Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 43 267
  • 786
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Не искам да те разочаровам, но няма да е място за момиче там. Балът на детето за ЕГ е 472,5, което не стигаше за Испанската на второ класиране.

# 541
аз до последно се надявам да излезе в 164то за момиче Simple Smile
Минималншят бал за момичета в Испанската не беше ли над 472, защото това би бел бала  на това дене в езикова

# 542
да, прави сте. Няма да е момиче от 164то. Там минималният на 2ро беше 175.5. Не съобразих различния начин на смятане в НПМГ...

# 543
Детето в НПМГ е от немската.
В НПМГ е обявено ново свободно място в паралелката с география.

# 544
  • София
Ако това е вярно, трябва да пусна тото. Joy

# 545
Детето в НПМГ е от немската.
В НПМГ е обявено ново свободно място в паралелката с география.
Може ли линк? Не го намирам.

# 546
# 547
  • София
А някой може ли да ми каже, къде трябва да гледам за класираните във ФЕГ, за обявените 2 свободни места с английски език? На Прием 8 клас не виждам да е обявено.
Пише, че в 13.30 часа трябва да бъдат обявени на сайта или на табло в училището.

# 548
Момичета, които сме в един клас и утре имаме РС, днес в сайта на пмг са пуснали инфо, че утре ще ни раздадат учебниците.

# 549
А някой може ли да ми каже, къде трябва да гледам за класираните във ФЕГ, за обявените 2 свободни места с английски език? На Прием 8 клас не виждам да е обявено.
Пише, че в 13.30 часа трябва да бъдат обявени на сайта или на табло в училището.
Точно там трябва да се появи. Предното класиране го обявиха доста по-късно от обявения час.

# 550
Явно разчитат някой да стои на централния вход и да гледа таблото, че ако чака в сайта, ще изпусне срока за записване (той е до 16 часа днес видях) Grinning

# 551
Явно разчитат някой да стои на централния вход и да гледа таблото, че ако чака в сайта, ще изпусне срока за записване (той е до 16 часа днес видях) Grinning
Всъщност аз пък мисля, че кандидатствалите са записани вече и реално няма за кого да бързат да качват информацията.

# 552
На приетите кандидати мисля, че се обаждат по телефон.
Появи ли се свободно място в НЕГ?
Страшно динамична седмица .....

# 553
  • София
Аз вчера бях на РС в 133 и днес едната майка писа, че отпадат. Приети са във ФЕГ. Късмет на детето, супер е, че имат смелост да се борят.
Късмет на всички деца и майки, които продължават да се борят за желаната паралелка и училище.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 16:10 от Nikolina-Pikolina

# 554
На въпроса за многото ученици в паралелка 5 клас. Възможно е да има несформирана паралелка, под минимума и тогава децата се разпределят между останалите класове.

Общи условия

Активация на акаунт