Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 42 995
  • 786
  •   1
Отговори
# 30
H&M или Зара, оттам моята си харесва тук-таме по нещо, обаче много ровене трябва, добре че аз ходя с нея, че тя изгубва търпение да разглежда.

# 31
И ние трябва да обиколим магазините,  защото до сега сме били винаги с униформа и "цивилните" дрехи бяха много малко, главно летни. Сега във 2АЕГ имат само тениска като униформа, което пак не е зле, но ще се наложи да вземем малко човече дънки и жилетки/суичъри.
Ние стартирахме най-после семейната почивка и ще бъдем в Турция, та мисля от там да направя шопинга 😀

# 32
Благодаря и аз за темата.
Моя пазарува с баща си - аз просто немога да различа женско черно от мъжко черно, а баща му някак успява. Та той се занимава с него.
За гръбначно изкривяване и ние ходим всяка година в Токуда - засега казвт, че няма. Казала съм му да си избира друг спорт освен футбол, че този футбол го тренира преди години и спря, после рита с приятели само, не ми се вярва на тази възраст да го вземат в който и да е отбор вече, а ми се иска нещо по-редовно да спортува.

# 33
  • София
Първият ден на лагера е бил супер. Много харесва бъдещите си съученици и учителите, които са с тях. Снощи качи на стори снимка с още десетина момичета. Всички са много симпатични. На момчетата порциите храна им се виждали малки и омитали всичко, което остава от девойките. Имат и часове по френски, които са във формат игри и били много забавни, минавали бързо и им се наслаждава. Каза, че ще е трудна година, със сигурност  в математическа гимназия щяло да й бъде много по-лесно. Щастлива е.
Аз днес звъннах във ФЕГ да помоля, ако не са разпределили паралелките да ги сложат в един клас с нейна приятелка. И бяха мили с мен. Казаха, че директорката е в отпуск и не знаят, но ще предадат и ако няма разпределение, ще ги сложат заедно. Щях да падна от изненада. Аз не съм свикнала така. Колкото пъти съм търсила съдействие от директорката на училището на голямата, все съм получавала едносрични откази. Мисля, че съм в шок. Все повече харесвам ФЕГ.

Моята мома французойка пазарува основно от Зара и Бершка. Ходихме в събота да купуване анцунг, което беше предизвикателство, защото тя отказва да носи. Накрая хареса един и аз се почуствах все едно съм покорила Еверест. Та, искам да кажа, че в Ойшо има готини клинове и анцузи.

# 34
Не знам изобщо как и къде  ще пазаруваме, това ми е болна тема. Не обича да ходи по магазини, ама онлайн вече няма да стане.
За горенето на капиляри, сигурно при всеки е различно, но на моята колежка на внука и са горили и има ефект

# 35
О миналата седмица взех два чифта черни от LC Waikiki slim модел определено без колан не биха му станали, но на дължина са супер.
За физическото и анцунг трябва да търся. Спокойна съм, че за 16.9 съм готова има панталон, риза и вратовръзка ( униформа). Ще изчакам родителската среща да разбера до колко има свобода в цветовете, защото на записването казаха черно/тъмно синьо

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 11:42 от J_M_M

# 36
Ние онзи ден ходихме до Декатлон за аква обувки и набързо забърсахме едно долнище на анцунг и бяла тениска за физическо.  Моята анцузите ги носи само като домашни дрехи Simple Smile
Със спорта ми е много трудно да я мотивирам. Ходи на кънки на лед зимата редовно, а лятото плува, но през учебната година никога не сме имали време да я водим на някакъв организиран спорт. С много настояване от моя страна прави домашни тренировки, но понеже не харесва тези, които аз правя, си е намерила разни по-яки инструктори и подскача с тях Simple Smile
Надявам се в новия клас покрай ново приятелии повече свободно време да се запали по нещо...

