Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 43 541
  • 786
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Да попитам, как се сдобихте с достъп до дигиталната раница?
Аз миналата година четох някъде, че и родител може да има свой достъп до нея, но трябвало някакъв код/ парола, който би следвало от училището да предоставят, за да мога да вляза, но при запитване от моя страна на класния ръководител на едната девойка, ми казаха, че не знаят такова нещо.
Вие с на децата достъпите ли влизате или имате ваши?

# 106
Malechka, старата класна ми каза, че може да ми даде код, но тр да изчакам началото на учебната година и да отида лично в старото училище (да живеят бележките, бюрокрацията и физическото губене на време).
В момента влизам с мейла на детето в нейния профил (родителски не мога да направя и не знам дали има смисъл), който завършва на @edu.mon.bg, само ресетнах паролата, че не я помнех.
Нямаш ли поне мейла?

# 107
  • София
Malechka, с монския профил на детето влизам.

# 108
  • София
На нас в началото на 7 клас от училище ни раздадоха потребителско име и парола. Различни са достъпите на дете и родител.

# 109
Здравейте! Записвам се с девойка в 9 ФЕГ - френски с латински. На заешко е сега, доволна е. Днес са ходили на поход, но са се уморили и бързо-бързо са приключили. Тя също не ни звъни, не изпраща снимки, ние като решим да я чуем все бърза...

# 110
vivi до 15.09 ще е ротация по местата. Преценете за къде ви се рискува. В 22-ро също порасна броя на местата, в 35-то имаше вече няколко разигравания. Ние бяхме набелязали три у-ща, те си й бяха в топ три още на 1-во класиране, за едното с ниския й бал знаехме, че няма как, за другите две играхме и късметът беше на наша страна според мен за по-желаното (или по-желаното от мен Satisfied).

Марая ако намерите театрална школа дайте я насам, нашата мома тази година се е зарекла да ходи само за кеф на допълнителни дейности. Вече си е записала часовете за цигулка, много е доволна, защото 2 години беше прекъснала.

# 111
Здравейте! Записвам се с девойка в 9 ФЕГ - френски с латински. На заешко е сега, доволна е. Днес са ходили на поход, но са се уморили и бързо-бързо са приключили. Тя също не ни звъни, не изпраща снимки, ние като решим да я чуем все бърза...
Значи ще се разбират добре с моята Simple Smile

До колкото разбрах, в дигиталната раница детето влиза с паролата от Тиймс от ковид времето. При моята дъщеря обаче не работи и от старото училище не знаят защо. Предполагат, че от новото училище ще ѝ дадат нова парола. За малката влизам без проблем. А родителски профил се прави в НЕИСПУО първо, след това се присъединяват профилите на децата към него, за да може родителят да ги вижда. За профила, родителят сам си слага име и парола, но за да присъедини децата му трябват техните пароли.

# 112
  • столицата
Как разбирате за свободните места за пето класиране? Трябва да помогнем на една сладурка.

# 113
  • София
Тук са обявени https://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2024/08/svobodni_m … _4_etap_2024.xlsx

А това са графиците на училищата за кандидтстване и класиране https://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2024/08/grafik_za_etap_5_2024.xlsx

Отделно излизат и нови места, за което се следи по сайтовете на училищата.

# 114
  • София
Как разбирате за свободните места за пето класиране? Трябва да помогнем на една сладурка.
Директно в сайта на желаните училища следете и то всеки ден. Защото се променят.
Следите им сроковете за подаване на документи много внимателно и ги съобразявате с останалите желани училища.

# 115
  • София
Оказа се, че и на нас са ни дали код за достъп до дигиталната раница, проверих преди 10-ина дена и нямаше нищо.

Вчера отборът на набора игра финал. Значииии, все едно на шампионска лига бях, много емоции Joy Много пропуснати положения, накрая решаващи се оказаха дузпите - паднаха, що рев и сълзи имаше. Но емоцията беше един път, отдавна не бях ходила по мачове.
Тази сутрин щерката ме изрита от леглото в 5:30, изгрев сме щели да гледаме. Но облаците не позволиха.

# 116
  • София
Никакъв шанс моите да гледат изгрев. Виж, със залеза няма проблем.

Дори наборчето, което по принцип е ‘чучулига’ и става рано, сега спи до късно. Та и с него ще е зор другият месец докато свикне пак да става рано.
Момичетата ми са неадекватни рано сутрин. Така че за тях двете и сутрешните драми отсега се приготвям психически.

# 117
  • Варна
Оооо за изгрев нямам никакъв шанс. Но мачове гледам с удоволствие.

# 118
  • София
Имаме код за дигиталната раница, ама мисля тези дни като ми остане време да вляза, за пръв път.. Да видим какво и що не се е налагало досега

# 119
  • София
Благодарение на една от вас, открих дигиталната раница! Видях господата по физическо и философия. Ами какво да ви кажа?! Няма да оставя детенцето си да ходи само на училище. Ще си го водя, даже столче мога да си сложа отпред да я чакам. Точно пред входа...Smirk. SmileStuck Out Tongue Closed EyesRolling Eyes

Инче лагерът върви топ! Снощи в 22.30 учеше, защото днес ще имат тест и щяла да си ляга рано, за да се наспи, че да не се изложи още в началото! Очарована е от френския и няма търпение да започнат училище! Мамма миа, какво доживях! Не знам кое е това дете!

Общи условия

Активация на акаунт