Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 42 993
  • 786
  •   1
Отговори
# 45
Забравих да кажа - ако на някое момче не му стига порцията, да се навърта около моята. Тя кремчета не е яде, дори не ги опитва, та някой ще се облажи покрай нея с допълнителен десерт Simple Smile Simple Smile

# 46
Диди и съм същия проблем с капилярите, само летния сезон го нямам но от есента до пролетта пия Рутаскорпин витамини и нямам проблеми.

# 47
  • София
Здравейте, благодаря за темата! Flowers Four Leaf Clover
Дано е на късмет на децата и те бъдат преди всичко здрави и щастливи.
На нас, майките, пожелавам повече запаси с бЕло, чЕрвено и розе, че трудното тепърва предстои ...Wine Glass

# 48
На нас, майките, пожелавам повече запаси с бЕло, чЕрвено и розе, че трудното тепърва предстои ...Wine Glass
И аз такива съмнения имам Satisfied

# 49
Не ми разваляйте илюзиите, деее Laughing Готвя се евентуално за такси и толкоз.

# 50
  • София
Диди и съм същия проблем с капилярите, само летния сезон го нямам но от есента до пролетта пия Рутаскорпин витамини и нямам проблеми.

И Рутаскорбин е пил, и като мине време пак се почва....

# 51
  • София

А не, те вече са големи хора и ако досега не са научили, че учат заради себе си, а не заради нас, каквото и да правим е загубена кауза.

Zlatenceto, аз и шофьор се пенсионирам вече.

# 52
  • София
Леко я зарязвам. Айде 8ми клас се добута, стига толкоз зор за мен. Имам и други ядове/офис/деца/куче/вила/мъж... Абе още мога да редя така Joy  Да вземе да се стегне 8мо класничката, пък и какво повече да сторя... Joy ?? така де, ще се активирам пак нач на 12 клас... Така се зарачам, ама дали ще ми се получи... Cold Sweat

# 53
  • София
Категорично го отбивам! Нищо няма да го играя вече, освен страничен наблюдател.

# 54
Ние взехме униформата миналата седмица.
Чакам да направят родителска среща,  за да кажат може ли да носят изчистени дънки ( без дупки, шарении и т.н), че моята не иска да ходи с полата и панталона към униформата.
Тези дни ще ходим на пазар за кърпи, чаршафи, завивки и т.н за общежитието.
В събота сме на Ед Шийрън.
От 2 септември съм на работа, тъй като  учебната година започва и за мен, оставям я да се организира с баща си.

# 55
  • Sofia
Не се отпускайте точно в 8-ми клас Hands Point Up Първо: не са много по-големи, отколкото в 7-ми. Второ: след целия напън в 7-ми, в 8-ми може да се пуснат по течението (видяла съм много такива случаи). Трето: точно сега ще им е необходима много подкрепа и съпричастност. В тази възраст са много податливи на негативни влияния.

# 56
  • София
Ще е заета да учи нов език и ще й е зор, сама си го избра... Grinning
Негативно влияние ще има, предполагам- нова среда, приятели, там много малко успявам да направя
Все сама си стига до горчивите изводи накрая ... Confused

# 57
  • София
Ааа, аз за ученето само говоря. За негативните влияния дебна като ястреб. Joy

# 58
  • София
О, Ани, и аз за ученето говоря. Не че досега съм я следила... за всичко останало, то е ясно. Ние сме семейство. Споделяме, помагаме (дори когато някой от нас си мисли, че няма нужда), подкрепяме се, говорим.... то не само децата, но и ние възрастните продължаваме да се учим.

# 59
И аз уж все съм нащрек, че моето е от тихите води. Гледаш го едно кротко, добричко, възпитано, ама знам ли Satisfied А и не е от тези, които обичат да споделят

Общи условия

Активация на акаунт