# 37
  • Sofia
Тя засега е на вариант пола (до коляното) с някаква блузка и естествено със спортни обувки. Набелязала съм 1-2 онлайн в ХМ и Зара, но съм ѝ обещала и ходене до някой мол Persevere Идеята е да се забавляваме двете, не толкова за пазара - надявам се да не премине в многочасово висене пред пробните и подаване на едно или друго нещо. Много мразя Relaxed

# 38
aniK, и аз Laughing
Моята се изнервя повече от мен, когато пазаруваме (особено обувки) и за да си спестим нерви тази година, казах й да избира онлайн само. Но опциите като за първи учебен ден са оскъдни... На Зара роклетата ми се видят твърде къси, май само в НМ си хареса 1-2 неща Rolling Eyes

# 39
Първият ден на лагера е бил супер. Много харесва бъдещите си съученици и учителите, които са с тях. Снощи качи на стори снимка с още десетина момичета. Всички са много симпатични. На момчетата порциите храна им се виждали малки и омитали всичко, което остава от девойките. Имат и часове по френски, които са във формат игри и били много забавни, минавали бързо и им се наслаждава. Каза, че ще е трудна година, със сигурност  в математическа гимназия щяло да й бъде много по-лесно. Щастлива е.
Аз днес звъннах във ФЕГ да помоля, ако не са разпределили паралелките да ги сложат в един клас с нейна приятелка. И бяха мили с мен. Казаха, че директорката е в отпуск и не знаят, но ще предадат и ако няма разпределение, ще ги сложат заедно. Щях да падна от изненада. Аз не съм свикнала така. Колкото пъти съм търсила съдействие от директорката на училището на голямата, все съм получавала едносрични откази. Мисля, че съм в шок. Все повече харесвам ФЕГ.

Добре че си ти да дадеш информация. Както казах, аз нищо не научавам от моята. Снощи ми се обади едва ли не по задължение. Каза, че са ги разделили на групи. Бяха около 14-15 деца в една стая в 10.30ч и нямаха намерение да си лягат. Толкова от нея.

# 40
  • София
Етомира, аз два пъти съм се обръщала към директорката на Испанската и двата пъти получих съдействие, бърза реакция, среща. Особен характер е, но цялостното ми впечатление е, че може да се говори с нея. При записването навремето пак там, девойката помоли да са в един клас с неин бивш съученик и уважиха желанието им.

# 41
  • София
Худи Grinning , худи си е поръчала он лайн , скъпо и марково , с нейни пари. Рокли има сто, главно подаръци ама едва ли ще облече рокля. Ако е жега на 16сти септ. как ще иде с худи не ми е ясно, но съм доволна, поне има мегдан да го носи цялата есен...

# 42
  • София
Санака, късметлийка си ти! И аз два пъти се обърнах за съдействие към нея, два пъти ме отряза с една дума. Мой познат също е бил отрязан. Теб те е харесвала.....
Испанската гимназия е страхотно училище, да не си помисли някой нещо друго.

Нелика, аз имам информация, защото тя си говори с баща си. Той винаги е бил нейното слънце.

# 43
Аз вчера поръчах панталони и риза за младежа. Мразя да обикалям магазините за дрехи, а и съм забелязала, че все размер, който ми трябва, липсва. Последно ходих в края на учебната година за едната щерка(трябваха ѝ дрехи за една училищна изява). Ами в съботата обикаляхме и взехме панталон, а в неделята - блузка. Не искам да си го причинявам отново. Сега за младежа поръчах от hm, mango и next. Би трябвало да му станат.

# 44
  • Варна
Благодаря и аз за темата.
Моя пазарува с баща си - аз просто немога да различа женско черно от мъжко черно, а баща му някак успява. Та той се занимава с него.
ЖДНБ 🤣 мъжко черно и женско черно!
Вчера минахме по магазините набързо. Наборът е лесен, мери и ако му става се взема. Гледа само цветови съчетания. Но брат му е друга бира - това гадно, онова тъпо. Оооомммммм
Как беше? Боже дай ми търпение, че ако ми дадеш сили, ще го удУша. 🥴

Общи условия

Активация на акаунт