно, да видиш ще има ли детето хубави учители Laughing

# 130
  • София
Ама ето, виж колко е полезно, да видиш ще има ли детето хубави учители Laughing
повече ме притеснява ако видя че са кофти , учителите ... зор , зор, айде някоя греда и то по езика Rolling Eyes  Joy

# 131
  • Варна
И сегаа... следва сриване на сървъра на edu.mon от проверяващи бг-мами Joy
🤣🤣🤣
А аз нямам спомен за тези пароли, до сега не съм ги ползвала. Ще трябва да ровя в стари чатове на Вайбър групата, дано излезе.

# 132
  • European Union
Аз имам три регистрации в дигиталната раница - за мен като учител с адреса от МОН и за двете деца, с два различни имейла. МОН не са като Школо, където ми е нужна само една регистрация и си сменям ролите. Тук за всяко дете искаше отделен адрес. Но това, което ме озадачава е, че не мога да вляза в раницата на дъщеря ми. Чудя се дали е възможно от старото училище да са нулирали настройките като отмъщение, че не остана при тях.

# 133
Аз също доста време не можех да вляза, изписваше ми Грешка, но сега влязох, може би нещо работят по профилите  на децата

# 134
Кети В аз съм с една регистрация като учител и една като родител, единствено трябваше да избирам дете. Първо изчезна профила на дребния от старото училище, после на абитуриента и едва сега се появи новото училище.

Общи условия

Активация на акаунт