Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 42 999
  • 786
  •   1
Отговори
# 15
Чудя се защо замлъкнахте изведнъж, а то имало нова тема. Да им върви по вода на нашите осмокласници!

# 16
Благодаря за новата тема! Да е хубаво новото начало!

Антония, честит празник!

# 17
Честит празник, Антония! Да е жив и здрав и да покорява много върхове!
Еххх, направо ви завидях за лагера, чудесна инициатива

# 18
  • Sofia
Lúthien, благодарности и от мен за новата тема Flowers Hibiscus Заглавието вече си е абсолютно точно. Май по-бавничко ще ги изписваме вече.
На френските зайчета пожелавам много хубави моменти на лагера Revolving Hearts Този на "Елисавета Вазова" не е ли също тази седмица? И на тях пожелавам страхотни преживявания Hands V
На наборката ѝ предстои спортен лагер през първата седмица на септември и чак след него ще мисли за училище. Някакъв тоалет трябва да спретнем за първи учебен ден (разполага предимни със спортни дрехи). Rolling Eyes

# 19
Антония, честит празник на цялото семейство, бъдете здрави и се радвайте на хубави моменти заедно.

Осмокласници направо ми звучи бррр, вече са големи парчета Heartbeat добре, че имаме беборан в нас та още ни е детинско Animal UnicornAnimal UnicornAnimal Unicorn

Ние вчера поръчахме униформите и да си призная си отдъхнах, че няма да има вечер мъдрене и консултиране по 1ч. какво да си облече. Сигурно няма да са готови до 15-ти, но поне е нещо.

А това с лагера за зайци е супер идея, трябва всяко училище да има или поне седмица на запознанства преди първия учебен ден. Друго си е да се видят tête-à-tête.

# 20
  • София
Lúthien, благодаря за новата тема.
Официално вече съм приключила със седмокласните терзания, само догодина ще почивам обаче, после почваме балове и кандидат-студентски трепети.
Днес се надявам да свършим работа и при джи пито, да подпише картите и да приключим и това.

Набора нещо ме тревожи обаче, последната една година дръпна на височина с едни 8 см. Гърба му е като дъга леко, хич не ми харесва, а отпред едната половина на гръдния кош е издаден съвсем леко....днес ще й го покажа, да видим какво ще каже, ако не на ортопед....
Големия пък ще го водим да горим капиляри в четвъртък, че ни омръзна от това кървене вече 14 години....Аз не съм много съгласна, но и него го разбирам, ходи на училище с един наръч памуци, тампони, салфетки, страх го е като играе футбол, като има физическо....дано има ефект, че чета най-разнопосочни мнения.

# 21
Lúthien, благодаря за новата тема! Flowers Tulip

Тепърва трябва да обикаляме магазини с набора да купуваме есенно-зимни дрехи. С този бърз растеж вече всичко му е малко. Само отлагам, но в началото на септември ще се наложи да си причиня влизане в мола (едно от най-омразните ми места). На 03.09. съм на родителска среща и предполагам, че тогава ще ни раздадат служебните бележки. Имам и до личната лекарка да ходя за здравните карти...😵‍💫

# 22
  • София
Ако все още има деца, които са в играта на класиранията: https://www.hebrewschool-bg.org/2024/08/26/%d1%81%d0%b2%d0%be%d0 … %b4%d0%b8-%d0%b5/

# 23
  • Sofia
.:Диди:., моят син се сдоби с лека сколиоза в тази възраст, а си има и кифоза заради телефона Angry Има тема за гръбначните изкривявания. Ние ходихме в Ортомед в Горна баня, където доста хвален кинезитерапевт (Борислав Чонгов) му изготви програма с упражнения. Те обаче трябва да се изпълняват всеки ден, а на младежа ентусиазмът му стигна точно за не повече от месец Sad
Миналата седмица водих и едната си племенница пак там - първо ортопед (може с направление, час се записва през Superdoc), след него не снимат с рентген, а правят лазерно измерване на изкривяването (60лв.) и после комплекс упражнения (60лв.). В темата за гръбначни изкривявания хвалят и лекари в Токуда.
За кръв от носа предполагам вече сте опитвали с прием на големи количества витамин Ц и Цикатридина назална маз.

# 24
  • София
.:Диди:., моят син се сдоби с лека сколиоза в тази възраст, а си има и кифоза заради телефона Angry Има тема за гръбначните изкривявания. Ние ходихме в Ортомед в Горна баня, където доста хвален кинезитерапевт (Борислав Чонгов) му изготви програма с упражнения. Те обаче трябва да се изпълняват всеки ден, а на младежа ентусиазмът му стигна точно за не повече от месец Sad
Миналата седмица водих и едната си племенница пак там - първо ортопед (може с направление, час се записва през Superdoc), след него не снимат с рентген, а правят лазерно измерване на изкривяването (60лв.) и после комплекс упражнения (60лв.). В темата за гръбначни изкривявания хвалят и лекари в Токуда.
За кръв от носа предполагам вече сте опитвали с прием на големи количества витамин Ц и Цикатридина назална маз.
Благодаря, aniK, много  за инфото за ортопед...
За носа какво ли не сме правили, има ефект всичко, но временен, и просто омръзва в даден момент, дори не споменавам каква касапница става като потече, отразява се и психически, не смее да излезе от вкъщи....

# 25
  • Sofia
Sad Аз и наборката имаме този проблем, но не постоянно. Най-често е напролет. Стискам палци горенето на капилярите да помогне Hands Pray Представям си какво е постоянно да го мисли Sad

# 26
  • София
Антония, да то е жив и здрав рожденика!
Честита ни осмокласна тема. Направо не мога да повярвам, че седми клас свърши. Само чакам aDream да каже какво се случи с тях, че много ги мисля. Май всички други окончателно сме приключили.

# 27
Lúthien, благодаря за темата! Заглавието е супер, че като четях седми клас все си се напрагах, въпреки че е минал вече Simple Smile
Момичета, ще съм благодарна да споделяте за лагера на зайчетата от ФЕГ. Синчето е на спортен лагер точно сега,аз даже не му и споменах за лагера от училището, но пък ми е много интересно като споделяте как си изкарват бъдещите франкофончета Simple Smile

# 28
И моето дете не успя да отиде на заешкия лагер,  защото имаме планувана семейна почивка от утре. Подготвих всички необходими документи за училище,  остана само бележка за тренировките му да взема. И  подновяването на гардероба му, но това ще го оставя за след родителската среща. А и хич не изгарям от желание да обикалям с тийн по магазините...Гледах сайта на Plesio, видяха ми се добри цени,  мисля и от там да намина.

# 29
Момичета, за наченки на гръбначни изкривявания единственият лек е спорт. Какъвто обичат, ако нямат предпочитания, фитнес или плуване. Аз ще започна да настоявам по-досадно, че моето се ослушва. Ама само със ски зимата няма да стане.

Кажете ми откъде купувате рокли? Sad Избираме за първия учебен. Какво ли не гледахме, но масово ми се виждат лелски, циганейшън или чалга стайл... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт