Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 43 509
  • 786
  •   2
Отговори
# 60
Ааа, аз за ученето само говоря. За негативните влияния дебна като ястреб. Joy

И моята всички я дебнем, защото е страшна скрита лимонка.
На училище си ходи сама от 5 клас. От миналата година става и сама да си се оправя. Ще ходи с метро. На мен сега ми е любопитно как ще им е организацията в училището, че е в съвсем ралзичен формат от познатото ми досега. Та ще следя с интерес.
Не знам как ще мине от сегашния дневен режим в учебен. В момента стои будна докъм 4-5 и после спи до обяд/ранен следобед. Онзи ден изтрещях. Като взе някакъв петел да кукурига, викам съседите съвсем откачиха, вече и кокошки ли гледат и ги обезпечават с петли. Ама такъв, мине - не мине време и се дере. Почнах да обикалям всички прозорци да видя да не е избягал и да кукурига пред блока. Оказа се алармата на наборката. Дере й се до главата, волумето на макс, но никаква реакция. Това на обяд. Та ето от този режим трябва да мине в ставане в 6:30. Щом с петел не става, не знам.

# 61
Нашата я спирам от режим "какво учихте днес, дай да видя, айде сядаме да погледнем", то ако сама вече не се е светнала, че трябва да учи не мисля, че имам власт да наливам. Но поведенческите и приятелските насоки не мисля да ги изключвам, като се знам аз какво щуротевина бях, ако прилича на мен... тежко ми ...

# 62
  • София
Няма да ме послуша особено ако настоявам. Даже е обратен ефекта. Кротко говоря да не спре да споделя... Толкоз... Големи издънки няма досега, ама обича да прави напук. Grinning

# 63
  • София
Изключително държа на доверието и споделянето помежду ни, затова активно се интересувам от всичко, което я вълнува. Даже научих на двете й любими групи да разпознавам по име всичките членове, а това са 2 х 8 корееца (те са почти еднакви и едвам им казвах имената). Та мисля, че ще се интересувам много от ученето й на корейски, но не за да я натискам, а за да споделяме заедно страстта й.

# 64
  • София
При нас телефона  се оставя в хола след 23 ч. , иначе може и цяла нощ да клопа по него.

# 65
  • София
За изкривяванията - ние минахме през личния лекар, после снимки, ортопед и направление за физиотерапия, т е. лечебна гимнастика. След година на контролен. При моята девойка не беше много, сега има добра стойка, може и танците да са помогнали. Иначе лекарите препоръчваха плуване като най-подходящ спорт.

# 66
  • София
Доредих се да ви изчета, наборът е на спортен лагер от събота, днес всички останали дружно се дотътрихме до Несебър, да го подкрепяме. Избрахме хотел, който да е близо до стадиона - оказа се, че играят на друг стадион, на около 20 км от този, в Несебър Joy

За гръбначното изкривяване - след като един лекар от Токуда ни изкара ангелите/за баткото/, че е със сколиоза, отидохме при Чонгов в Горна Баня  - та кифоза има, упражнения предписа. Най-добре му се отразиха индивидуалните упражнения с треньор в студиото на Чонгов - така го гърчеха там, че излизаше плувнал в пот, с изплезен език и стопени лагери Joy

За роклЕтата - много се дърпах аз, но в Шейн има попадения. В Monro също има по-открояващи се модели.
За ученето вече съм пас. Но ще дебна като хрътка за другите неща, че  сагата с директорката в старото училище ще ми държи влага поне още 10 живота.

# 67
  • София
В събота сме на концерт... Уфф... От сега ми е зле... То може и да вали... Очаквам с нетърпение... Joy уау! Добре пее и свири човека, амааааа, абе подготвям се психически

# 68
Дами, препоръчайте моля шампоан против пърхот за младеж. До сега използва Низорал(жълтия) ,но вече не помага.
Бях му взела и от синият Низорал, но от него го сърби главата. Явно нещо не му понася от съставките.

Благодаря 🙏

# 69
tufituri, Керастас - зелената серия, но е малко скъп. Иначе сега лятото дъщеря ми ползва някакъв Пантен и каза, че е доволна. На какво се дължи пърхота?

# 70
  • София
tufituri, на Ducray серията също са добри, но са за различни видове пърхот

# 71
beb4o_fb ооо да не сте за Несебър къп, и моя юнак е там. Падат подобаващо… Та драмата е пълна, добре че е титуляр, че иначе още повече щеше да мрънка през 10 минути, в който ми отделя и ми се обажда сам. 😉
За пърхута последно взех wash@go след няколко серии за пърхут, от скъпи по скъпи, но без резултати. Еми сега ни пърхут има, ни е казвал да го сърби скалпа

# 72
Само вметвам и този вариант на Ина Есеншълс, който не сме ползвали, но много ги харесваме - https://inaessentials.com/products/parhot-routina-za-neya?tw_sou … Oq9oaAka_EALw_wcB

От лятото се ползва тоника с мента и лавандула за лице, като съпътстваща терапия за акнето, и има много добри резултати.

# 73
Insight Anti Dandruf оправи косата на мъжа ми в един такъв период. А Ина и девойката ги ползва за почистване на лице, водата с лавандула. Не знам колко помага, но се надявам поне да не вреди.

# 74
  • София
Щастлива съм!, да, на Несебър къп сме. Кажи кой отбор е твоят юнак, да го подкрепяме Hug

Общи условия

Активация на акаунт